Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Box na O2 tv

ahoj, mate nejake doporuceni na jakem boxu sledovat pohodlne O2 TV?
Rad bych neco jednoducheho (co zvladne i netechnicky clovek) a co bude dobre fungovat.
Zkousel jsem na Chromecast/Google TV, nicmene tam se apka ofiko neukazuje, da se tam dostat, nicmene pak se neukazuje na home screenu a clovek ji musi hledat pod app a pak spoustest. Pres KODI to tam davat nechci.
Koukal jsem na boxy Homatics, HDMI dongle od Xiaomi atd. Pripadne pak nativni O2 box? Co byste doporucili z vlastni zkusenosti?
Ze stremovacich platforem jeste pouzivam SKylink TV, HBO, Netflix a Youtube, to tam chci mit taky.
Dekuji predem za rady a vlastni poznatky (a ne, novou chytrou televizi se mi kupovat nechce :)

MLOK
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

@HYPER

Já si platím rodinný, každý bydlí jinde, a už se mi stalo teď 2x, že jsem se nemohl připojit, server error, tak mi napadlo zavolat dceři, aby to na chvíli vypla, já se připojil a ona to zapla a taky jí to naběhlo. A to mám optiku 250/2502.

MMorous
Registrace: 10/2019

MMorous

Já zatím jedu na jedno zařízení. Když se chci připojit na tablet, musím vypnout jejich STB. Taky mi to občas napíše tu hlášku. Jedu VDSL pevnou do 250/50 přes WiFi bezdrátové připojení. Optiku tu máme nataženou. Zatim mi to stačí, ale uvažuju časem o optice.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

A to jsem si myslel jakou mám televizi a nabíhá nám to všem stejně pomalu/všechno sony/.
Zůstává tam v paměti kde co, dá se to i dohledat,když jsem připojil mobil, tak to špapalo jako třetí, ale nestačilo vypnout, aby se zpátky jako třetí připojil brácha, museli jsme aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat.
Kdoví jak to potom pojede na nějaký hračce za 2 litry nebo kolik to stojí. Já bych teď žádnej box nekupoval počkal bych až Ježíšek nadělí novou appku.

MMorous

RE: Box na O2 tv

Ještě bych napsal, možná to někdo neví, nahoře pod záložkou premium je karta O2TVplus, je tam zdarma spousta filmů a seriálů.

MMorous

@MMorous

Jasně,novou apku,aby vyřadili další televize,potřebuji prodat další jejich předražené šrotkrabičky,mají jich hodně na skladě... :)))

Prosat
Registrace: 8/2005

@Prosat

Jedna prej stojí 5 tisíc, sousedce vyhořela tak jí za 3 opravili, alespoň tak mi to nějak říkala. Má to na tu jejich kroucenou dvoulinku, nechtěl bych to, je tam napětí a ty rozvody jsou starý přes 50 let a není to nijak zabezpečený.

MMorous

@HYPER

Přesně mám to propojeno se Samsung stará dobrá 100Mhz polosmart :)) , s lankou a má widgety (Made in Slovakia), tak jsem to s SRT420 dokvalitnil a fakt super, dokonce můžeš pouřívat jeden ovladač(ale já to pak vrátil kvůli satelitu). Ten pozemák jsem už psal, jsem 2 měsíce nezkoušel,ale v EPG čeština byla, ale jestli to už odladilo to škubýná po 60sec.to fakt nevím.

Ohledně O2 jsem udělal oblíbený-sporty na PC a pak na MC v EPG neboli programu to máme na začátku, jinak to je apka na dvě věci, neřazení programů, rychlé přepnutí zpátky na předchozí progr., asi to porovnávám s E2 na satel.přístroji ;)

AB ipbox 55HD

lfc0611
Registrace: 9/2009

@MMorous

karta O2TVplus.....tam jsem ani nelezl, vím, že tam je ta záložka,le že je tam něco zadáčo bych nečekal :)))

já to na MC čapnu jinde :))

AB ipbox 55HD

lfc0611
Registrace: 9/2009

@lfc0611

jsou tam někdy věci co už dávali a prošla ta týdenní vrácenka. Moc na to nekoukám, ale dá se tam vybrat. Tak 100 kousků

MMorous

@MMorous

zadna "poradna" televize tohle nevyresi, O2 TV neni Netflix.
a jinak ano na podzim ma byt nova app ale o tom mluvi a slibuji uz dva roky od vydani te soucasne. 😂

oumuamua
Registrace: 3/2024

@Rokle

zajimave ze ja mam 2.39.0. a vsechno je v pohode 👍 ale ono je to jedno mezi temi 2.33. 2.37. 2.39. neni v podstate zadny zasadni rozdil.

oumuamua

@HYPER

zadnou anketu jsem tedy nevyplnoval, ale co bych tam vylepsil-tak rozhodne kvalitu streamu fotbalove a hokejove ligy alespon na kvalitni HD, pak mi vadi ze v guide mam i programy ktere nejsou soucasti meho balicku, a dale a predevsim aby O2 uz konecne zaplatilo a ta jejich funkcni app byla dostupna i na google play,
jinak ta V2 jepekna moderni app a jede perfektne, a rekl bych ze z tech ceskych zoufalych iptv ta O2TV app je asi nejlepsi. 👍
a k tem vasim problemum error, znovu prihlasit, nacita se, restartovat, atd, to je tim ze jedete na te oficialni nefunkcni app a dokud O2 resp PPF nezaplati tak se nic nezmeni. ta alternativni app tyto problemy vubec nezna, a divim se takovymu morous ktery ma SONY ze si ji tam neda a nebo ze nechce androidbox.

oumuamua

RE: Box na O2 tv

Nokia 8010 je vynikající volba pro všechno. Perfektní podsvícený ovladač včetně čísel. Mám už zhruba rok a jsem moc spokojen.

oldies26
Registrace: 1/2007

@oldies26

Je to celkém jedno,je to o nastavení,apka o2 stojí za (nevhodné slovo) :)))

Prosat
Registrace: 8/2005

@oumuamua

možná máš pravdu, já ale na telku skoro nekoukám, a to o2TV pustím tak 1 -2 x za týden. Až bude čas tak mrknu co se s tím dá dělat. Dík za info
Ale Android box-to snad je vtip? Žádná další krámy s drátama už nechci ani nevím kam o dát. Mám hromádky- satelity, paraboly, cédéčka, ovladače, počítače, grafický karty -- zdroje, je i to líto vyhodit, 2 garáže plný není kam to dát. Sonka DVB-T šla pryč za 1200,-
Nějakej Android Box - to se radši budu dívat z okna.

MMorous
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra