![]() |
|
Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK nextDobrý deň,vie mi prosím niekto poradiť, či je možné preregistrovať českú kartu (predplatné skončilo pred 3 dňami) na slovenskú kartu tak, aby z toho bola karta Next k mojej hlavnej karte? Už som mal otvorený ten ich formulár ale pre istotu som to zatiaľ neodoslal, nechcem to mať preregistrované ako druhú "hlavnú" kartu a platiť Kombi+ na 2 kartách - prípadne ak by som si to preregistroval ako hlavnú kartu, dá sa takáto karta následne zmeniť na Next? Ďakujem. |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@sirdaVyskusaj ju zaregistrovat nanovo, mozno uz je vyradena z evidencie a pojde Ti to.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@LucaBrazzaDík za radu, ale myslím, že karty NEXT se z evidence nevyřazují. V zák. zoně mi to nabízí pouze přihlášení, ale protože nevím heslo systém mi napíše že Přihlášení do Zákaznické zóny s kartou číslo xxxxxxxxx není možné. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
@sirdaAsi mas pravdu, ja mam roky nepouzivanu NEXT a nevyradili mi ju stale. Skusal som sa vsak prihlasit svojou momentalne neaktivnou NEXT, prihlasim sa a viem aj predlzit poplatok, ale bez hesla sa nedostanem k sprave dalsich kariet.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@sirdaVsak si heslo resetni,pride ti do mailu |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@DzordzoKarta není registrovaná na mě, takže nevím ani mail. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
@sirdatak to je docela blba situace. ale zkusil bych kontaktovat skylink jestli by bylo mozne tu NEXT odregistrovat od puvodni HLAVNI a priregistrovat ji k nejaky tvoji hlavni karte. proste vysvetlit jim situaci jak jsi k te next prisel a ze potrebujes s tim pomoci. vzpominam si ze mi jednou v nejake situaci nabizel skylink ze by mi nejakou next mohl odregistrovat od hlavni karty aby se mi to odblokovalo. za zkousku nic nedas. a NEXT ma urcite vetsi moznost prodeje a vyuziti nez obycejna karta. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@ppolacekJasně uvedeno jen nagra nebo viacces orca: https://www.skylink.cz/karta-next-se-sluzbou-druha-karta |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
registrace kartytakze sorry, pri pokusu o tu registraci mi to pise-tuto kartu nelze registrovat, kontaktujte skylink. takze budu kontaktovat skylink, a pak dam vedet. a jedna se o kartu irdeto 01 ciste irdeto. nevite v cem by mohl byt problem ? jeste jsem se s timto nesetkal. |
Bohemia cz
![]() |
|
Druha kartaAhojte. Nepojde to, nasiel som jednu suplikovu Skylink M7 HD a skusil som ju registrovat, ale neponuka volbu ci next, dalo ju rovno ako novu kartu s plnym promo na asi 14dni.. Ked som asi 2 roky dozadu registroval next, tak mi to ponuklo na Nagra CAM803 volbu ci next.. Ale pri tejto Skylink M7 HD nie..Skoda ze to takto obmedzuju.. Obavam sa, ze je to kvoli regionu asi aj. Lebo vsetci co este maju CZSK verziu (na ICE kartach a neviem ci to slo aj na M7 HD kartach),tak na ICE by im to kopirovalo oba regiony, ale Nagra CAM803 je cisto kopia iba jedneho regionu a to ten, na ktory je hlavna karta registrovana.. Tolko moja skusenost.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
@MopkyTu nejde o obmedzenie regionu, ale o biznis. Kto chce NEXT kartu, musí najprv investovať do nového zariadenia ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
NEXT kartatakze mohu potvrdit ze novou NEXT kartu uz nejde vytvorit ze starych karet ICE nebo IRDETO. pouze z integrovanych viacess nebo nagra, coz je tedy velke omezeni. bohuzel.jedina varianta koupit nejakou NEXT nekde v bazaru. |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: Skylink - preregistrovanie CZ karty na SK...sehnal jsem tu NEXT kartu kdyby teda nekdo chtel, ale je to ICE, 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czmal by som zaujem o kartu,mohli by ste mi poslat foto tej karty na email dik Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 04.12.2024, 14:39.23
|
fedo121
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@fedo121uz to bohuzel padlo, uz je to par dnu zpet, kdyz neco bude tak se ozvu. |
Bohemia cz
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |