![]() |
|
Inverzia zase ruší dvb-tA znova tu je sku... inverzia Mux 21,22,23 načisto v pi... |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 305 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Inverzia zase ruší dvb-tuzivam si dokud to jde, tahle anomalie funguje jen kdyz je nad polabskou nizinou mlha,opar, ovar, pada tam ledovka nebo tam maji podobny dobroty :)DAB player hlasi FIB 500000 , FIB CRC ERRORS 37 :)) na 8D 8-9dB Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Inverzia zase ruší dvb-tUž tretí deň tá sku... inverzia, na chvíľu nabehli muxy 21,22,23 a zese sú v 3,14či |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
@melogAno vcera to blblo a aj dnes to rano chvilu neslo teraz to ide naplno. Ale kamarat z Velkeho Lapas sa tesi lebo mu inverzia odrovnala Klokocinu a ide mu kanal 40.... |
Jogy
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Inverzia zase ruší dvb-tTO: Varos107, naprostý souhlas.. v době Inverzí je DVBT i DAB fatálně v prkýnkách... na začátku přechodů na DVBT / T2 byla snaha alespoň s tím něco dělat ( mluvilo se hodně), ale pak Covid a ted se neděje vůbec nic..a tak je to se vším v tomto státě a asi i sousedním, kde mají taky asi starostí spoustu krom příjmů Tv a DAB.. Některá místa jsou i přes ideální polohu tak gumována že nejde vůbec nic dělat a nebaví mně ale opravdu nebaví se "vymlouvat", že prostě to někdo vymyslel tak na pí..na pikaču.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
@PájíkAj keď veľmi dobre chápem, že čo sa môže diať počas inverzného počasia s príjmom tv a rádio signálu. Tak pravdou je že, teda aspoň u mňa, s príjmom terestriálu nemám problém. Všetky sk muxy (vrátane lokálneho muxu!) mi fungujú bez problémov. O príjem signálu zo zahraničných muxov v terestriáli sa nesnažím.Samozrejme veľmi dobre viem, že príjem terestrial signálu je individuálna záležitosť, ktorá vždy závisí od vzdialenosti a terénnych prekážok medzi vysielačom a príjmacou anténou. A taktiež od použitej antény, jej umiestnenia a od príjmacieho zariadenia. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 135 |
![]() |
|
RE: Inverzia zase ruší dvb-tTvl, to je zase příspěvek....Jak od českého politika. Tuny slov a smysl žádný.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
PájíkNaštěstí mám ve svém regionu hlavní vysílač, který není součástí celoplošné SFN(kvuli koordinaci s cizinou), ale mám i přesahy do míst, kde musím “žít” z oněch SFN. Je to hrůza, nebo spíš byla to hrůza, když po dobu inverze lidem nešla ČT třeba týden v kuse. Dnes diváci často přešli na IPTV a také si zvykli...bohužel pro terestriku a věci s tímto spojené. Jezdil jsem roky na nejrůznější konference, workshopy pro tento obor a když jsem slyšel hovořit lidi z ČTU, ČRa, ČT, nebo ČRo, tak vůbec neměli šajnu o těchto problémech, nezajímalo je to. Vesměs pražáci, co jedou doma na IPTV a naše problémy nazývali coby anomálie. Obdivuji svoje kolegy z vnitrozemních míst, kde nemají nic jiného než celoplošné SFN a stále zůstávají v oboru.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
Varos107To víš Pražáci, stát ve státě jak se říkávalo, to platilo a bude platit a to okolo je nezajímá. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: Inverzia zase ruší dvb-tTO: Varos107, moje okolí a okolní lokace jsou již dosti postižené..já zhruba uprostřed mezi Prahou a Plzní..a okolní vršky jsou Brdy..tady je docela dost velmi veselých míst, kde jsou teda ty opravdové anomálie díky hornatému terénu.. nejen tedy ty problémy se SFN.. no a to je někdy opravdu už na pokraj zhroucení když se problémy sečtou..bývá to tak prostě: ať děláš co děláš....![]() |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Inverzia zase ruší dvb-tInverzia neni ja som nevydel žiadnu vysielač kralovsky chlmec pekne ide.![]() ![]() |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
jopo166To neznamená, že když není u tebe, že není všude. Jsou místa, kde se ještě muže udržovat díky povětrnostním podmínkám a okolnímu terénu. Po půlnoci se to dnes samozřejmě začalo postupne měnit. Zítra má být větrno a zase postupný ochlazení se sněhovými prehankami nebo déšť se sněhem v nižších polohach. Tentokrát podle mě nic nebude od pátku do soboty, protože v neděli má být zase změna počasí s prehankami sníh s destem a teploty přes den lehce nad nulou. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
Jopo166Ano dnes uz je bol signal z Kojalu uplne v pohode inverzia skoncila.... |
Jogy
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 67 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |