![]() |
|
Televize TCLJaké máte zkušenosti s kvalitou TV TCL miniled? Děkuji ta odpovědi. |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Televize TCLa me by zajimalo proc si to ty lidi nejdriv po sobe neprectou nez to odeslou ? 😂 a neni to tady prvni pripad. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
@Mirko.Mám tcl 55 835 a jsem spokojený. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 137 |
![]() |
|
@Mirko.Jednu TCL máme u kolegy ve sklepu, má to Android, je to 55" a chodí celkem slušně, ale barvy nejsou takový jako u Sony nebo LG. Byl to ale levnější model a modrá/zelená nic mocTCL miniled je ovšem úplně jiná liga, jedná se o novější technologii, která tahá za ocas OLEDY, ale záleží samozřejmě na modelu a roku výroby. Záleží také na velikosti, větší televize mají lepší HW i SW. Jestli si někdo koupí malou telku s Oledem a myslí si že vyhrál v loterii, tak to tak není. Pokud máš zájem o kvalitu, nastuduj si u TCL jakostní třídy a rok výroby, protože čím novější televize, tím delší podpora. TCL údajně přišlo s miniled, jednu miniled máme v rodině, je to SONY a to je zase jiná liga, ale musíš si připlatit |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 548 |
![]() |
|
RE: Televize TCLPozri si toto 98" TCL 98C855. Je to pecka. Teraz ja na Alze v akcii Black Friday.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 691 |
![]() |
|
@peterskTa sleva je jen jako lákadlo. Weby TCL, Planeo, Alza i Datart ji nabízejí za stejnou cenu. Jen Exasoft jí prodává bez slevy ještě o 30 korun levněji.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
@ Bohemia cz![]() |
Mirko.
![]() |
|
RE: Televize TCLDěkuji za odpovědi. |
Mirko.
![]() |
|
@Bohemia czA proč to zde neudělají jako v AB forum. Tam to opravovat jde. Ja vím proč, ale nebudu to zde psát. A jinak překlep se může stát. Nejsme roboti, ale omylní lidé.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildedo pár minút po odoslaní to ide opraviť i na modrej streche, tam je viac z SK asi viac stavajú, naviac je tam upozornenie na odkaz z príslušného konkrétneho príspevku, tu to musíš prehľadávať |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
@PikolloPozeral som len Alzu. Syn to objednával minulý týždeň a máme tam zľavy, doprava zadarmo, vynášanie do bytu zadarmo a pod.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskešte výhodnejšie to ide zohnať cez niekoho kto tam objednáva niečo nonstop má množstevné zľavy, doprava zdarma je takmer všade ak kupuješ niečo drahšie, tiež odvoz starej, všeobecne je kúpa elektroniky lacnejšia po novom roku ako pred Vianocami |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
@DuzuV mojom príspevku to pod. by mal znamenať tie množstevné zľavy. Ale nechápem prečo to píšeš mne, ja to viem. A ostatní ako nakupujú mne je úplne jedno![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Bohemia czA co kdyby sis taky ty po sobě třeba přečetl svůj příspěvek? A opravil si ho. Na začátku věty se píše velké písmeno! |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
@ALEXCZale jdi ty brebto 😂 mozna tak ve skole |
Bohemia cz
![]() |
|
Bohemia czTy víš co to je škola? Tak to jsi mně dostal. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZNE, nevim, do školy jsem nikdy nechodil 😂 ... .. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czMáš určitě pravdu, je to tady vidět!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Mirko.
![]() |
|
Bohemia czTak abych tě pořád nekritizoval - už ty tvoje věty v odpovědích mají na začátku velké písmeno, dokonce dvě velká písmena. Tak to s tím doučováním zase tak nepřeháněj! Všeho moc škodí. |
ALEXCZ
![]() |
|
![]() |