Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?

Rád by som vedel, koľko minútová alebo hodinová HD nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu. Mne to vychádza akosi málo. Preto sa nechám poučiť, ak mi niekto poradí, ako sa to správne prepočítava na bajty.

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76
Odpověď v diskusním vlákně

@Kasr

Když jsi narazil na tu detekci, tak můžu přidat také svoje skromné zkušenosti. Měl jsem na balkoně 2 roky kameru namířenou na auto, krytí IP65, nějaká LSC šunka z Action za cca 500,-. Slušnej obrázek ve full HD,přenos po netu bez problémů pro více účastníků. Byla pod parabolou, částečně chráněná proti přímému dešti, přendal jsem jí vejš, napršelo a nejede. Báchovi jede bez problémů. Veřejnou IP jsme neřešili
A k detekci. Detekce na pohyb i hluk funguje bezchybně i na takové detaily jako je pohyb listu co spadne ze stromu, přeběhne kuna nebo kočka, zatesou se listy na stromech, papír nebo pytlík od popelnice co sfoukne vítr a co je nejhorší - na kameře se zabydlí pavouček, mravenec nebo muška, a máš vystaráno. Hodiny ničeho a když se ztratily v domě zimáky na auto a hledali jsme pohyb před vchodem, tak to bylo na zabití. Pro příště . . .jak píšeš .. pořádnej HW i SW.

MMorous
Registrace: 10/2019
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra