![]() |
|
NickMusic příjem v ČRAhoj,poradil by mi někdo, jak by se dalo nejlevněji přijímat stanici NickMusic? Našel jsem, že by to šlo přez GONET (polská varianta Lepší TV), ale v přepočtu za 186,- Kč v balíčku klasik, což kvůli jedné stanici se mi zdá dost. (Satelit nemám). Platím si Sweet.TV, dřív šlo změnit přes VPN na Polsko a naskákali mi polské stanice vč. NickMusic, ale teď to už nejde. Díky |
vladauf
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 22 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
RE Becca DudleyNeverím, vážne alebo je to len žart? Ak naozaj, kde ste sa s Beccou spoznali? Skôr som myslel, či niekto nemá nejaké tlačové informácie zo strany MTV UK ohľadom zmien v programe, či rátajú s reláciou Fresh out, a či bude pokračovať niekto iný s touto reláciou. Samozrejme neočakávam, že by sa niekto skutočne poznal s Beccou Dudley. Bol by som rád keby aspoň po prestávke relácia Fresh out pokračovala ďalej a tiež aby ideálne tam bola Becca x prípadne ak nie aspoň niekto iný, rád by som bol aspoň, keby Becca ostala súčasťou MTV aj naďalej aspoň v iných reláciách, ideálne ak by ostala aj Becca Dudley aj fresh out, a aj Becca v relácii Fresh out. Uvidíme, čo sa chystá, snáď Becca na MTV nekončí a Fresh out bude mať maximálne len pauzu. Pri včerajšom story od Beccy som bol trošku šokovaný lebo koniec Fresh out s Beccou som teda nečakal. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@LukyTVšak tam bolo prižmúrené očko.![]() Uvádza sa že je veteránom u MTV. Dlhodobo najdhšie moderujúca osoba. Má/robí veľa gigov aj mimo MTV, tak by sa uplatnila aj bez MTV. Videl/počul som ju tam už v prvej polovici 10s. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 017 |
![]() |
|
@LukyTNickMusicke stazeni playlist do VLC https://mega.nz/file/tTAmnTbJ#EDZr0MM9vaaTeUmw-jgaFveixQ-YzKYnBKA7-Lr-m9E |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE BeccaVšak práve preto že asi sa uplatní aj inde, teda či náhodou nekončí na MTV keď písala to na statuse Instagram story, nespomínala koniec na MTV, ale posledné natáčanie relácie Fresh out ,tak možno ostatné relácie ako napríklad top 50 bude mať naďalej a naozaj končí len Fresh out, ale ani s týmto nie som nadšený, lebo Fresh out bola moja obľúbená relácia a myslel som že ak je to týždenná či dvojtýždenná relácia, že pôjde na MTV dlhodobo a nie len niekoľko mesiacov a koniec, rátal som že niekoľko rokov ak je to naozaj koniec Fresh out, tak som trošku sklamaný... |
LukyT
![]() |
|
Becca Dudley uvádza MTV EMATento rok bude uvádzať MTV EMA Becca Dudley resp red carpet a ďalšie sprievodné programy, samotnú main show samozrejme bude uvádzať Rita Ora, ale tie sprievodné veci okolo Becca, čo značí, že Becca neodchádza z MTV, ale otázne ako to bude ďalej so show Fresh out, ktoré avšak začala len v tomto roku, ale vyzerala byť dlhodobou súčasťou MTV, no žiaľ, asi bude končiť, čo je škoda, predpokladám že Becca aj mimo EMA ostane na MTV a bude uvádzať napríklad Top 50 a podobne, každopádne škoda Fresh out ak naozaj končí. |
LukyT
![]() |
|
@LukyTPrepáč. zmariana ber s rezervou. Dlho tu nebol ani na iných fórach. Hlavne na maďarských. Tam už nie je veľmi dávno. Takže keď s niekým z MTV sa pozná, to ber s rezervou.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
Becca Dudley nové správyBecca zverejnila, dnes Instagram story, že na MTV nekončí, len končí prvá séria relácie Fresh out, otázne či bude ďalšia z ale bude naďalej pokračovať s ďalšími reláciami na MTV ako obvykle napríklad MTV EMA alebo tie top 50 ktoré mala aj predtým, a možno kto vie, bude časom pokračovanie relácie Fresh out. To ale uvidíme až časom. |
LukyT
![]() |
|
@LukyTTak sa spýtaj zmarina, on je s ňou kamarát![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@matchboxxDíky, až budu mít čas, tak to vyzkouším. Nějak mi uniklo, že ještě někdo na toto vlákno reagoval. Jinak už mám Nickmusic přes polskou Sweet.tv bez VPN, viz další můj příspěvek. |
vladauf
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: NickMusic příjem v ČRNickmusic mám v zahraniční IPTV Denmark. Rozlišení obrazu pouze 1024x576 25 fps.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE NickMusic rozlíšenieTo je asi až príliš dobre oproti tomu ako by som NickMusic očakával, nejde náhodou NickMusic len v SD rozlíšení ako išlo pred tým MTV Music 24 respektíve ako idú MTV hits a club MTV? |
LukyT
![]() |
|
RE: NickMusic příjem v ČRJa som sa s tým stretol všade iba v SD. Pôvodné rozlíšenie európskej verzie je 720x576i. Dokonca aj americký feed je iba SDčkový.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: NickMusic příjem v ČRTo čo píše milde je iba štandardná korekcia SDTV rozlíšenia na 16:9. Štandardné SD.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianJj ale oni ty video hudební nemají většinou lepši kvalitu. Možná záleži na operátorovi.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeAno, obraz nic moc. Taky ten mazec. MTV Live HD je pekne, kto ma prilezitost prijimat... Potom cez satelit free iba nejake tie podvyzivene HD a la Music Box Polska alebo talianske vizualne radia. Koncertovy iConcerts na Skylinku trebars. HDciek je viac v streamovej podobe.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE MTV Live HDMám MTV Live HD, cez Magio IPTV aj Magio Go cez internet. Mám aj Music box PL na hotbird, MTV Germany na Astra 19.2 a tiež ostatné MTV - MTV Hits, club MTV, MTV Europe a ďalšie cez Magio IPTV + Magio Go cez internet. Škoda ale, že pôvodná Magio IPTV končí, tam sa dalo nahrávať na Magio Go nahrávanie klasické už žiaľ nie je možné, jedine okľukou cez externé zariadenie. |
LukyT
![]() |
|
@zmarianAno pravda. Já ty mazance nesleduji. Jen jsem reagoval. Pouštím muziku do komponentů a beden z apky Tidal.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTidal je pokiaľ viem služba s tým najkvalitnejším soundom.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianJj pravda. Kvalita CD. Lepší než Spotify. Akorát mají menší výběr repertoáru.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@zmarianJestli to chceš odzkoušet, tak ti mohu poslat na test moji registraci. Piš na PM.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeDíky moc za možnosť, ozvem sa keby som to vyskúšal pred zadaním predplatného.![]() Treba k tomu mať nejaký slušný Hi-Fi set doma, pre FLAC súbory a CD/studio kvalitu. Najviac by som z tej kvality mal doma akurát cez Technics slúchadlá. O Tidal som čítal dávnejšie spolu s Pandorou, ale ušlo mi nejak že to je dostupné aj u nás. Pandora nie je. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
![]() |