![]() |
|
Skylink Live TV (Chyba999)Dobrý deň, poprosím o radu. Včera mi na Android boxe X96Max plus prestal fungovať Skylink Live TV, živé vysielanie vypisovuje "Chyba v přehrávaní (C999". Neskôr to začalo robiť aj v archíve. Asi prebehla nejaká aktualizácia ktorá už nepodporuje tento Android box, tak by som poprosil o radu akým OS a typom by bolo najlepšie ho nahradiť. Hlavne aby bol spoľahlivý a funkčný. Ďakujem za každú radu. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 630 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@mildeTen ponukany stick je 2/16GB, 1GB mala predosla verzia.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@LucaBrazzaAha, tak to jsem nevěděl, že je nová verze.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV (Chyba999)Ja mam tiez tento problem, ze mi live neprehrava ale archiv ide.Stiahol som novu verziu apky, funguje mi aj live tv ale mam problem z ovladanim na android box. Potreboval by som vezriu pre STB ale odkial ju stiahnut ked mi google play ponuka len mobilnu verziu. ![]() |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
@Tryskac11z alternativniho zdroje alternativni app. a tech moznosti je vic. pokud se nekdo vubec blbym skylinkem zabyva. ale kouknu se. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@Bohemia czMkrni ci nieco nenajdes, budem rad. Naco furt do toho drbu....![]() |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
@Tryskac11no ono si mysli ze to vylepsujou a pomahaji zakaznikum 😂 ale ve skutecnosti jen vsem skodi, a to i sobe. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@Bohemia czDěd vševéd říká, učit se, učit se, učit se,ale to Ti chybí![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV (Chyba999)Používam box T95 . V týchto dňoch prestal ísť live (vypisuje chyba 999), záznam ide, ale celkové ovládanie boxu cez DO sa zmenilo. Chcel by som vedieť čím to je a ako to napraviť. Môj TV nie je smart. |
PeterBoris
Registrace: 12/2024 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@PeterBorisZdá sa že SkyLink už podporuje len certifikované android TV boxy, mne dnes prišla Nokia 8010 V2, ten šľape perfektne, som spokojný. |
Kimlo
![]() |
|
@mildeDobre si mi poradil, veľký dík, Nokia 8010 je super, ta svižnosť a ovládanie, to sa nedá porovnať. A navyše som to mal bez práce, všetko čo som chcel, nainštalované, ešte aj kopa vecí naviac, stačilo zadať prihlasovacie údaje. Za mna veľká spokojnosť.![]() |
Kimlo
![]() |
|
@KimloNení zač. To jsem rád, že ti vyhovuje. Já jsem taky spokojený na 100%.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |