![]() |
|
Problém s TV Vivax 32LE131T2S21SMJedná se o Android televizor, který po zapnutí zobrazí logo VIVAX a měl by startovat Android.To se nestane a logo zhasne a objeví se znovu a takto se to cyklicky opakuje. Podpora pro tohoto chorvatského výrobce je mizivá, firmware není ke stažení k nalezení, ale údajně existuje recovery mode, pomocí kterého lze TV spustit. Má se vyvolat odpojením TV od sítě, zmáčknutí a podržení nějakého tlačítka na DO a současné připojení TV do sítě (našel jsem v nějaké chorvatské diskuzi, leč které tlačítko by se mělo držet, dotyčný nepsal). Nevěděla by nějaké chytrá hlava postup spuštění tohoto módu ? Díky všem za případné rady. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
RE: Problém s TV Vivax 32LE131T2S21SMTo čo píšeš je pravda, ALE chýba ti jedna dôležitá vec, ty potrebuješ ten FW mať na USB klúči a on sa ti tam potom natiahne. Ono to neni windows v počítači kde sa toto dá lahko uskutočniť. bez daného FW sa ti žiadne recovery nespustí. Máš problém v emmc pamäti - častá vada týchto lowcostových TV (za málo peňazí - málo muziky). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@mediator12Já bych to zkusil primitivně. Vypnout vytažením ze zásuvky a při opětovném zapnutí do sítě držet tlačítko ON-OFF. Zkazit tím asi už moc nemůžeš. Když na sítích není přesně určeno které tlačítko, tak tohle by se asi mělo používat přednostně. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@mediatorStranu dozadu som ti písal na problém z Vučkom, ak si to nevidel pozri si to.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
@konasI toto jsem samozřejmě zkoušel, ale u některých značek je třeba držet zároveň ještě jedno tlačítko (třeba Volume-), ale výsledku jsem se nedobral.Mám spojení na servis, takže to vyřeším v pracovní den, díky za rady všem. |
mediator12
![]() |
|
@TamiDíky také za reakci na VU+, již je přeinstalováno a běží, jest jednou díky. |
mediator12
![]() |
|
RE: Problém s TV Vivax 32LE131T2S21SMTV musi byt funkcne, aj bez pripojeneho usb![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Problém s TV Vivax 32LE131T2S21SM..radšej by som použil seriózny android box ako sa trápiť s mnohými akože smart tv, ktoré v drvivej vačšine ani zdaleka nemajú parametre toho seriózneho android boxu.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 319 |
![]() |
|
kratos, romannitraAutor príspevku sa snaží spojazdniť TV.Kratos - samozrejme, to sa snaží autor dosiahnuť. romannitra - súhlasím so samostatným android boxom, ale jemu zatiaľ ide o TV, o aplikáciách nehovorí. Možno som zle pochopil autorov problém. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
![]() |