![]() |
|
Canal+ Sport novinky 2025?Minulý rok C+ Sport oznámil prodloužení práv na PL, získal francouzskou ligu rugby a hlavně WTA...Jsem zvědavý jestli s nějakým novým sportem přijdou pro příští rok.. |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 077 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
@HYPERtak WTA 500 a 1000 je docela dost.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 608 |
![]() |
|
RE: Canal+ Sport novinky 2025?Súhlasím s Dawisom...![]() A znova to zopakujem.. ak by Canal+ nemal u nás veľké plány, tak by na náš trh ani neprišiel. Načo by investovali do značky Skylink ak by mali byť stratoví? To, že nemajú NS 6 nie je o peniazoch a exkluzivitu na WTA si držia zámerne. Toto je jednoducho obchodná politika. Ak budú chcieť Bundesligu, tak ju šmahom ruky kúpia. Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@Montevideonaprostý souhlas,nemám k tomu co dodat![]() |
dawis77
![]() |
|
@dawis77U nás mal WTA verejnoprávny šport a takisto si myslím, že Canal+ musel dať poriadny balík € aby mal práva nie pre jeden trh, ale pre obidva CZ/SK trhy.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
dawis77To zcela určitě, u konkurence je to stejné. Všechno poskytovatele nemůžou mít a se vším se dělit taky asi nejde z pochopitelných duvodu. Třeba časem to bude jinak a exkluzivita bude zase u něčeho jiného. Predevcirem se mi třeba na Telly nelibylo, jak měli na stránkách u zarazeni programu Sport3 napsáno exklusivně, přitom se vědělo, že to bude u operátoru co maji v nabídce Sport1 a 2. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@Montevideoano,tady si někdo myslí že práva na špičkový tenis sou levná,ale opak je pravdou!Sou dost drahá jak píšeš. |
dawis77
![]() |
|
@HYPERale jinak já exkluzivitu rám nemám,klidně ať Skylink se podělí s tou WTA i s někým jiným.Jen to nehrozí...A to píšu já co sám má Skylink![]() |
dawis77
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |