, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Internetová Telly - dočasné zařazení programuZ důvodu dnešního zápasu fotbalové Evropské ligy mezi FC Viktoria Plzeň - Real Sociedad bude dočasně zařazen na internetovou TV kanál Sport 3 HD.Kanál je zařazen pouze z důvodu pokrytí tohoto zápasu stanicí Sport, během pátečního dne zase zmizí z nabídky. Stanice je dostupná v balíčcích Střední, Velký, Sport. Na satelitní službě dostupný nebude. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 330 |
|
|
RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...Divný koukal sem na stránkách Skylink oni to mají zařazeny už v nabídce Skylink jako normální kanály |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 800 |
|
|
@vokounekTen Sport 3 je aj pre Slovensko alebo iba Pre Českú republiku?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...Logicky urcite iba pre CR, ved tym riesia ten problem so zapasom Plzen - San Sociedad, ktory v SR vysiela Joj Sport a preto ho nemozu vysielat na Sport 1 alebo 2.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 798 |
|
|
@Zetor25Kdo má na Slovensku Telly (internetovou TV), pak je to i pro něj. A mít Telly na Slovensku není žádný problém, jde to legálně v pohodě. |
mediator12
|
|
RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...Sport 3 mám v Českej verzii Sweettv ako je to u vás?Dnes je tam pridaný.Možno by bolo dobré keby to potom spustili spolu s Sport 4. Obsah by sa našiel. Lebo to číslovanie bude podobne ako pri Premier Sport. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Jo už včera Sweet cz a Sledování tv.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
StředníAhoj mám balíček Telly střední a sport 3 se mi neobjevil aplikaci jsem nekolikrat restartoval a porad nic vám jede?Děkuji. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 146 |
|
|
RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...Kdo by chtěl mít čerstvé info o novinkách v Telly, případně nějaké technické dotazy, pak je tu facebooková skupina Technická podpora Telly :https://www.facebook.com/groups/technicka.podpora.telly |
mediator12
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|