![]() |
|
TCL 43S5400A - seřazení kanálůZdravím, babičce jsem pořídil tuto TV. Naladil jsem kanály z DVB-T, které se mi podařilo seřadit. Následně jsem naladil z integrovaného tuneru i FTA kanály z Astry 19,2E. Moje otázka zní. Jak seřadit za sebou kanály jak z DVB-T, tak ze satelitu? Moje představa je taková, že budu mít třeba našich 20 kanálů a hned po přepnutí tlačítka mi naběhnou Němci.Abych koukal na satelit, tak musím ručně změnit tuner (cca 4-5 zmáčknutí na ovládači) a pak mi tam naběhne můj seznam kanálů, které jsem tam setřídil. Dříve používala televizi od Hyundai, a tam problém nebyl, tam to šlo. Tahle dodatečná volba tuneru mi prijde docela složitá, když to bude chtít střídat. Díky za rady, pokud je vůbec nějaké řešení u této TV. |
spartann
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 144 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@Jarousseznam nebude dlouhý,viděl jsem hodně TV a já dodávám jen Finlux,žádný problém,teda jeden už jsem zažil,u Finlux android nedávný model vypíná repro při připojení sluchátek 3.5 jack,to nikdy nebývalo,škoda,že se pokazili |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@peterskco je nesmysl ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@MMorouszaplnit paměť FAV seznamem pro babičku.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@RAFI007on píše,že když zaplníš normální seznam tisíci kanály,tak pro Fav nebude paměť |
pierrepetr
![]() |
|
@RAFI007Vyzkoušej, nevím jak to která televize má, ale když jsem natáhl do paměti celou HotBird a setřídil do FAV, a potom natáhl další satelit a zaplnil to, tak do FAV už nešlo přidávat. Ten soňáckej editor je taky slabej, transpodéry tam zapisovat taky nešly. Nijak jsem to neřešil, jenom jsem si s tím hrál a zkoušel co to dá. Už je to asi 3 roky a podrobnosti si nepamatuju, ale docela mě to překvapilo, protože např. satelit Topfield, který má taky omezený počet kanálů asi cca do 3000, tak tam problém s FAV nebyl a nebyl ani s dalším tříděním FAV do podskupin. Nechci se k tomu vracet, jenom na to upozorňuju aby někdo nebyl překvapený, kdyby na to v televizi narazil. Už to asi nikdy zkoušet nebudu. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousNo to, že zapĺňať FAV do plna. Načo? FAV je nato aby si tam pridával programy čo najčastejšie pozeráš. Zase z toho robíš vedu aby si mal pravdu. Koho zaujíma, že do FAV sa zmestí 1000 alebo 3000. Asi len Teba. Beriem, je to cenný poznatok. Ďakujeme za info.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@peterskto není o zaplnění FAV tisíci kanály. To je o zaplnění základní paměti kanálů a potom už ten tag nejde přehodit. Jakoby byla jedna paměť pro přidané kanály i FAV dohromady a přidáním dalšího provedeš kopii, ale ta se neuloží, protože v paměti není místo. Matně si vzpomínám, že jsem do TV natáhl něco kolem 1500 kanálů a do FAV asi přes stovku a šmitec. Ale nepamatuju si to už přesně, v TV FAV vůbec nepoužívám. To jen tak pro info, každá TV to má stejně jinak. |
MMorous
![]() |
|
RE: TCL 43S5400A - seřazení kanálůTak jsem se konečně dostal k tomu programu ChanSort a bohužel nejde sloučit dohromady DVB-T a DVB-S kanály do jednoho seznamu. Jde tam setřídit pouze každá skupina zvlášť. |
spartann
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
@spartanntak si kup finluxe a tohle zahoď |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |