Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Live TV (Chyba999)

Dobrý deň, poprosím o radu. Včera mi na Android boxe X96Max plus prestal fungovať Skylink Live TV, živé vysielanie vypisovuje "Chyba v přehrávaní (C999". Neskôr to začalo robiť aj v archíve. Asi prebehla nejaká aktualizácia ktorá už nepodporuje tento Android box, tak by som poprosil o radu akým OS a typom by bolo najlepšie ho nahradiť. Hlavne aby bol spoľahlivý a funkčný. Ďakujem za každú radu.

Kimlo
Registrace: 1/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@Kimlo

U mňa Homastics tv box aplikácia po dnešnej aktualizacii ide v pohode akurát som pozeral Prima Zoom. ;) Zatiaľ od kedy mám ten box nezaznamenal žiadne výpadky aplikácie skúsil by som iný box.
Na toľko ho mám pol roka od mája toho roku ako rezervu k Satelitu tak to ide v pohode. R^
Veľa ľudí čo čítam po internete má stým problémom som zvedavý kde je chyba.
Keď mne to ide v pohode. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Kimlo

Ja používam USB verziu Homastics tv boxu a je celkom dobrý. ;) Na bežné pozeranie to stačí na hry som to neskúšal. :) Na toľko to nemá ani 2GB RAM.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Problém je v tom, že na X96Max je tabletový android a na Homatics je Android TV OS.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Kimlo

Kamarát mal pred niekoľkými mesiacmi ten istý problém (C999). Písal na Skylink a tu je ich odpoveď.

Dobré dopoledne pane ......,
reagujeme na Vaši zprávu ohledně potíží s aplikací Live TV na Vaši TV LG.

Doporučujeme tento postup:

Po otevření aplikace Live TV na Vaší TV zvolte v hlavním menu - Nastavení - OK.

Nyní v sekci Instalace vyberete Satelitní příjem, kdy po zvolení OK vyberete volbu Vypnout (Zakázat) a potvrdíte změnu nastavení a restart aplikace.

Nyní by mělo dojít k nápravě stavu.

Jemu to pomohlo, či je to univerzálny postup, neviem.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

Ano, jemu to pomohlo lebo tú appku má priamo na TV, ja ju mám však v android boxe ktorý mám napojený na malý 24´ TV v kuchyni ktorý nie je smart. Bude to asi problém ktorý spomína @petersk, preto chcem tento box vymeniť za iný, ale najprv si nechám poradiť kto má s tým aké skúsenosti.

Kimlo

@Kimlo

No ja mám všade Chromecast Google TV /iné nepoužívam nikde/ a SkylinkLive funguje bez problémov. Samozrejme aj všetky streamovacie služby a pod.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@Kimlo

Jak píše petersk Chromecast a Nokia 8010. Osobně mam raději tu Nokii.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@petersk

Takže Tesla XG500 by to zvládol?

Kimlo

@Kimlo

Mám doma Xiaomi TV stick 4K a Xiaomi MI Box S a s oběma maximální spokojenost...jediná nevýhoda je že to nemá LAN připojení.

shiraz
Registrace: 8/2008

@Kimlo

Nepoznám ten box, ale podľa popisu by to mal zvládnúť.

petersk

@Kimlo

ja som chybu spozoroval len pri prehrávaní z archívu , tam síce uvedený program nájde ale nejde ho spustiť , spustí ho až neskôr, ked je tam už daľší program

Duzu
Registrace: 7/2005

@Kimlo

Taky jsem začínal s Android boxem X96Max plus. Jestli na to maš rozpočet, kup Nokia 8010. Neprohloupíš na kvalitě a svižnosti třeba v KODI. Výhody 4GB RAM a 32 GB interního úložiště. Podpora paměťových karet a 2× USB porty, USB-C. Osvětleny dálkový ovladač s podporou Google Assistant.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

Ano, máš pravdu, už som sa rozhodol pre Nokia 8010, len v e-shope kde ho chcem ho akurát nemajú na sklade, tak buď počkám alebo pozriem inde. Vďaka všetkým za rady. R^

Kimlo

@Kimlo

To uděláš dobře. Dobré uživatelské rozhraní a funguje na ni vše co existuje. Osobně vyzkoušeno👍

milde

@milde

I na X96Max funguje vše,tak nechápu,proč kupovat další,chyba bude mezi ovladačem a stoličkou

Prosat
Registrace: 8/2005

@Kimlo

Já bych zkusil nejdřív smazat data aplikace a když to nepomůže, tak tovární nastavení. A úplně nejřív zkontrolovat aktualizace jak aplikace, tak boxu.

vladauf
Registrace: 7/2022

RE: Skylink Live TV (Chyba999)

Já bych zkusil změnit rozlišení obrazu přístroje na 720p, ale obecně by jsem si s touto variantou pohrál, osobně jsem se s tímto už setkal a pomohlo to.

gsmobil
Registrace: 1/2006

@Prosat

Ja som to skúšal aj na dalšom X96Max, tam to prestalo fungovat tak isto, akurát niektoré archívy sa ešte dajú spustiť. A keď som chcel aktualizovať appku tak hned hláška že uvedené zariadenie nová verzia nepodporuje.

Kimlo

@gsmobil

Dík za radu, vyskúšam.

Kimlo

Na Alze aktualne Xiaomi TV Stick za 45€...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

Tak možná na chatu. Ale je hrozný mít v dnešní době paměť RAM 1 GB. Jen abych ušetřil.

milde

@Kimlo

Maš pravdu. Oprášil jsem box X96Max plus a zkusil Skylink. Vyhledat na Google Play vůbec není. Píše, že pro tento Android box není k dispozici. Tak jsem ho stáhl z Aptoide a naimstaloval. Opravdu nefunguje i kdyz mám u X96Max plus upravený software ATV. Přeci jenom je to čína.

milde

@Kimlo

Tak jsem oprášil Android boxe X96Max plus že to vyzkouším. Na Google Play Skylink nebyl. Psalo to že tento box není podporovaný. Stáhl jsem ho z internetu a nainstaloval. Opravdu nejde spustit programy. I kdyz mam v boxu upravený software na ATV. No přeci jen je to čína. Hlavně nekupuj nějakou šunku kvůly penězům.
S paměťí 1 nebo 2 GB. Kup něco s předstihem. iPTV se bude dál rozvíjet.

milde

@milde

Jasne, dal som na Tvoju radu, už som objednal Nokiu 8010.

Kimlo

Omluva, napsal jsem to 2x😄

milde
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra