Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

hláška na Prima programech

Nevíte někdo čím to Prima hrozí?Nějak jsem zaspal dobu jak jsem koukal na Barandov :))) :)))

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hláška na Prima programech

Problém by to byl pro Primu, přišla by o dost peněz, proto to ještě není vypnuté.

zzz
Registrace: 1/2006

RE: hláška na Prima programech

Oni by to asi už dnes vypli, ale dávají ještě tomu nějakou šanci a přijatelný termín od 6.1. zřejmě kvuli neúčasti zástupců k jednání z jedné nebo druhé strany a to z důvodu čerpání dovolené atd.. No jsem na to zvědav od pondělka jak to bude, zda pujdou jen tři programy FTV Prima nebo vše. Typoval bych to na ty tři programy. Uvidíme.

HYPER
Registrace: 11/2010

@zzz

presne
inzerentov priblblých reklám nezaujíma spor ale dosah ich blbin

tophunter
Registrace: 4/2010

@jackino

a je to v HD?, u nás sú volné asi len v SD, u nás už dávnejšie vyriešila pozemný sig markíza, prestala vysielať zo dňa na deň a tak takmer všetci húfne prešli na sat , odvtedy i názov "CIGI" ja ho nemám vôbec už v analogusom mal len "duchov" a musel som platiť koncesie, zástrčkový zákon, dnes to už neplatí priamo nikto mieša sa do toho Danko akoby to bola jeho tel pustí si novú hymnu

Duzu
Registrace: 7/2005

@jackino

jackino,
prosím ťa, nevšímaj si to, čo ti píše nick Duzu. Počas bojov SNP ho trafili „guľkou medzi lopatky“ alebo „lopatkou medzi guľky“, neviem presne. Vtedy zamrzol v čase a trpí obsesiou. Neustále pociťuje potrebu písať na parabolu a píše zväčša hlúposti.
Samozrejme u nás v DVBT voľne vysiela verejnoprávna televízia v HD. Okrem toho aj JOJ 24.

RudoM
Registrace: 5/2020
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra