Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vysílá Skylink nějaké pořady v vícekanálovém zvuku

Přemýšlím nad pořízením zesilovače 5+1 a tak mě zajímá, jestli tento prostorový zvuk budu moci využívat i u sledování nějakých filmů či koncertů. Vysílá tedy Skylink něco v tomto prostorovém zvuku, případně co ze satelitů by se dalo v tomto prostorovém zvuku sledovat u jiných poskytovatelů.

tz1000
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

@Varos107

Poslouchej - jenom se nestyď a klidně ty svoje moudra rozveď. Možná se někdo chytí. Ale snaž se přitom být více konkrétní. Klidně jdi do hloubky. Ale něco Ti řeknu mudrlante. Víš co řekl jednou pan Werich? Že když dva dělají totéž, není to totéž. Tak když nevíš, tak raději přemejšlej jak vědět a šoupej nohama a hloupě nerejpej.

MMorous
Registrace: 10/2019

RE: Vysílá Skylink nějaké pořady v vícekanálov...

Ano, tím Werichem se inspiruj, do hloubky...:))
Znovu a naposled ti opakuji, člověk který o zvukařině něco ví, tak okamžitě pozná blábolila od klávesnice, který píše věcech o kterých nic neví.
Vůbec mi nedává smysl tady psát cokoliv o praktikách, které 99 procentům zdejších lidí nic neříkají a ani jim nedají. Včetně tebe.
Tohle forum není zvukařské, ty jsou jinde a můžeš se tam přihlásit, třeba se tam potkáme, mám tam stejný nick.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Varos107

Mohol by si predsa len par riadkov napisat, prosim? Rad sa vzdelavam. Diky.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Tak mi napiš do PM kontakt na mail.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Když už je zde řeč o zvuku tak mám problém ze zvukem ve sluchátkách většinou u IPTV.Zvuk tv beru z optik.výstupu.Někdy ten zvuk ve sluchátkách tak divně praská chrčí nevím jak to vyjádřit.Sluchátka jsou Philips shd8850/12 bezdrát. Mám je asi 5 roků a dělá to asi rok tak nevím jestli něco odchází nebo je to výstupem zvuku.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Jarous

Je to asi 2 roky, podobnej problém na bezdrát sluchátkách, mělo to 2 konektory, jeden na audio a druhej napájení. Sluchátka za 5 tisíc a začalo to chrchlat, nebylo to moje. Vzal okulár z mikroskopu a zkusil přes tu čočku prohlídnout stav konektoru. Hrozný. Všude malý oděrky mosazi nebo z čeho to dělají, pilinky, pokřivený. Podle mě ještě někdo zaměnil konektory a tím to d*jeb*l. Rozebral jsem to, a když jsem koukal na cenu ND - mušle samozřejmě velký oděry atd, tak jsem to po domlubě vyhodil do popelnice.

MMorous
Registrace: 10/2019
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra