Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Plasma Panasonic TH-42PX80E

Tak tento měsíc, má moje plasma Panasonic krásných 16.let Bez jediné závady.Jako mazec.. :))

radek79
Registrace: 7/2022
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 83
Odpověď v diskusním vlákně

MMorous

Když lezeš do tématu které tě nezajímá, tak ten prostor zasíráš zrovna tak, jako kdokoliv jinej. Takže začni u sebe.
Dnes je doba jiná, smysluplná témata se řeší jinde, v uzavřených skupinách.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Tomik353

Jestli v té době budu ještě živ a zdráv, :(( rád podám report :))

hrotik
Registrace: 1/2024

@Varos107

O.K. souhlas, ale jako náplva se určitě nechlubím starým krámem, jen jsem se v dobré víře podělil o svou zkušenos. :))

hrotik
Registrace: 1/2024

@MMorous

Ano dříve to zde bylo o něčem jiném. Konkrétní odkazy se dali i zveřejňovat a ne jen v PM. Kdo ho nemůže mít, tak se třepe strachy napsat svůj E-mail Dnes je to jen dr.árna a někdy i o ničem. Pokud chci opravdu v něčem pomoci, tak jdu jinam.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: Plasma Panasonic TH-42PX80E

A další věc je ta, jestli v té době bude ještě dostupný tento web.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Frank11

Jo plazma z Panasoniku Plzeň za 30 000,- bylo to docela těžký a dost to topilo, a ještě pamatuju ty fronty, když tenhle krám nosili nespokojení zákazníci zpátky na reklamaci. Byly toho plný noviny. Desítky, možná stovky lidí.
Kdysi když končila výroba a tady se o plazmě taky pořád kecalo, tak jsem se vypravil na obhlídku toho zázraku do krámů - vyprodávaly se poslední kusy-vrtalo mi hlavou, proč to každej chválí, když na předváděčce dávali Harryho Pottra a při scénách v lese se černá slejvala, tak jsem šel koupit LCD. A jak už jsem psal. Jako monitor-proč ne, ale jako televize ...
JInak k LCD - není LCD jako LCD.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Táraš ako obyčajne. Ale u Teba som na to už zvyknutý.

Frank11
Registrace: 2/2009

@Frank11

trefa R^

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 83

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra