Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

NickMusic příjem v ČR

Ahoj,
poradil by mi někdo, jak by se dalo nejlevněji přijímat stanici NickMusic? Našel jsem, že by to šlo přez GONET (polská varianta Lepší TV), ale v přepočtu za 186,- Kč v balíčku klasik, což kvůli jedné stanici se mi zdá dost. (Satelit nemám). Platím si Sweet.TV, dřív šlo změnit přes VPN na Polsko a naskákali mi polské stanice vč. NickMusic, ale teď to už nejde.
Díky

vladauf
Registrace: 7/2022
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71
Odpověď v diskusním vlákně

NickMusic

Inak mne práve Selena Gomez vyhovuje, aj Ariana Grande a podobne.

LukyT
Registrace: 8/2024

@LukyT

UPC Direct nemala nikdy v ponuke MTV Live HD. Bol to jediný u nás dostupný kanál, ktorý im chýbal z portfólia. Nekúpili ho a ani sa nikdy nedohodli na zdielaní od Škandinávcov.
Mali VH1, VH1 Classic, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Dance a MTV Music 24.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

NickMusic

Aj preto som mal resp mám záujem o NickMusic. Inak čo si pamätám, tak tie teen speváčky boli hrané celkom často na MTV CZ. Asi aj viac než na MTV Europe resp MTV Hits, hoci menej ako na NickMusic, neviem presne ako to bolo na MTV Ukraine, to som mal pomerne krátko.

LukyT

RE tak sa nehádajme

Skúsim pozrieť web stránku Freesat cez web archive okolo roku 2014, či to tam bolo.

LukyT

RE tak máš asi pravdu

Napokon asi nemali MTV Live HD, tak asi som si to naozaj doplitetol s káblovým UPC, kde bolo všetko.

LukyT

@LukyT

Mal som aj UPC Direct v tom období, hľadáš márne. 😉
LIVE by vtedy určite potešil, lebo bol na Thore u severanov vo veľmi slušnej kvalite, ale nikdy sa nezaradil pre UPC Direct. A neskôr skončil aj u Canal Digital.

LIVE je aj dneska takým outsiderom, na satelite ho u nás nemá nikto a cez káblovku a internet som ho videl iba u UPC. Podľa mňa si pletieš freeSAT (UPC Direct) s digitálnou káblovkou UPC. Tam Live bol a aj je.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian

Asi áno

Asi si naozaj pletiem tieto 2 služby, UPC Direct a UPC kábel, ale nemal som ani jednu z týchto, len som na webe pozeral ponuku. Magio aj sweet TV majú MTV Live HD aj všetky ostatné MTV z UPC chýba MTV hits, NickMusic nemá nikto okrem končiacej služby Freesat na Thor. Inak neviem z prečo o MTV Live HD nie je až taký záujem zo strany operátorov. Jediný HD a najpestrejší obsah, zahŕňa aj rock aj dance a podobne, aj Live obsah. MTV hits má toho výrazne menej, hoci posledné mesiace je MTV hits lepšie než pred tým. A áno má ho aj Magio a tiež sweet TV. Keď pozriem všetky stanice MTV tak ako samostatný kanál je MTV Live HD asi z týchto najlepšie. Samozrejme ďalšia kapitola je MTV Germany, ale to je kanál pre Nemecko a jedná sa o FTA kanál n na rozdiel od ostatnýchz ktoré sú platené.

LukyT

@LukyT

Mne ten LIVE vychádza ako taký najlepší "mix", sú tam aj žánrové bloky. Na Hits nehrajú priveľa z predošlej dekády (MTV 10s)? Mne sa tak zdá. Na LIVE sú pochopiteľne aj festivalové a koncertové záznamy. MTV Live bol vždy najdrahší ("prémiový") kanál z portfólia, mnoho hráčov si ho radšej nekúpilo.

zmarian

RE MTV group

Inak MTV Hits má teraz reláciu Guess The Year, kde hrajú aj 2010s a dokonca aj 00s, áno z programu vypadla relácia totally 10s. Skús pozrieť aj MTV Germany, tam je to taktiež pestré podobne ako MTV Live HD, akurát menej Live záznamov z festivalov ale séria world stage aj unplugged ide aj tam. Ostatné síce nie z ale mix tam teda je, napríklad aj RockZone, Alternative Nation z Party Zone, Chill Out Zone a podobne. Samozrejme aj MTV Live HD, ale myslím z že aj MTV Hits je celkom fajn. Ja by som to zoradil asi takto:
1. MTV Germany (nevýhodou sú len reklamy, a chýbajúce live vystúpenia oproti Live HD, inak pestrosť relácii najlepšia, nevýhodou je ešte trošku horšia kvalita vrátane SD rozlíšenia)
2. MTV Live HD (o niečo menej pestré, ale kompenzuje to viac live vystúpení a vyššia technická kvalita a bez reklamy)
3. MTV Hits (takmer žiadne live vystúpenia, pestrosť relácii menšia ako MTV live HD ale stále celkom fajn výber, lepší než club MTV napríklad alebo ako bolo MTV Hits do augusta 2024)

LukyT

@LukyT

Po odchode The Box z britskej Astry mi chýba nekódovaný kanál zameraný na aktuálnu TOP 40-ku. Niečo ako MTV Music v Británii. Z FAST kanálov má k tomu najbližšie Trace Urban a Trace UK, ikeď s dôrazom na urban music. Nejaká taká "INTERNATIONAL TOP 40"-ka by bodla do playlistu.
Na nemeckej MTV mi ani neprekáža to SD, ale reklamy a nemecká scéna.

zmarian

RE Nemecká scéna

Mne neprekáža nemecká scéna ako taká, dá sa tam nájsť aj niečo dobré z napríklad Lena alebo Leony a podobne. Dokonca aj niektoré nemecké speváčky (alebo rakúske) čo spievajú po nemecky teda nie anglicky ako Lena alebo Leony sú fajn, napríklad Esther Graf ft SDP - Mama hat gesagt alebo Aykiva - Wunder sú celkom fajn, ale najviac mi vadí typický nemecký rap, inak nemecká scéna je fajn. Vyhnúť sa nemeckej scéne dá napríklad v pondelok 16-18 US charts alebo v utorok 16-18 UK charts práve na spomínanej nemeckej MTV, okrem toho aj niektoré víkendové špeciály môžu byť zamerané tak, že sa nemecká scéna nehrá z ale to záleží od konkrétnej témy víkendového špeciálu. Ešte zaujímavé môžu byť vybrané vydania MTV collection 14-15 tiež podľa témy. Napríklad artist sepcific MTV collection určite nebude hrať nemeckú scénu ak sa bude jednať o niekoho mimo nej. Reklamy OK, ale The box group ich mala myslím aj viac a častejšie a boli dlhšie než MTV Germany, a tiež ak si pamätáš ešte VIVA Germany z čias pred skrátením času vysielania v 2014 vtedy boli časté aj celkom dlhé reklamy na Jamba DE ak si pamätáš a pred 2011 aj MTV Germany ich mala často. Teraz sú tie reklamy výrazne kratšie a asi aj oproti The Box. Samozrejme ak niekomu vadia reklamy potom riešenie MTV Live HD, a MTV Germany len na vybrané špecializované relácie ktoré nemajú obdobu na inej MTV, napríklad v noci nejdú reklamy keď ide napríklad Party Zone alebo Chill Out Zone či druhá polovica Alternative Nation. Nič menej nemeckej scéne sa však pri týchto vymenovaných reláciách nevyhneš z ale nie je tam aspoň nemecký rap (Alternative Nation, Party Zone, Chill Out Zone myslím).

LukyT

Asi už neexistuje

Zrejme asi už neexistuje, je len MTV Hits a MTV Live HD, ale tam treba prepínať podľa programu, do 15:00 MTV hits, potom podľa programu, niekedy MTV Hits, inokedy MTV Live HD, niekedy MTV Germany dokonca. Takto do 15:00 MTV hits (do 9:30 aj MTV Europe), po 15:00 ťažko vybrať, po 16:00 pondelok a utorok MTV Germany, potom asi MTV Live HD alebo MTV Hits. Od 21:30 MTV Live HD. Treba pozrieť program týchto 3 kanálov, ale 1 na súčasnú top 40 žiaľ už neexistuje. Skús si zapnúť ešte prípadne Dobré rádio, prípadne Europa 2. Na západe aj rádio VIVA. To je ešte ďalšia možnosť, len problémom môže byť slovenská hudobná scéna.

LukyT

Ešte riešenie

By bolo the voice BG, ale to zahŕňa aj BG hudobnú scénu, ďalej možno 4FUN, ale tam je zas poľská. Teda ťažko niečo international vybrať. Mne asi najviac vyhovujú MTV Germany, MTV Live HD, MTV Hits, a Deluxe Music, prípadne ešte Music box PL. Teda niektoré FTA iné PAY TV.

LukyT

Ďalšia možnosť

Zaregistrovať Spotify a použiť niektorý z default playlistov alebo si vytvoriť vlastný, ja mám svoj kompletný playlist, mohol by som ho aj hodiť sem, len linky nie je možné posielať, ak by si chcel, jedine PM, ale to nemám zatiaľ aktívne.

LukyT

Ešte BBC

V hre je ešte BBC radio 1 ale neviem z či ešte je u nás dostupné (IP blokovanie), ak ide z tak ešte skúsiť to alebo Capital radio UK.

LukyT

RE: NickMusic příjem v ČR

Dávnejšie keď nebolo nič iné dostupné som sledoval tie nemecké hudobky a nemeckú scénu. Dnes mi už neni sú tak blízke.
Áno, samozrejme že The Box a jeho menšie sestry boli plné reklamných pauz, no britská dramaturgia stála za to. Škoda. Nezostala nám tu ani jedna nekódovaná britská top 40-ka. Dekádok je dosť aj vo FAST štandarde.

zmarian

Mám v playliste aj tie bulharské, poľské, talianske, etc. videoklipové kanály, ale neni to to pravé makové. Hádam Trace Urban a Trace UK sú najbližšie k tomu čo by som hľadal lineárne po vypnutí The Box.
Áno, ideálne by bolo také BBC Radio 1 vo vizuálnej podobe, ako robia Taliani. Tam tých vizuálnych rádií je neúrekom.

zmarian

Spotify a YouTube playlistov je dosť, ide o situáciu, keď sa človeku nechce selektovať a chce sa dať obslúžiť novinkami na klipovom hudobnom kanáli v telke s dobrým výberom. A tam mi nič lepšie okrem tých internetových TRACE-iek teraz nenapadá.
Keby nám sem naservírovali v nejakej dostupnej službe MTV Music UK, to by bolo OK. Inak zostávajú Live a Hits. Čo už.

zmarian

RE playlisty

Sú aj playlisty top 40 myslím z ktoré netreba zostavovať z len spustiť kľudne aj v random výbere. Napríklad Todays top hits, just hits, Global top 50 a rôzne ďalšie. Ja len hovorím z že ak už takýto kanál neexistuje z tak toto je potom jediná možnosť. Ale sú ešte aj FAST kanály trebárs aj od MTV v Pluto TV, ale to u nás oficiálne ešte nejde, ale dá sa použiť VPN.

LukyT

No jasné, playlistov je až-až. MTV Biggest Hits mám z Pluto TV, ale externe sa v playeri stále zastaví. Nepáči sa mu to externé prostredie mimo Pluto, haha.
VEVO má zaujímavé klipové FAST kanály v niektorej službe. A tiež XITE z Nemecka. Stingray má na úrovni rádijká.

zmarian

@LukyT

Radio 1 blokované není ...linky jsou i na radiofeeds.co.uk

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@zmarian

Ak hľadáš hudobnú televíziu zameranú hlavne na súčasnú hudbu, možno blízku rádiovému formátu CHR, tak môžem odporučiť Kronehit TV, ktorú si môžeš pustiť tu:
https://www.kronehit.at/info/alles-ueber-kronehit/tv/

LuboTS
Registrace: 5/2006

@LuboTS

Díky, mám v playliste. Áno, CHR. 😉
Talianske M2O neni zlé od Deejay pre klubovú hudbu a Óčko Expres pre alternatívnu. Nedávno som objavil Oxygen Music z Maďarska (80s, 90s, 00s, 10s, 20s).

zmarian

Becca Dudley končí?

Včera večer zdieľala Becca Dudley na Instagrame ohľadom posledného natáčania relácie Fresh out. Končí relácia Fresh out na MTV úplne? Alebo končí v tejto relácii Becca? Alebo končí Becca Dudley na MTV úplne? Nevie niekto podrobnosti, keď sa tu riešilo aj MTV hits, kde spomínaná relácia s Beccou ide? Ďakujem.

LukyT

@LukyT

Chodili sme spolu ešte keď tam začínala. Bola ako taká malá zlatá žabka. No už sme sa dávno rozišli a neviem, čo sa okolo nej teraz deje.
;)

zmarian
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra