, sekce: Jiné placené TV |
|
Sweet.tv + VPN PL = Nickmusic?Ahoj, nedávno jsem se tu ptal na možnost sledování NickMusic. Napadla mě ještě možnost využít slevu co mám od Sweet.tv 190,- měsíčně, že bych přes VPN sledoval polskou Sweet.tv, což mě dřív normálně šlo, ale teď mi to nejde, tak by mě zajímaly zkušenosti se Sweet.tv a VPN. V diskuzích jsem se dozvěděl, že to některým uživatelům jde, tak by mě zajímalo, proč to nejde mě. Díky |
vladauf
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 31 |
|
|
@vladaufAkú máš VPN? Mne to ide používal som časom F-Secure FREEDOM VPN.Po prípade je tam aj VPN Hungary a je tam aj Poľsko (Zdarma aj iné štáty).Ja mám Poľské tv od Júla 2024. Teda od 11.07. lepšie povedané. Zatiaľ to ide aj bez VPN.Uvidim ďalej. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Já mám Avira VPN, ale zrovna Polsko poslední době nefunguje. Zkusím ty, jak píšeš, díky za tip.Sweet.tv mám od 11.5. Předtím jsem se registroval na jiný e-mail přes polskou VPN a zrovna jsm chytil akci za 25,- měsíčně a asi půl roku jsem sledoval polské kanály bez VPN za pakatel a najednou mi naskočili české stanice a napálili mi plnou cenu, tak jsem si udělal novou registraci a už mi to přes VPN nefungovalo. |
vladauf
|
|
@vladaufOkej skús a uvidíš možno to už obmedzili.A pôjde to iba na poľský e-mail. Mne to funguje aj CZ aj HU verzia. Ta je lepšia.Hlavne je tam aj veľa športu. Premier League a Liga majstrov ide v pohode. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Tak se mi povedlo založit polský e-mail a zaregistroval jsem se přes polskou VPN (zrovna mi na chvíli zafungovala Avira VPN) a funguje to. Akorát musím pořešit VPN, ta F-Secure FREEDOM VPN by asi fungovala, ale nechce se mi za ní platit. A balíček L vychází na cca 370,- Kč, což není málo.Ale jinak díky, funguje to, jak píšeš. Škoda, že to nejde s mým českým účtem, kde platím 190,-. |
vladauf
|
|
@vladaufZamalo rád som pomohol skús pozrieť nejaké promo kódy zdarma na 90 dní možno niečo nájdeš na nete.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|