![]() |
|
Box na O2 tvahoj, mate nejake doporuceni na jakem boxu sledovat pohodlne O2 TV?Rad bych neco jednoducheho (co zvladne i netechnicky clovek) a co bude dobre fungovat. Zkousel jsem na Chromecast/Google TV, nicmene tam se apka ofiko neukazuje, da se tam dostat, nicmene pak se neukazuje na home screenu a clovek ji musi hledat pod app a pak spoustest. Pres KODI to tam davat nechci. Koukal jsem na boxy Homatics, HDMI dongle od Xiaomi atd. Pripadne pak nativni O2 box? Co byste doporucili z vlastni zkusenosti? Ze stremovacich platforem jeste pouzivam SKylink TV, HBO, Netflix a Youtube, to tam chci mit taky. Dekuji predem za rady a vlastni poznatky (a ne, novou chytrou televizi se mi kupovat nechce :) |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 135 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
@HYPERJá si platím rodinný, každý bydlí jinde, a už se mi stalo teď 2x, že jsem se nemohl připojit, server error, tak mi napadlo zavolat dceři, aby to na chvíli vypla, já se připojil a ona to zapla a taky jí to naběhlo. A to mám optiku 250/2502. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
MMorousJá zatím jedu na jedno zařízení. Když se chci připojit na tablet, musím vypnout jejich STB. Taky mi to občas napíše tu hlášku. Jedu VDSL pevnou do 250/50 přes WiFi bezdrátové připojení. Optiku tu máme nataženou. Zatim mi to stačí, ale uvažuju časem o optice. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 662 |
![]() |
|
@HYPERA to jsem si myslel jakou mám televizi a nabíhá nám to všem stejně pomalu/všechno sony/.Zůstává tam v paměti kde co, dá se to i dohledat,když jsem připojil mobil, tak to špapalo jako třetí, ale nestačilo vypnout, aby se zpátky jako třetí připojil brácha, museli jsme aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat. Kdoví jak to potom pojede na nějaký hračce za 2 litry nebo kolik to stojí. Já bych teď žádnej box nekupoval počkal bych až Ježíšek nadělí novou appku. |
MMorous
![]() |
|
RE: Box na O2 tvJeště bych napsal, možná to někdo neví, nahoře pod záložkou premium je karta O2TVplus, je tam zdarma spousta filmů a seriálů. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousJasně,novou apku,aby vyřadili další televize,potřebuji prodat další jejich předražené šrotkrabičky,mají jich hodně na skladě...![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@ProsatJedna prej stojí 5 tisíc, sousedce vyhořela tak jí za 3 opravili, alespoň tak mi to nějak říkala. Má to na tu jejich kroucenou dvoulinku, nechtěl bych to, je tam napětí a ty rozvody jsou starý přes 50 let a není to nijak zabezpečený. |
MMorous
![]() |
|
@HYPERPřesně mám to propojeno se Samsung stará dobrá 100Mhz polosmart![]() Ohledně O2 jsem udělal oblíbený-sporty na PC a pak na MC v EPG neboli programu to máme na začátku, jinak to je apka na dvě věci, neřazení programů, rychlé přepnutí zpátky na předchozí progr., asi to porovnávám s E2 na satel.přístroji ![]() AB ipbox 55HD
|
lfc0611
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@MMorouskarta O2TVplus.....tam jsem ani nelezl, vím, že tam je ta záložka,le že je tam něco zadáčo bych nečekal![]() já to na MC čapnu jinde ![]() AB ipbox 55HD
|
lfc0611
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@lfc0611jsou tam někdy věci co už dávali a prošla ta týdenní vrácenka. Moc na to nekoukám, ale dá se tam vybrat. Tak 100 kousků |
MMorous
![]() |
|
@MMorouszadna "poradna" televize tohle nevyresi, O2 TV neni Netflix.a jinak ano na podzim ma byt nova app ale o tom mluvi a slibuji uz dva roky od vydani te soucasne. 😂 |
oumuamua
Registrace: 3/2024 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
@Roklezajimave ze ja mam 2.39.0. a vsechno je v pohode 👍 ale ono je to jedno mezi temi 2.33. 2.37. 2.39. neni v podstate zadny zasadni rozdil. |
oumuamua
![]() |
|
@HYPERzadnou anketu jsem tedy nevyplnoval, ale co bych tam vylepsil-tak rozhodne kvalitu streamu fotbalove a hokejove ligy alespon na kvalitni HD, pak mi vadi ze v guide mam i programy ktere nejsou soucasti meho balicku, a dale a predevsim aby O2 uz konecne zaplatilo a ta jejich funkcni app byla dostupna i na google play,jinak ta V2 jepekna moderni app a jede perfektne, a rekl bych ze z tech ceskych zoufalych iptv ta O2TV app je asi nejlepsi. 👍 a k tem vasim problemum error, znovu prihlasit, nacita se, restartovat, atd, to je tim ze jedete na te oficialni nefunkcni app a dokud O2 resp PPF nezaplati tak se nic nezmeni. ta alternativni app tyto problemy vubec nezna, a divim se takovymu morous ktery ma SONY ze si ji tam neda a nebo ze nechce androidbox. |
oumuamua
![]() |
|
RE: Box na O2 tvNokia 8010 je vynikající volba pro všechno. Perfektní podsvícený ovladač včetně čísel. Mám už zhruba rok a jsem moc spokojen. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
@oldies26Je to celkém jedno,je to o nastavení,apka o2 stojí za (nevhodné slovo)![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@oumuamuamožná máš pravdu, já ale na telku skoro nekoukám, a to o2TV pustím tak 1 -2 x za týden. Až bude čas tak mrknu co se s tím dá dělat. Dík za infoAle Android box-to snad je vtip? Žádná další krámy s drátama už nechci ani nevím kam o dát. Mám hromádky- satelity, paraboly, cédéčka, ovladače, počítače, grafický karty -- zdroje, je i to líto vyhodit, 2 garáže plný není kam to dát. Sonka DVB-T šla pryč za 1200,- Nějakej Android Box - to se radši budu dívat z okna. |
MMorous
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |