Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pripojenie sluchadiel

Prosím o radu.Mám tv Samsung bez Bluetooth a chcem pripojiť bezdrôtové slúchadlá O2 Pods.

katus
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

@pierrepetr

Prober se ty. Jaký pozdní pláč. Televizi mám 10 let a má pouze sluchátkový výstup na kabel. A když to zadrátuji 3m kabelem, tak to zavazí a zároveň vypnu repro v televizi. Tak jsem to řešil tou krabičkou. Jo příště tv s BT.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

to bylo všeobecně,aby si lidi kupovali ty správné střepy,nic proti tobě,jsou i dnes TV kde to nevypne repro a nezávislé ovládání,když je doma jeden hluchej se sluchátky a druhej kouká normálně

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Ano přesně tak, jak píšeš. Nezlob se, že jsem vyjel. Ale opravdu míň slyším a manželka dobře. Mám to jako nemoc z povolání, hlučný provoz 40 let. Ale je to dobrý i v noci na akční filmy. Neruším sousedy a zvuk je prostorovější. No ve dne mohu i přes receiver do beden.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

RE: Pripojenie sluchadiel

Já jsem řešil připojení bezdrátových sluchátek na TV Samsung přes optický výstup a převodník digital/audio

jaroslavs
Registrace: 2/2019

@jaroslavs

Taky dá se. Na trhu je toho spousta. Ale tady se řeší bezdrát. Ještě bych doplnil že jsem se setkal - přístroje jsou napárovaný, druhý den to ale nefunguje a co s tím. Řešení - odpojit a znovu přes menu napárovat.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

taky jsem řešil samšunta jak popisuješ

pierrepetr

@pierrepetr

U vyšších modelů asi tenhle problém není.

MMorous

I ten nejvyšši Samsung nemá digitální a ani jack 3,5 zvukový výstup na připojení sluchátek. Asi jen BT. Ale nevím jak to je, když zapnu BT, zda nevypnu i zvuk z reprodoktoru televize. Většinou to tak je.

milde

@MMorous

model nevím,ale asi před rokem koupená TV,jak starý model nevím,vypadala dost moderně

pierrepetr

@milde

Sonky mají sluchátkový výstup kombinovaný, alespoň já to tak mám. Samsung možná taky, kdysi se to tu řešilo že u Samsungu to chodilo napůl a měl špatný konektor. Něco tam bylo s délkou konektoru. Já mám na to kabel Jack-cinch
Něco podobnýho:
https://asset.conrad.com/media10/isa/160267/c1/-/cs/811069525PI01/image.jpg?x=1440&y=1440&format=jpg&ex=1440&ey=1440&align=center

Mám to v pokojíku přes sluchátkovej do zesilovače. Na TV stáhnu zvuk na nulu a jedu na bedny. Pozdě večer stáhnu zvuk v zesilovači na nulu a zesílím zvuk v TV. No problém. Modrej zub tam samozřejmě mám taky.

MMorous

@MMorous

No to jo. Ale u té Hama, co jsem doporučoval je ten sluchátkový bezdrát a zároveň i připojení televize na receiver s bednama. Vše přes optický kabel. Tak že malá krabička pod televizí, jeden slabý optický kablík a druhý napájecí k USB. Tak v pohodě a spokojenost u staré televize. Chápu že nové televize budou mít jinou výbavu na tuto možnost přehrávání zvuku. Alespoň doufám u příští koupě tv.

milde

@MMorous

Prepáč, ale toto už nechápem. Čo tu riešiš nejaké pripojenie cez sluchátkový výstup. Tvoja telka má bluetooth tak čo tu riešiš. Kúp si bluetooth inch receiver do Tvôjho starého zosíka a máš vyriešené. Milde má starú telku, ktorá bluetooth nemá tak nemá ako poriešiť. Poriešil to tak ako sa dá. Ako vidím múdry si ako rádio ale niečo jednoducho poriešiť to nie. Ešte keď máš najnovší model Sony TV tak si s tým rozum nedostal.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@MMorous

Milde poradil ako sa to dá, Ty máš najnovšiu Sony tak ho pozeraj. A prepájaj ako chceš. Alebo Ti vadí, že si to neporadil Ty prvý. A ide tu o Samsung telky, takže Ty do toho čo kafreš.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Ano přesně tak a @katus je taky spokojený co jsem mu doporučil.

milde

@petersk

V něčem máš pravdu, ale staré věže obvykle USB pro napájení podobných přístrojů nemívají. A na adapter potřebuješ zase zásuvku.

MMorous

@MMorous

USB na napájení má jistě TV SONY

pierrepetr

@pierrepetr

Jistě, pravda, ta má vše😄😄

milde

Ano na rozdíl od Samsunga má Sony vše. Když si představím, že by někoho napadlo koupit krabičku za litr a víc, natáhnout z TV napájecí USB kabel ke krabičce a postavit jí k zesilovači a z krabičky 2 cinche do věže, tak mohu jenom napsat: Nedělejte to protože je to nesmysl nehledě na to, že na USB kabelu ke krabičce u věže může být úbytek napětí že to přestane fungovat. Tam je potom vhodnější použít lokální USB nabíječku.
A k USB: když máš TV na zdi, pod tím střeďák a chceš nahrávat na HDD a použiješ delší kabel abys ten disk mohl položit kde je místo, tak se disk někdy ani neroztočí a musíš mít externí napájení. Záleží samozřejmě na odběru

MMorous

@MMorous

Mám to v externí nabíječce. Ne v tv USB.

milde

@MMorous

65" nechci jen 55" a OLED taky ne. Důvod. Prosvětlený pokoj. Koukám po tomto.

https://www.datart.cz/televize-sony-xr-55x90l.html#parametry

milde

Napájení přes USB kabel je o hodnotě AWG kabelu.
Na propojení do věže se 2 CINCH ti stačí převodník MINI HDMI2AV za 150,-, včetně napájeního USB kabelu. A SONY už taky nemá vše. Musíš se dívat přímo u SONY https://www.sony.cz/bravia/products/bravia-8/spec

RAFI007
Registrace: 1/2006

@RAFI007

Jo díky👌,,,

milde

@MMorous

Áno potrebujem. Ale ktorý receiver z roku okolo 1990 má USB. Neviem či vtedy už USB existovali. Mám zosilňovač Technics BU-V570 a nedal by som ho zanič. A druhá vec k tým TV na stene, no ja som to pre istotu preventívne dal do každého USB - USB predlžovačku, takže nemám žiadny problém s pripájaním niečoho do USB.

petersk

@MMorous

A predlžovačku k starej veži mám pre istotu pre takéto prípady so 4-mi USB :)))

petersk

@milde

Podle mě koukáš dobře. Ty poslední dražší modely mají jenom drobná vylepšení pro PlayStation 5, údajně je tam nějaká další placená licence a softwarově vylepšená svítivost Oled panelů.

MMorous
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra