![]() |
|
doporučení televizeDobrý den. Poradil by mi někdo, jakou tv kolem 14000? Velikost tak kolem 50 palců. Díky za nějaké návrhy |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
operacni systema kdyz jsme tedy u toho OS, tak udajne televizni znacky zacinaji odchazet od OS googletv, ale kam teda hodlaji prechazet ? zpet na androidtv ? nebo bude neco uplne noveho ? prece se nechteji vratit k pouze vlastnimu OS, tim by to uplne zazdili. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
doporuceni z Datartutak jako v Datartu mi doporucujou TCL ze to ma ten googletv, kdezto Hisense ma vlastni OS, ale pokud to hodnotim pouze z vystavenych bezicich kusu tak me se teda vice libi ta HISENSE at uz 6 nebo 7, a do 14ti se vejde v pohode, 12az14tis. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czHisense ač neznám osobně patří mezi 3, nebo 4 největší výrobce TV na Zemi. A měla by to být spíš lepší značka, ne lidovka, jako třeba Sencor. Co se týká firmwaru, tak třeba návrat k Linuxu, ale něco otevřeného, kam se dají doinstalovat aplikace, jako mají linuxové STB. I když já podle firmwaru nevybírám, pro mně je to zobrazovač, který krmím z externích zdrojůDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@geronimohpresne neco takoveho podobneho me napadlo. pokud se tedy televizni znacky chteji vratit k pouze vlastnimu OS tak vytvorit menu kde by byla jednou z nainstalovanych ikon i android pristup a tento android pristup by se aktivoval zaplacenim poplatku. takze kdo by chtel by jel jen v tom vlastnim OS, a kdo by chtel by si aktivoval ten android. 👍 za me optimalni varianta. |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: doporučení televizeDíky za rady lidi. Jsem z toho ale dost mimo. Někdo doporučuje to a druhý tamto. Jeden mi tu psal, jestli umím číst, tak si mám vybrat. Druhý, že mi poradí u Datartu a další to vyvrátí![]() ![]() |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
@Bohemia czTeba je tu škoda, daj si patentovať ten Tvôj geniálny nápad![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@peterskNapriklad Philips a jeho Titan OS.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 444 |
![]() |
|
@LionelMjde predevsim o to jake mate predstavy, a co ty starsi lide budou sledovat, kazdopadne bych bral nejaky zakladni standartni standart. |
Bohemia cz
![]() |
|
@petersktakze ty jsi o tom jeste nepočul ? 😂 no tvoje chyba, mas fakt prehled, no vsechny znacky se chteji odvratit od google a vratit se k vlastnimu OS, to sou vjeci cooo 😂👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czAle no, či to tak bude napríklad u Philipsu ešte sami nevedia. Zatiaľ testujú v dvoch modeloch a v tých výkonnejších zostáva stále Google TV. Takže podľa Teba toto je vracanie sa k vlastému OS? Takisto je aj Hiesense.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Bohemia czPodľa informácií od Philipsu v najvýkonnejších modeloch bude vždy Google TV.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersktak podle informaci z internetu se ty znacky ktere momentalne pouzivaji googletv chteji odloucit od teto verze, a duvodem jsou prehnane financni pozadavky google, takze neco na tom asi bude, a samozrejme ze to nebude ze dne na den, ale nejdriv to otestuji, a pak se rozhodnou. logicke. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@peterskCo je to tvoje vždy ? Dle Philips:"Titan OS bude letos použit v LCD a MiniLED televizorech Philips řad 6000, 7000, 8000, 9000 a OLED7xx. Lze předpokládat, že si v následujícím modelovém roce najde cestu i do dalších modelů OLED."Zdroj: Philips![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 043 |
![]() |
|
@RAFI007"Philips však bude aj v budúcnosti používať Google TV. Rozhodujúcim faktorom pre výber OS bude procesor, ktorý konkrétny TV používa - vyššia a výkonnejšia čipová sada si ponechá Google TV, zatiaľ čo nižšia a menej výkonná dostane Titan OS." zdroj Philips.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@RAFI007Ináč zbytočne sa tu budeme hádať kvôli slovíčkám vždy, niektoré a pod. Podstatné je, že to ani Philips ešte nevie na isto.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskTy uvádíš informaci Philips z ledna 2024, já z května. Zkus najít důvod, proč začínají u méně výkonných čipových sad. Titan OS jim asi méně zatěžuje procesor, tak začnou logicky z této části spektra. Jinak mně je to fuk, já v něm mám android a co potřebuji, tak funguje.![]() |
RAFI007
![]() |
|
@Bohemia czMenu pro volbu operačního systému v televizi ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
@LionelMkup si samsung,bude zase zábava |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
@geronimohKdyž je podle Tebe Hisense, kterou neznáš osobně - na 3. místě na Zemi - s velkým Z, kam bys zařadil např. značku Loewe, kterou já zase osobně znám, protože jsem jí měl 4 roky na bytě v Německu? A zkus obě značky porovnat-bude to pro Tebe určitě jednoduchá záležitost. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousA čo s tým má spoločné, že ktorá značka predá najviac TV. Či poznáš Ty alebo ja. Podľa magazínu Forbes podľa predaja je takýto rebríček na svete. Samsung, Tcl, Hisense, LG, Philips, Sony, Panasonic. Napríklad Vestel so svojimi brandmi predá ročne viac televízorov ako Philips alebo Sony.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskjenze neni televize jako televize. a pocty prodanych kusu me nezajimaj. to co jsem tam videl tak Panasonic bida, TCL o neco lepsi bida, a ten Hisense z toho vychazel nejlip, ale at si koupi co chce, ja bych tedy sel vys, kazdopadne 100Hz, 55", a android/google. |
Bohemia cz
![]() |
|
@MMorousLoewe asi do propadliště dějin jako mnoho starých něměckých značek."Nový vlastník Skytec Groupo Ltd. se sídlem na Kypru, která v minulosti získala práva třeba na značky Blaupunkt nebo Sharp, se kterými se zaměřila na levnější segment, neobnoví vztah s bývalými zaměstnanci a místo toho provede restart značky Loewe s cílem zamířit do mezinárodního prémiového segmentu. Loewe se bude moci opět pochlubit označením „Vyrobeno v Německu“, i když většina komponentů samozřejmě bude pocházet z Asie (např. OLED panely dodává divize LG Display s továrnami v Jižní Korei a Číně).https://www.tvfreak.cz/loewe-obnovuje-vyrobu-v-nemecku-pod-jinym-vlastnikem-chysta-nove-produkty/6593 ![]() |
RAFI007
![]() |
|
@Bohemia czNo veď jasné, ale ja netvrdím, že aj kvalita je podľa tohto poradia. To je poradie značiek s najväčším počtom, predaných kusov TV. A to nekorešponduje s kvalitou. Lebo sú tam aj započítané tie lacné šunty. Napríklad Philips, Panasonic a Sony sa zamerievajú na strednú a vyššiu triedu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: doporučení televizeTo si snad každý umí rozhodnout sám. Jesli malej levnej Sencor za 5 tisíc nebo pořádnou velkou telku od Samsunga, LG nebo SONY za 40-50 litrů. |
MMorous
![]() |
|
RE: doporučení televizemám dva Samsungy a stačilo teď sem koupil Sony XR-50X90S a spokojený jak obraz z VU+ tak síťový provozVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
![]() |