![]() |
|
Nokia 8010 a HDMI kabel 2.1Zdravim, poridil jsem opet tento androidbox, tentokrat uz V2 s android 12, zatim tedy zadna slava, preskakuje zvuk, problikava obraz, vypadava wifi signal, obraz celkove nic moc, ale to bych ted neresil.ted mi jde ciste o ten HDMI kabel. jelikoz uz pri prodeji novych boxu neni HDMI soucasti baleni, chtel bych k nemu poridit novy HDMI kabel samozrejme nejaky slusny a kvalitni a rovnou 2.1 zeptam se predevsim uzivatelu co uz tento abox maji doma ale take samozrejme odborniku na techniku. mate nejaky TIP na kvalitni HDMI kabel 2.1 ? nasel jsem na Datartu tento AUDIOQUEST HDMI 2.1 Forest 48. co tomu rikate ? je to vhodne ? je to kvalitni ? nebo mate jiny navrh ? velice dekuji za informace, nazory, zkusenosti. dekuji |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
RE: Nokia 8010 a HDMI kabel 2.1Nokii 8010 mám připojenou-hdmi 2.0 vče v pohodě,nejedu přes wifi,ale kablem,PODA 1000,vyměň to a máš klid!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@spykoTeď jsi tomu dal korunu,on o voze![]() ![]() ![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
@Bohemia czPodívej se spíš na AWG kabelu. Na 2m AWG28, na 10m AWG26, na 20m AWG24. HDIM 2.0: podpora pro rozlišení 4K (60Hz), 2.1 až 10K. Potřebuješ 10k u tvé Nokie s rozlišením 4Kx2K při 60 fps, ?![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Nokia 8010 a HDMI kabel 2.1Taký drahý kábel podľa mňa nič podstatné nevyrieši. Možno skúsiť Xiaomi box, taký čo má tiež aj Ethernet port, aby nebola konektivita limitovaná iba na kolísavé Wi-Fi. Pre streaming je dôležité mať stabilný a silný signál, hlavne pri 4K streamingu. Alebo sa niektorí ešte hrajú s NVIDIA SHIELD tiež na báze Android. Alebo Chromecast. Každopádne by som si kupoval iba certifikovaný Android box, nie tie všelijaké hybridné nedorobené polotovary.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 017 |
![]() |
|
Prosatco je na tom špatně,8010 má 1G vstup,pochybuji že to pude přes wifi,ale je pravda ,že jsem absolutní laik,tu hdmi 2.1 potřebuje na hry?,2.0 mu taky pustí filmy v 4k,kolik najde filmů v 4k 60hz-oo nic?,předražené kable tu propagují jen prodejci!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Nokia Streaming Box 8010 V1Mám také Nokii asi rok, ale v poslední době mám tento problém. Baterky v dálkovém ovládání vydrží cca 10 dní pak se vybijí na 45% a dálkové ovládání je nefunkční. Zajímavé je, že po stisknutí tlačítka se podsvítí ovladač, ale jinak je nefunkční. Zdá se mi jako by se i při nečinnosti vybíjelo, ale před tím to nedělalo. Neví někdo zda je to možné??? |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
@Vojdatak za dva dny testovani a 18hodin provozu mi baterky klesly na nejakych 76% coz je take hodne, ale nebyly uplne nove. resenim mozna zakoupeni noveho ovladace, prece jenom jsou to vsechno jen levne hracky. ale vybit baterky za 10dni je moc rychle. |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: Nokia 8010 a HDMI kabel 2.1prehodil jsem to zpatky na stary abox a vsechno jede uplne v pohode a i jen pres wifi. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czNo nič v zlom ale za 18 hodín klesnúť o 34% je tiež dosť nie? Ja mám Chromecast Google TV asi 3. rok a v ovládači som ešte baterku nemenil.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@Bohemia czPrepáč oprava 24%![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Nokia 8010 a HDMI kabel 2.1Já mám v Nokii baterky od ledna, a pořád jedou. Ale používám Nokii jen občas. "Vojda" to má v záruce, takže škoda kupovat nový ovladač za asi 500 Kč . I když se to bude blbě reklamovat, záleží na lidech v servisu, jak se k tomu postaví.Zkusil bych použít nabíjecí akumulátory, alespoň 2500 mAh, a pokud vydrží dva týdny a víc, tak se to dá přežít. Mně pro změnu zamrzá dálka RC-10 k Dreamboxu, musím ji restartovat vyndáním baterií, ale ta už má svá léta a motohodiny ... DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Nokia 8010 a HDMI kabel 2.1takze expert v Datartu byvalem ElektroWorld a KB Elektro rekl ze prej mam spatnej internet. 😂 jako internet vodafone 250 kabel a 60 wifi je podle neho spatnej a slabej a nestabilni. a to jen proto ze on od nich odesel. a kdyz rikam ze vsechno ostatni na tom jede bez problemu tak on-to nevadi. a pak nakupujte u odborniku. 😂👍 no jsem rad ze jsem to vratil. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Prosattakze VRÁCENO. a prosat se muze klidne poxrat. takze podle tebe nemuzu vratit nefunkcni a nekvalitni zbozi ? a mam si ho nechat a pak kazdy den nadavat na internetu ? tak od tebe bych si chtel teda neco koupit, ty budes asi obchodnik, neco ve stylu-zaplat a vypadni, a ze to nefunguje te nezajima. 😂👍tak se mej fajn 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czTak gratuluji k úspěšnému vrácení, a že ti nic nestrhli.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
@geronimohno o jeste nevim. kdovi co tam ten prijimaci prodejce napsal. ale ja jsem to uz pred tim napsal a poslal elektronicky tak snad to bude O.K. a nejlepsi na webu pisou-peclive zabalte a odneste na prodejnu-a on to tam zase cely rozbalil a kontroloval.!!! to snad ma jen prevzit, a tu kontrolu provedou az ve Zline neee. 😂 |
Bohemia cz
![]() |
|
ten protokoltakze dalsi extrem-ted koukam na ten prijimaci protokol-zbozi naprosto v poradku, zbozi odzkouseno a plne funkcni.!!! nikdo tam nic nezkousel. 👎 a duvod vraceni-zakaznikovi nevyhovuje zbozi. takze je jasny ze to zase znovu prodaj a za plnou cenu 😂👎to jsou extremy. uz to v zivote neponesu na prodejnu. a rovnou jsem se ho ptal na ty letosni modely televize Sony miniLED-ze prej znacka SONY neni v Cechach oblibena 👍😂 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czJá mám zrovna TV SONY OLED. MiniLED je vetšinou jen podsvícení LCD panelu, čili obraz tvoří tekuté krystaly a miniLED to podsvětlují. Ale SONY dělá i model kde miniLED podsvětlují OLED panel, aby měl vyšší jas.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: Nokia 8010 a HDMI kabel 2.1Já kupoval tenhlehttps://www.gme.cz/vysledky-vyhledavani?q=kabel%20hdmi%202.1q=kabel%20hdmi%202.1 za cca stovku. Pozlacený kontakty stejně jako cena 15 eur je trapná nabídka. Jestliže má kabel označení 2.1, znamená to že na tom jede i Play Station 5. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@MMorousJá v tom odkazu mám "nula" nalezených kabelůDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
@geronimohhttps://www.gme.cz/vysledky-vyhledavani?q=kabel%20hdmi%202.1 |
MMorous
![]() |
|
@MMorousJo, ten už jede. Přenosová rychlost 48 Gbit/s a podpora 8k/60Hz, na tom musí jet všechno, pokud jsou ty parametry skutečné, a u tohoto obchodu předpokládám, že neprodává šmejdyDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
@geronimohNebo si zavolej GME.CZ a vyhledej potřebný zboží.Tenhle krám byl u nás v Plzni, ale zavřeli ho pro nedostatek personálu. Zavřeli i GES a tyhle věci jsou částečně už jen v Datartu, ale ceny přemrštěný, hlavně u starších výběhových kabelů HDMI 1.4 apod. Mávají pozlacenýma kontaktama a přitom už to pro poslední přístroje jako např. Play Station 5 - není vhodný. |
MMorous
![]() |
|
Bohemia czNa těch jejich stránkách je, že máj poslední kus k odeslání u té Nokia, takže to asi koluje postupně řetězcem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@Bohemia czPokud chceš kvalitní kabely, tak je nehledej na Datartu, ale poradím Ti GME.cz nebo GES.cz. Oba obchody byly u nás léta v Plzni, ale nejsou lidi tak to zavřeli. Jsou to odborné prodejny s lidmi co umí a znají, na rozdíl od Datartu, kde elektroniku prodává co má ruce a nohy. E-Shopy fungují normálně. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousDatart má drahé kabely, nedá se tam koupit ani datový kabel RJ45. Zaměstnavatel nám v Datartu zařídil VIP účet, ale i ty VIP ceny jsou až na vyjímky přemrštěné a jinde to koupím levněji. Výhodu má pro mně Datart jedinou, a to že mají pobočku ve městě kde pracuju a můžu si to tam vyzvednout osobně. Ovšem Datart má ještě tu drzost, že zpoplatňuje platbu hotově, nebo kartou když si u nich objednané zboží vyzvedávám osobně. A narozdíl od reklamy ho nemají připravené do 30 minut, ale do dvou dnů, protože ho musí napřed přivézt z nějakého centrálního skladuDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
![]() |