![]() |
|
LED podsvit do fialovaprosím, mám dotaz k podsvitům u současných LCD i u značkových TV.Často potkávám u lidí podsvit do fialova/modra. Vím že je to problém luminiforu fosforu který se "vypálí" v LEDkách. Ale k dotazu, je to jen můj pocit že se to u nových TV děje extrémně častěji než u starých ?! Vídám LG kterým je klidně přes deset let a vše OK, ale u spousty LG kolem pěti let už celkem často alespoň pár filalových LED. Nedejbože komplet fialová. Je to nějaký záměr výrobců k rychlejší obměně ? Ptám se proto, že občas dostanu dotaz na doporučení nové TV a nerad bych byl za blbce co doporučil šunt. |
vavapnov
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 19 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@HYPERa kde tu akcni slevu 15litru sezenes ? mozna tak za dva tri roky az to bude vybehovy model. a kupovat si za sedum tisic prodlouzenou zaruku je uplne totalni nesmysl. ona mu ta zaruka nebude nic platna. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
RE: LED podsvit do fialovaDneska jsem byl ve značkovým servisu TV a ptal jsem se na ten podsvit do fialova. Odpověď zněla: Ano u LG je to normálka, u SONY to nehrozí. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
balkiOk, tím je to vyřešené. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@MMorousNo ja som bol dnes tiež v značkovom servise a podľa ich vyjadrenia áno u Sony je to normálka a u TCL nehrozí![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@MMorousV akom značkovom servise si bol, predpokladám, že Sony. Tak čo si čakal?![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
Značkový servisU nás ve městě žadný není. Jen Soukromně borec, práce všeho druhu. A bývá tam do 10:00 hod dopoledne. Nemá kšefty na televize. Teď už mu opadly i montáže satelitů, jak se rozmáhá IPTV.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildejo a v Usti je zas takovej borec "opravar" ktery vymenuje diody a dava tam jine s jinou kapacitou a jinou svitivosti, takze po vymene mas na obrazovce spoustu viditelnych svetelnych bodu, to neni "opravar" ale "mrvic" nez takovyho to radsi zadnyho. 😂 ale jak rikas ferda mravenec prace vseho druhu, dela vsechno, a vsechno spatne. 👎jinak sehnat sikovnyho opravare, technika, at uz na sat nebo televize je dnes uz problem, to je tak jeden dva na cely kraj. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@Bohemia czOn je teda jako šikovnej. Rozumí tomu. Akorát když za ním někdo příjde s Linuxem, tak to nechce dělat. To neuznáva, prý je to pirádština. Ale tolik oprav už není jako dřiv. A něco se taky nevyplatí opravovat.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@peterskHlavně mě nezkoušej |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |