Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Joj sport 2

Kedy to chcu spustit neviete niekto...

ferdo67
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@ferdo67

Co ti odpověděl provozovatel ?

Eurolites
Registrace: 8/2021

@ferdo67

Včera vo vysielaní Joj sport povedal moderator, ze sa môžeme tešiť už v polovici januara

nvd1985
Registrace: 10/2008

@ferdo67

Niektoré média priniesli falošnú správu,že to majú spustiť na konci jesene,lebo údajne tam chce jojka vysielať MS v hokeji 20 ročných...preto si vela ludí myslelo,že to už cca 15-20 decembra spustia.Ale prednedávnom som čítal na konkurečnom webe článok,ktorý sa venuje plánom JOJky pre rok 2025 a písali tam,že začiatkom roku spustíme novú stanicu joj šport2....čiže ako bolo hore spomenuté malo by to byť v januári,ale presný dátum nevieme

jožko
Registrace: 7/2016

@nvd1985

Vieš mi povedať v ktorom vysielaný to povedal ten moderátor že sa môžeme tešiť v polovici januára na novú stanicu JOJ Šport 2 ?

patrik246
Registrace: 5/2015

@patrik246

Presne čas si nespomeniem ale bolo to niekedy zrejme na konci sobotného zápasu Spengler cupu buď Kanada - Tigers alebo Pardubice - Oulu

nvd1985
Registrace: 10/2008

@nvd1985

Ja som si pozrel koniec toho sobotného zápasu Spengler cupu Kanada vs Tigers a nesachytil som to že to tam povedal môžeš mi napísať či naozaj hovoril o novej stanici JOJ Šport 2 v tomto zápase?

patrik246

@jožko

Ja som tiež čakal že to bude v jeseni ale potom som pozrel plány Joj na budúci rok tak tam už bol napísaný aj Joj Šport 2 aspoň uvidíme v máji celé MS v hokeji 2025 aspoň to nebude naburavať program Joj Plus. ;) Ale inak je dobré že Joj dáva všetky zápasy MS v hokeji aj tie ktoré v minulosti RTVS nedávala lebo nemala kde to dávať.Islo to iba cez net na 0 kanále. ;)

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Môžeš mi napísať kde si našiel tie plány televízie JOJ na rok 2025 kde je napísané že spustia novú stanicu JOJ Šport 2?

patrik246

@patrik246

https://lookbook.jojgroup.sk/joj-sport/
Tu je odkaz na článok dúfam že ti to otvorí.
Je tam aj spomenutý Joj Šport 2.

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25

@patrik246

Uvidíme čo ešte kúpia možno niečím prekvapia.
Snáď bude viacej zápasov z Tipos Ligy. R^

Zetor25

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra