![]() |
|
hláška na Prima programechNevíte někdo čím to Prima hrozí?Nějak jsem zaspal dobu jak jsem koukal na Barandov![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: hláška na Prima programechProblém by to byl pro Primu, přišla by o dost peněz, proto to ještě není vypnuté. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 976 |
![]() |
|
RE: hláška na Prima programechOni by to asi už dnes vypli, ale dávají ještě tomu nějakou šanci a přijatelný termín od 6.1. zřejmě kvuli neúčasti zástupců k jednání z jedné nebo druhé strany a to z důvodu čerpání dovolené atd.. No jsem na to zvědav od pondělka jak to bude, zda pujdou jen tři programy FTV Prima nebo vše. Typoval bych to na ty tři programy. Uvidíme. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@zzzpresneinzerentov priblblých reklám nezaujíma spor ale dosah ich blbin |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
@jackinoa je to v HD?, u nás sú volné asi len v SD, u nás už dávnejšie vyriešila pozemný sig markíza, prestala vysielať zo dňa na deň a tak takmer všetci húfne prešli na sat , odvtedy i názov "CIGI" ja ho nemám vôbec už v analogusom mal len "duchov" a musel som platiť koncesie, zástrčkový zákon, dnes to už neplatí priamo nikto mieša sa do toho Danko akoby to bola jeho tel pustí si novú hymnu |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
@jackinojackino,prosím ťa, nevšímaj si to, čo ti píše nick Duzu. Počas bojov SNP ho trafili „guľkou medzi lopatky“ alebo „lopatkou medzi guľky“, neviem presne. Vtedy zamrzol v čase a trpí obsesiou. Neustále pociťuje potrebu písať na parabolu a píše zväčša hlúposti. Samozrejme u nás v DVBT voľne vysiela verejnoprávna televízia v HD. Okrem toho aj JOJ 24. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 368 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |