, sekce: Skylink | |
Skylink Live TV plynulostZdravím, nevím, jestli to je jen u mě, ale když pustím Skylink Live TV na LG OLED B1, tak mám pocit, že obraz běží tak na 20FPS. Mám doma dvě přípojky k internetu a dělá to na obou - jak 50Mbit WiFi, tak 20 Mbit VDSL. Jinak mám na TV vypnuté všechny vylepšované obrazu včetně dopočtu FPS. Ještě pro zajímavost, O2 TV běží krásně plynule na obouch připojení. |
Radek97
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 37 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
@Karnertakze u aboxu s android 12-nastaveni-predvolby zarizeni-obraz a zvuk-screen resolution-display mode-a tam si vyberes jake rozliseni jakou kvalitu tam chces mit. a pak samozrejme ulozit. a restart aboxu aby se to ulozilo. nejnizsi je 720p50hz. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 250 |
@Bohemia czNa boxe H96 MAX 8K mám iba nastavenia zvuku. Nastavenie obrazu obrazu chýba. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 044 |
@Bohemia czJelito,když to tam nemá,tak to tam asi nenastáví,to ví i bez Tebe |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 166 |
@Prosattakze on to na svem androidboxu nema a ja to tam mam velice zajimavy. rekl bych ze nastaveni rozliseni je standart tech aboxu, mistře.!!! |
Bohemia cz
@Bohemia czKeby som tam mal možnosť nastaviť rozlíšenie obrazu, s radosťou by som sa k tomu priznal a nastavil ho. Ešte sa pokúsim cez telefón znížiť kvalitu obrazu na apke Skylink. Dúfam, že kvalita sa zníži aj v tv boxe, čomu veľmi neverím. |
Karner
@Karnertak snad v tom androidboxu to nastaveni musi byt to mi nerikej ze to tam neni. |
Bohemia cz
@Bohemia czV Skylink apke v telefóne som znížil kvalitu zobrazenia a neprenieslo sa to do apky v tv. Tebe sa to podarilo? |
Karner
@Prosatkazdej normalni androidbox ma nastaveni rozliseni kvality tak mi nerikej ze on to na H96 MAX nema ? a samozrejme se mu tim zmeni rozliseni u vseho.!ja se skylinklive problem nemam me to jede normalne, az na ten otresny obraz, ja tu kvalitu nepotrebuju snizovat ale naopak zvysovat.! |
Bohemia cz
@Bohemia czJestli si myslíš,že zdroj signálu vysílány v HD přepočitáním na 4k obraz zlepšíš,tak jsi hodně na omylu,výsledek bude opačný!V tom Ti oči orla nepomůžou |
Prosat
@Prosatco to tady porad placas za nesmysly ? on chce snizit kvalitu skylinklive aby mu to vubec jelo. coz je nesmysl. a nastavit to rozliseni samozrejme jde, ale nastavi se mu to pro vsechno.! a to taky nechce. pokud neumis cist a nechapes souvislosti a otazky tak radsi ani nepis jen ze sebe tady delas tupce. |
Bohemia cz
@Bohemia czNesmysly,ale až po Tobě,děláš chytrolina,prd tomu rozumíš,snad zlatu ano |
Prosat
@Bohemia czApku Skylink live som nainštaloval na môj druhý tv box T95, znížil som kvalitu zobrazenia na najnižšiu (okolo 450 p) a živé programy sa ani tu neotváarali. Stále sa zobrazovala chyba prehrávania C999. |
Karner
@Karnertakze nekde bude chyba, ale me teda na tom Nokia 8010 i na predchazejicim Mecool KM7 ten skylinklive normalne jede a to i bez nejakeho snizovani kvality. |
Bohemia cz
@KarnerTy tady vytahuješ samé Čínské boxy. Už jsem ti jednou psal, že na nich Skylink skončil. Zrovna jsem to zkoušel na staré číně, která mě leží v šuplíku. X96 Max Plus. Nejde Skylink, Netflix, Disney+ a Skyshowtime. Píše to že aplikace nejsou podporovány. Tak že čína letí do červeného kontejneru. Neva mám Nokia a Chromecast.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
@mildeOstatné tv apky na mojich boxoch idú v pohode. Čínsky pôvod im neprekáža. Skylink ma veľmi netrápi, mám SWEET a iné apky, čo fungujú. V Skylinku live mi ide dobre archív, a to mi stačí na Film Box Stars a Rxtra, kde pozerám včerajšie nočné filmy. Na ostatné mám Sweet. |
Karner
@Karnerjako ja bych v prvni fazi skusil tu app skylinklive odinstalovat a pak znovu nainstalovat pokud se na tom neco zmeni. a nebo pak tu app skylinklive stahnout pres flashku z alternativniho zdroje pokud takova existuje. ale myslim si ze by skylinklive mel proste jet na vsem. to neni O2 TV a jeji obstrukce.a ze by skylink resp Canal+ v posledni dobe vydal nejakou novou app resp system ktery by neco boural o tom teda pochybuju oni jsou radi ze k nim vubec nekdo vleze. samozrejme skylink sat uz je out. |
Bohemia cz
@Bohemia czVčera som ju nainštaloval a mám ju dnes znova odinštalovať? Ja poznám fintu, ako sa dostanem do priameho vysielania aj napriek chybe C999. Nemôžem ju tu prezradiť, aby Skylink neurobil protiopatrenie. Je veľmi jednoduchá, netreba preinštalovať apku ani android. |
Karner
RE: Skylink Live TV plynulosttakze na Mecool KM7 to normalne bez problemu jede. verze aplikace 11.5.102. jestli je stara nebo nova nevim. |
Bohemia cz
@Karnerdomníváš se,že skylink má zájem,aby to lidem chodilo,nebo nechodilo?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 244 |
@pierrepetrZ ich správania mám dojem, že vytvárajú prekážky, aby to niektorým, najmä na tv boxoch, nechodilo. Prečo by to inak zbytočne komplikovali? |
Karner
@Karnerna tv boxech to chodí normálně,na těch k tomu určených |
pierrepetr
@pierrepetra ktere to jsou ty k tomu urcene ? skylink ready ? tak to si snad nikdo normalni nekoupi 😂 |
Bohemia cz
@Bohemia czNo napríklad Chromecast Google TV. Mám 3 a na každom to beží bezvadne. Aj po všelijakých aktualizáciách.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 277 |
@Bohemia czMultimediální centrum Nokia Streaming Box 8010, Multimediální centrum HOMATICS BOX R Plus nebo levnější varianta Multimediální centrum Google Chromecast Google 4 TV 4K. Všechny bez problémů s aplikacemi a provozem Vlastní zkušenost.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
@Bohemia czdost jsem jich dodal zákazníkům,sice nekoukaj na nějakou tu stovku,ale chodí jim to OK |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |