, sekce: Skylink | |
Prima na skylinkuAhoj všem tak je tu nový článek o skylinku a Primě ,prý do dubna určitě vypnou 6 programů na satelitu,nejsou prý schopni domluvit na podmínkách tak že by se uvolnila kapacita?Uvidíme.https://www.televizniweb.cz/2025/01/skonci-vysilani-primy-na-satelitu-do-dubna-stahne-z-druzice-sest-programu/ Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 863 |
@kanon69Tak to už Skylink môže rovno do satelitom zabaliť prvá s tým začala Prima oni pýtajú viacej peňazí za málo muziky takže na vine je TV.Malo by to platiť opačne keby nebolo operátorov tak by nemali TV žiadnu sledovanosť. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard.(BGTime.tv)
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 646 |
kanon69To je článek starý týden. Dnes je tu na diskusi, že jednání nadále pokračují a že je to na dobré cestě podle mluvčí FTV Prima. Tak uvidíme, čas ukáže, kam obě strany dospeli. Teď to muže jít, příští týden se to muže klidně změnit pokud se nedohodnou. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 445 |
@kanon69nový článok?a ty si si nevšimol hore ten dátum?Od Honzy Potůčka 3.1.2025čiže je to 6 dni starý článok,kde je len zhrnutie všetkého čo už vieme....je to proste podla mna len bu-bu-bu a nakoniec to dopadne tak,že žiadne Primy sa na skylinku nebudú vypínať |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 242 |
nejdůležitějšína tom je,že se o tom diskutuje |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 247 |
RE: Prima na skylinkuAť je to jak chce ale Prima tím pádem vysílá na satu na černo sama požádala o zastavení satelitní licence na 3 měsíce.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 478 Galerie: jackino |
@jackinoNo, já bych řekl, že Prima nevysílá nic.Vysílá Skylink a říká se tomu převzaté vysílání. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 276 |
jackinoasi je tam nějaká tolerance v době jednání ze strany FTV Prima. To poznáme až to případně vypnou, že se nakonec nedohodli. Dávám tomu tak maximálně do zítřka nebo příští týden, že budou ještě jednat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 445 |
RE: Prima na skylinkuŠkoda že se dohodnou.😥😫 |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 548 |
Prima na skylinkuNech sa dohodnú tak aby Prima za vysielanie platila Skylinku a ostatným operátorom.To keby som chcel vysielať ja , skylink by mi musel za to ešte aj platiť tak porozmýšľam asi sa na to dám. |
vvvaaa
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 78 |
RE: Prima na skylinkudohodnúť by sa mali všetci poskytovatelia, ostatný platia koľko? neviem prečo je Prima stále niečo extra stále môžme prijímať i na SK dočasne, z Novy len jednu určenú pre náš trh |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 276 |
RE: Prima na skylinkuAť nevyjednávají,ale ať platí,nebo půjdou do želez. |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 073 |
RE: Prima na skylinkuflotila staníc Prima nemôže na astre skončiť to je nezmysel a ešte v tomto roku kedy sa chystajú ďalšie preklápania do slovenskej verzie + ďalšie nové stanice, to si polovica českých zákazníkov dá izbovú anténu a dovi dopo |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 420 |
včera | |
RE: Prima na skylinkuAť už tu pitomou primu ze skylinku vykopnou, budou mít misto pro cokoliv jiného. Tahla stanice pro mne neexistuje od doby co znemožnili překliknutí reklam. Od té doby jsem nesledoval ani vteřinu jejich vysílání, je mi zcela lhostejné co tam běží nebo neběží. |
kopp
Registrace: 12/2024 Příspěvků: 3 |
včera | |
@koppkdyž to pustíš později,tak to jde překlikat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 247 |
DNES! | |
@pierrepetrJo taky s tím nemám problém. |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 18 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |