![]() |
|
Stream link - Now Xmax, Mtv XmaxAhojte, nemáte niekto kvalitný stream na XMAS TV, radi máme pustené vo vianocnom období a aktuálne neviem žiadny kvalitný nájsť. Ďakujem |
faydee
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE MTV xmas bez šanceMTV xmas bez šance získať legálnou formou. MTV Germany má zväčša každý rok počas 24 a 25 MTV xmas reláciu a ďalšie vianočné špeciály, a MTV xmas víkendové špeciály a MTV xmas aj reláciu počas týždňa po 18 hodine od konca novembra. Teda počas 24 a 25 by to riešilo. Now xmas už je lepšie ako zohnať, to ide už teraz na pozicii now 90s & 00s. Táto pozícia je dostupná v euro beame na 28.2, teda parabola okolo 80cm, prípadne možno stačí aj menej.Now xmas: Astra 28.2E 11568 V 22000 5/6 DVB-S QPSK MTV Germany (relácia MTV xmas a ďalšie počas vianoc): Astra 19.2E 11973 V 27500 3/4 DVB-S QPSK Ak by streamy inak legálne nie je možné získať, jedine si platiť IPTV UK resp nemeckú ale ani to nie je legálne (UK nie je v EÚ) a navyše bez VPN to ani nemusí ísť. Nemecko je trošku lepšie, lebo služby môžu byť funkčné aj mimo danej krajiny v rámci EÚ, ale znovu legálne len pre obyvateľov danej krajiny, ktorý sú v zahraničí v rámci EÚ, ale stále je to menšie zlo, než to surovo ukradnúť tie linky. Oficiálne jedine ak to vysiela FTA cez satelit v EU beame, čo platí pre now xmas, MTV xmas už nie. Ďalšia možnosť je použiť Spotify, a nejaký playlist, ja mám playlisty zostavované niekoľko rokov a aj vianočné. Teoreticky by som mohol zdieľať link na svoj vianočný playlist. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
![]() |