, sekce: Jiné placené TV |
|
Prima Love SKTak v Antiku SK je už promo Prima Love SK.CZ verzia je už preč. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 098 |
|
|
RE: Prima Love SKNa UPC TV ešte ide česká verzia. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 098 |
|
|
@Power150U Sweet TV SK ešte ide CZ verzia ale je tam už SK názov kanála.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Prima Love SKNa Skylinku fastscan sk verzi zařadil a českou odebral. Po ručním proladění 11934 H, slovenská karta dekóduje i českou verzi (zatím). |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 945 |
|
|
ANTIK SATUž popoludní som zaznamenal Prima love sk v tom čase ešte len promo spot. Teda už prehodili. Parametre ostávajú ako pri CZ verzii. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
|
|
Prima Love SKchcem sa spýtat,,AB Cryptobox 750HD Prima Love SK nevyhlada a Sony Bravia TV ju vyhladalo..Prečo??Aký može byt dovod???Pritom mám 2x Skylink karty a balíčky mám stejné..dakujem.. |
mastru
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 168 |
|
|
NeviemAko naladiť?Pozícia 16E 11055 V 27500 4/5 DVB-S2 QPSK SID 1162 HEVC SD Názov Prima love SK Kódovanie Conax Pre príjem je potrebná prístupová karta ANTIK SAT v systéme Conax s balíčkom minimálne ANTIK SAT začiatok alebo pôvodný ANTIK SAT pre začiatok ktorý sa aktuálne už nepredáva. Alternatívne Pozícia 23.5E 11973 V 29900 3/4 DVB-S2 8PSK SID 14118 Názov Prima love HD SK Kódovanie Irdeto / Viaccess / Nagravision / Conax Pre príjem je potrebná prístupová karta Skylink v systéme Irdeto alebo Irdeto ICE (len čítačky ktoré pracujú v režime Irdeto, Cryptoworks nie je na tomto kanály podporovaný) alebo integrovanú kartu Skylink v prijímači resp CA module v systémoch Viaccess alebo Nagravision, s ľubovoľným balíčkom Skylink vrátane zostatkového servisného poplatku ktorý sa aktuálne už nepredáva, pričom Skylink karta musí byť registrovaná na území Slovenskej republiky. K dispozícii je aj v ľubovoľných balíčkoch pre karty Freesat už preregistrované pre príjem cez Astra 23.5E (pôvodný režim kariet Freesat je príjem cez pozíciu Thor 0.8W) v systémoch Irdeto, Irdeto ICE alebo Conax. Alternatívne cez PAY TV služby Telekom alebo Digi alebo prostredníctvom pôvodnej Freesat cez Thor podľa ponúk týchto operátorov pričom overiť možnosť príjmu tejto stanice u daných operátorov je možné na webových stránkach www.freesat.sk pre Freesat cez Thor (zaradenie tejto stanice kvôli plánovanému ukončeniu poskytovania služieb z tejto pozície nie je garantované), alebo www.digi.sk pre Digi TV, alebo www.digislovakia.sk pre Digi TV alebo www.telekom.sk pre Magio SAT. K dispozícii je aj u káblových, IPTV a IPTV OTT operátorov. Viac informácií na webových stránkach príslušných operátorov. |
LukyT
|
|
RE DigiOmylom som dal Digi 2 krát pričom www.digi.sk nie je stránka Digi TV, správna stránka Digi TV je www.digislovakia.sk, Freesat negarantujem cez Thor, či obsahuje Prima love sk nakoľko Freesat na tejto pozícii v budúcnosti končí (termín zatiaľ nie je známy). |
LukyT
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|