, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Úprava cenníka v Digi SlovakiaNa Slovensku sa od januára mení DPH, pri televíznych službách z 20 percent na 23 percent. Z tohto dôvodu sa upravuje cenník v Digi Slovakia, nové ceny budú platné na faktúre, ktorá príde už v januári. Nový cenník a všetko okolo toho je na stránke Digi Slovakiahttps://www.digislovakia.sk/dph2025/ |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 994 |
|
|
@LuboTSAk dobré rátam tak o 30 centov ide iba cena na hor balíka Premium ?Ešte je to dobra cena 15,28€. Za mňa spokojnosť. Aj tak všetky Stanice nepozerám mohli dať aj športový balík ako to mali zo začiatku pri Digi Šport kanáloch v HD kvalite som zvedavý či ešte niečo pridajú nove ale skôr budú redukovať frekvencie na Thore po odchode Freesat z 1W. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Ja mám balík Platinum 😆 No a nemyslím si že v oblasti satelitnej televízie vôbec pôjdu do 4K. Budú sa podľa mňa viac venovať televízii cez internet. Sú stanice ktoré sú cez satelit v SD a cez internet v HD. Cez net sa skôr dá raz očakávať 4K. Ale to asi nie v najbližšom roku, to však záleží asi skôr od vysielateľov. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 994 |
|
|
@LuboTSPlatinum som chcel aj ja ale keď že tam nie je nič také zaujímavé tak som nechal Premium keby tam dali HBO tak si to aj zaplatím.Mám ho 2 roky zaplatený od kedy mi zobrali Premier League a nesťažujem sa mám všetky zápasy aj cez Canal+ aplikáciu ktorú mám ako benefit. HBO si platím u Skylinku 8,90€ lebo ma MAX grátis. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Max gratis ,ale pouze standart. Lepší je si platit Max samostatně protože HBO už je asi 15 let odpad. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 376 |
|
|
@Pavel1975Tak HBO Standard je dobrý pribudli tam už aj filmy od Dreamworks takže k spokojnosti mi to stačí aspoň tam nie sú reklamy počas filmu ktoré nemusím.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25ok když ti to tak vyhovuje. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 376 |
|
|
RE: Úprava cenníka v Digi SlovakiaV České republice taky zdrazily o 20kc |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 738 |
|
|
@Pavel1975Už sú aj nové ceny na nete ešte minulý týždeň boli staré.Uvdime čo prinesiu je článok na živé.skBolo by dobré keby redakcia webu spravila rozhovor s Digi alebo so Skylinkom ako začiatku boli tu dobré rozhovory.Skoda že už v Tom nepokračujú. Rád som to čítal. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|