![]() |
|
Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK nextDobrý deň,vie mi prosím niekto poradiť, či je možné preregistrovať českú kartu (predplatné skončilo pred 3 dňami) na slovenskú kartu tak, aby z toho bola karta Next k mojej hlavnej karte? Už som mal otvorený ten ich formulár ale pre istotu som to zatiaľ neodoslal, nechcem to mať preregistrované ako druhú "hlavnú" kartu a platiť Kombi+ na 2 kartách - prípadne ak by som si to preregistroval ako hlavnú kartu, dá sa takáto karta následne zmeniť na Next? Ďakujem. |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 31 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@ppolacekMám 2 Skylink karty a tiež som chcel spraviť z tej jednej kartu NEXT a pracovníčka na zákazníckej linke mi povedala, že sa to nedá.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
RE: Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK...Proč si ji jen zdarma neobjednáš?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@ppolacekNevím jakou máš kartu, ale myslím, že jako NEXT lze nyní registrovat jen Viacess nebo Nagra. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
@Tomik535Next karta nikdy nebola zadarmo, tuším to výchadzalo na nejakých 5€ - problém je, že karty už nepredávajú, už ponúkajú len zariadenia s integrovanou kartou a to nechcem keďže tu mám 3 nepoužívané CA moduly - oni síce ponúkajú aj CA modul s integrovanou kartou, ale ten je za nejakých 50€ |
ppolacek
![]() |
|
@Montevideo a @dvb.cz@Montevideo - aha, tak asi budem musieť kúpiť ten ich CA modul, díky za info@dvb.cz - jo aha, mám ešte Irdeto ![]() |
ppolacek
![]() |
|
@ppolacekAno, je to tak, takže se musíš rozhodnout, co se ti víc vyplatí. Jestli nový modul jako NEXT a nižší poplatek nebo stará karta ve starém modulu za cenu nějakého balíčku. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
@ppolacekno mohl by jsi to napsat cesky ? tomu vubec nejde rozumet. a jinak NE z ceske jiz zaregistrovane karty slovenskou NEXT uz neudelas. je treba si poridit novou jeste neregistrovanou kartu a z ni udelat NEXT a nastavit tam slovensky region podle hlavni karty. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@ppolacekproste si nekde v bazaru kup uplne novou jeste neregistrovanou kartu irdeto nebo ICE a zaregistruj ji jako NEXT se slovenskym regionem.jednu takovou mam doma, ale chci z ni udelat NEXT s ceskym regionem, a cena nebude uplne nizka. proste jine vyuziti pro tu kartu nemam a 999kc za aktivaci hlavni karty by dnes uz nezaplatil ani blazen. 😂 |
Bohemia cz
![]() |
|
@ppolacekČo viem, tak next už môže byť len modul. Ale môžeš požiadať o odregistrovanie karty - povedz, že ju chceš pre niekoho iného a skús, či nepôjde registrovať ako NEXT |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK...Když nebyla, tak nebyla no. Byla za roční předplatné - roční předplatné. Tzn. že 1 bez jedné se nerovná nule.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK...@dvb.cz - jasne, ďakujem za info, vidím to teda asi na modul@Bohemia cz ![]() @Dzordzo to by som ešte mohol skúsiť, díky @Tomik535 ![]() |
ppolacek
![]() |
|
@ppolacekv Nedeli to jeste muzu vyzkouset a overit, ale nedavno jsem registroval uplne novou kartu irdeto a nabizelo mi to varianty hlavni karta, next karta, nebo vymena, takze predpokladam ze to stale plati. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK...a jinak se da sehnat i uplne nova neregistrovana M7 za primerenou cenu. u jednoho bidneho pl obchodnika. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czPlatí se poplatek 999,- v případě, že zaregistruješ novou kartu jako next kartu? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK...Tohle jsem nedávno řešil s operátorkou Skylinku. Irdeto nejde registrovat jako next. Pouze nový modul viacess nebo nagra. Skylink stále zkouší zákazníky co snesou. Hlavně, že si všichni museli pořizovat irdeto moduly a přitom dodnes jim kódování cryptoworks frčí na některých programech. Takže kecům o tom, že je to prolomený systém se těžko věří |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK...jen se zeptám v tomto vláknu , mám skylink kartu na chalupě a doma jsem pořídil next kartu , myslíte , že je to rozumné řešení v podstatě platit dva krát za Skylink , neexistuje rozumější řešení , dík za odpověd amatérovi)) |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
@sirdamyslím, že nie ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@DzordzoOK, díky za zprávu. |
sirda
![]() |
|
@sirdaNE, neplati. a v Nedeli overim tu kartu irdeto, bo me to normalne nabizelo i NEXT. a neni to tak dlouho. |
Bohemia cz
![]() |
|
@HOFAno skylink kartu na chalupe moc nechapu, a skylink doma uz vubec ne. ale kazdeho volba. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@ppolacekNedavno som kupil starsi prijimac a nasiel som v nom NEXT kartu (uz skoncilo predplatne). Ta sa da preregistrovat? Ci niekto nema skusenost.Ak by sa to dalo tak Ti ju aj darujem ![]() |
olu3
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@olu3ano NEXT karta se da odregistrovat od soucasne HLAVNI karty a priregistrovat k jine HLAVNI karte. nicmene je to pomerne slozity a zdlouhavy proces. a v okamziku teto transakce musi byt vsechny tri karty na jednom zakaznickem uctu. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czDakujem za info. Nechapem, preco to musi byt tak zlozite... |
olu3
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@olu3uz jsem to absolvoval vickrat, a nekdy to jde rychle a nekdy proste nekolik tydnu, proste skylink s tim dela strasny divadlo a obstrukce, pritom je to otazka par minut jen to prepsat v pocitaci.pokud se dohodnete muzu ti pak poslat presny postup do PM. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czTaky si myslím, že u nové karty zaregistrované jako NEXT by se žádný poplatek platit neměl, je to asi jediný a nejjednoduší způsob získání NEXT karty. Jinak mám podobnou kartu NEXT jako olu3 získanou zdarma k stašímu přijímači, ale je to již delší dobu a neznám číslo hlavní karty a ani jméno pův. držitele. Tam asi přeregistrace k jiné hlvní kartě nebude možná? |
sirda
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |