![]() |
|
Nokia Streaming Box 8010 V1Mám také Nokii asi rok, ale v poslední době mám tento problém. Baterky v dálkovém ovládání vydrží cca 10 dní pak se vybijí na 45% a dálkové ovládání je nefunkční. Zajímavé je, že po stisknutí tlačítka se podsvítí ovladač, ale jinak je nefunkční. Zdá se mi jako by se i při nečinnosti vybíjelo, ale před tím to nedělalo. Neví někdo zda je to možné??? |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
@zmarianVyzkoušel jsem - Google TV/Home, ATV Remote,ale oni fungují v AMDROID TV tv .Pokud přepnu na KODI (Stream cinema) tak ovladač nefunguje?? |
Vojda
![]() |
|
@VojdaÁno, v KODI si môžeš v MENU upraviť aby to fungovalo aj v KODI.Ak sa dobre pamätám, tak som to poriešil tým, že som vypol joystick v KODI. A následne ten ovládač fungoval už aj tam. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 017 |
![]() |
|
@VojdaDisable joystic addon (controller support)... a reštartovať KODI.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@VojdaProč vymýšlíš ovládání telefonem. Píšeš, že máš Nokii 8010 rok, tak proč ji nedáš na reklamaci?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@VojdaTak tak, ako píše milde. Daj to na reklamáciu a potom vymýšlaj ako ovládať box. Aj Google ATV remote je spôsob ale, že mobil musíš nabíjať denne to Ti už nevadí a keď ho budeš používať ako ovládač tak ešte častejšie. Ináč ak už ovládač tak si pozri na nete Sofabaton X1 Hub. Je to top medzi smart ovládačmi. Nie je to lacné, ale keď prepočítaš, že sa s tým dá ovládať všetko IR, bluetooth, wifi tak ani to nie je až také drahé. Nabíja sa to cez USB C. Ja to používam každý deň asi 6 hodín a na jedno nabitie vydrží asi 3 mesiace. Ale to je už iná liga ako obyčajné ovládače.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@VojdaEšte doplním, viem s tým všetko ovládať čo mám doma, ešte aj starý Technics zosík a CD prehrávač. Dá sa nastaviť aj smart scény/aktivity. Takže jedným stlačením naraz zapneš toľko zariadení koľko chceš. Probémy s HDMI CEC zrazu odpadnú.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskHledal jsem na netu obchod s Sofabaton X1 Hub a nikde nic. Pouze rozbalené zboží, nebo bazar. A pak Allegro, ale drahota.https://allegro.cz/nabidka/univerzalni-programovatelny-dalkovy-ovladac-sofabaton-x1-cerny-s-rozbocovacem-hub-15825893315 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeJa som to kúpil na ich stránke pred 2 rokmi, vtedy to stálo 200 euro. Teraz je tam lepšia cena.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mildehttps://www.sofabaton.com/product/x1/T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mildeTeraz pozerám maily, na Amazone som si ho kúpil za 200 euro.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
PeterskJj, na jedněch stránkách mě to ukazovalo cenu odpovidajici těm dveste ecek. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERNo teraz som si spomenul, že pôvodne som si to chcel objednať z ich stránky tam je cena 130 euro ale neposielajú na Slovensko ani do Čiech. Takže som to objednal z Amazonu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNo je to š(nevhodné slovo). Asi to objednám.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@zmarianPodařilo se mi napárovat ovládání přes mobilní aplikaci ATV Remote, ale vznikl mi tento problém. Pokud je přístroj zapnutý tak vše je OK. Jakmile přístroj vypnu nejde mobilní aplikací zapnou pouze dálkový ovládání? Co dělám špatně? Může mi někdo poradit. JO A PŘÍSTRO A TELEFON MÁM NA STEJNÉ wifi. |
Vojda
![]() |
|
@mildeNo uvidíš ak si ho objednáš. Programuje sa to cez mobil a cez ten hub. S IR ovládačmi bude trošku problém ak pôvodný nemáš. Má to v sebe default kódy dosť veľa aj IR ovládačov. Na FB majú skupinu. Mne odtiaľ poslal jeden na Technics ovládač kódy.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@VojdaZapnúť nejde ani mne cez mobil, telka ten povel nechce uposlúchnuť v režime stand-by. Vypnúť sa dá aj cez mobil. KODI sa dá poriešiť ako som načrtol vyššie.Je to vecou zvyku a preferencií. Ak si zvyknutý na ovládač a nechceš do toho ťahať ten mobil tak skús tie tipy a triky ktoré tu spomínali ostatní. Prečistiť, možno skúsiť iný typ kvalitných batérií, urobiť reset, etc. Mobil ti zostane aspoň ako také dočasné záložné riešenie, ak si už vôbec nebudeš vedieť rady s tým ovládačom. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@Vojda @zmarianJá nevím co pořád řešíte s tím ovládáním po telefonu. Však záruka je dva roky a ty píšeš. "Mám také Nokii asi rok" Tak máš nárok na opravu, nebo nový ovladač.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Nokia Streaming Box 8010 V1Tak aspoň aby mal niečo v ruke, keď mu ten ovládač prestane reagovať alebo chcípne úplne. Viac ako nič. Samozrejme to môže skúsiť dať na reklamáciu, len neviem v taktomto prípade - že zariadenie samotné badateľnú chybu nemá, iba sa v ovládači rýchlo vybíjajú batérie - ako sa k tomu postaví ten servis. Je to taká blbá záležitosť. Keby ten ovládač chcípol úplne, by bola situácia jednoznačnejšia. No skúsiť sa to dá, keď nič iné nezaberá.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianJako provizorka mobil ano. Ale pokud mu ovladač chcípne totálně,jak píšeš, tak ten box ani po mobilu nezapne. To by si musel nastavit CEC a zapínat vše televizorem. Já to tak mám.Ještě příklad. Nedávno jsem reklamoval chytré hodinky v Datartu. Nešly zapnout z vypnutého stavu. Přišli zpět. Reklamace neuznána. A najednou šli už zapnout. Pak jsem si všiml, že mě nahráli poslední nový software. Ale ticho popěšině. Tak že využít záruky. Za to nic nedá. Nový ovladač stojí kolem 500 Kč. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePravda, niekedy tam urobia drobné alebo aj menej drobné zásahy bez toho, aby sa o tom v protokole vyjadrili. Príde naspäť produkt s oficiálnym stanoviskom, že to bolo zamietnuté, no v skutočnosti to dali do stavu ktorý je uspokojivý. Treba skúšiť, nič tým nestratí. Akurát pôjde doma nejaký ten čas bez boxu.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@mildeNevíš prosím tě, kde se dá na Samsungu nastavit ten CEC,abych mohl přes tv ovladač vypínat a zapínat ten box?? |
Vojda
![]() |
|
VojdaV menu přes systém a Anynet+ musíš mit na zapnuto a potvrdis ještě automatické vypínání na ano, pokud dáš vypnuto, tak se ti přijímač bude s tv přepínat a vypínat pouze na vstup HDMI, tzn. že to bude fungovat tak jako při SCART kabelu s DVD přehrávačem nebo videem. Tv budeš mít puštěnou na anténě, když zapnes přijímač přepne se tv na požadovaný vstup HDMI, vypnes přijímač, tv přepne vstup HDMI na antenu zpet, ale nevypne se s přijímačem. |
HYPER
![]() |
|
@Vojda@HYPER mě vyšťouchl kšeft.😂. Napíšu jak to mám já. Zrovna minulý týden jsem kupoval nového Samsunga QE55QN85D, ale šlo to i u staréhoUE55F6740SB. Nastavení televize Nastavení Všechna nastavení Připojení Správce externích zařízení Anynet+ (HDMI-CEC) zapnout Rozšíření vstupního signalu Volit číslo HDMI, na které je připojena NOKIA Nastavení NOKIA Nastavení Předvolby zařízení Obraz a zvuk Zapnout HDMI-CEC Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
mildeZase tak úplně ne, jenom jsem ho lehce navedl podle staršího Samsung lcd, tys mu to krásné popsal.😀 Tizen už to má malinko jinak udelane v menu, ale vpodstate je to stejná funkce. |
HYPER
![]() |
|
mildeAť ti slouží nový Samsung.![]() ![]() |
HYPER
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |