, sekce: Jiné placené TV |
|
Vojo operátoryTak bohužel už zmizí u dvou operátoru https://www.mediar.cz/nova-stahuje-voyo-z-nabidek-t-mobilu-i-vodafonu-necha-ho-jen-u-sve-o2-tv/ T |
smid1
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 80 |
|
|
@smid1Tak zatím ho mám v Magenta tv. Ale ořez. Tak jsem zaplatil plnou palbu. Pro manželku.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
|
|
@smid1zaplať za to |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 274 |
|
|
@mildeU nás majú aspoň Športové kanály tak možno to má viac ľudí.Preco nedali aj u vás tak tomu nechápem?Veď majú toho istého majiteľa Mohli mať väčšiu Sledovanosť majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Jo asi tak. Ale sehnal jsem zahraniční IPTV za 2$/měsíc kde je všecna bohatá nabídka. U konkurence to samé za 8.3€/měsíc. Jestli máš zájem pošli na PM, oni ti pošlou 24 hodim test. Mám je 3 rok a vždy se k ním vracím.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
@mildeOkej pozeral som tu službu je celkom zaujímava.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25A na jakou službu jsi se koukal. Však jsem ti žádnou neposílal.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
@mildeJa som jednu našiel na nete za 11€ mesačne.Takže som s tým spokojný funguje aj na Android TV boxe.Cez VLC prehrávač. Je ich kopu na nete. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@JelcanAhoj ja som našiel tiež jednu ak budeš chcieť tak ti môžem poslať jednu službu za 11€ na mesiac je tam 10 000 tv staníc.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
VOYO ?kdo by taky na ty hnusy koukal, a jeste ta jejich otresna kvalita, a kdyz to nekdo opravdu potrebuje videt tak si to holt objedna naprimo. to snad neni dnes uz problem. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 452 |
|
|
RE: Vojo operátoryKomu píšeš tady žádný @Jelcan není. A IPTV za 11€/měsíc si nech pro sebe.👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
@mildeAhoj Milde,Napísal som sem svoj mail, žiaľ, vymazali mi môj príspevok,SZ mi zatiaľ "nefunguje". Mal som záujem tebou spomínanú Iptv. Žiaľ neviem ako sa stenou spojiť. Peter |
Jelcan
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 18 |
|
|
@mildeVeci sa majú takto.Ty si tu písal Zetorovi25:"Jestli máš zájem pošli na PM, oni ti pošlou 24 hodim test. Mám je 3 rok a vždy se k ním vracím". Hneď potom, čo si toto napísal, sa ti ozval nick @Jelcan, prosil ťa, aby si to poslal aj jemu, avšak nemal PM, tak napísal svoju mailovú adresu. A admin celý jeho príspevok vymazal. Preto to vyzerá, že Zetor25 píše duchovi. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 451 |
|
|
@JelcanNapíš mailovu adresu |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 423 |
|
|
@JelcanVidím, že si to vysvetlil, kým som ja písal moje vysvetlenie. |
RudoM
|
|
@RudoMJa som mu odpisoval takže tu príspevok bol.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Bohemia czVitaj naspäťSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
|
|
@Zetor25Veď nepíšem nič iné. Jasné, že príspevok tu bol, ty si mu písal naň.Avšak, keď admin zmazal príspevok @jelcan, tak to vyzerá, že píšeš @jelcan-ovi, ktorý nad tebou nie je. Preto sa tomu čudoval @milde, že komu píšeš, veď "tady žádný @Jelcan není". Mne to bolo jasné, mal som šťastie, že som práve v tom čase čítal toto vlákno. Preto som napísal, že to "vyzerá", že píšeš duchovi, nie že píšeš duchovi. Len som to vysvetľoval @milde. Nemyslel som to zle. |
RudoM
|
|
@RudoMOkej to je v poriadku.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Podobne. |
RudoM
|
|
@RudoMAha nevěděl jsem. Taky nevím jak to udělat když to tady mažou. Jak to dám veřejně, tak jdu sedět.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
RE: Vojo operátoryOmlouvám se redakci a adminům.🤷Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
|
|
@mildeďakujem |
Jelcan
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 18 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|