![]() |
|
Zapojenie smart TV Samsungu s ab cryptobox 800uhdPoprosím o radu. Asi 3 rokmi som odpojil ab cryptobox 800uhd od TV Samsung. Tv resetoval a teraz chcem znovu pripojiť ab cryptobox k TV. Stále mi to vyhadzuje, že žiadan signal: prehodil som zdroj na HDMI kabel, tiež v external Devoce manager som zapol HDMI a nič. V cryptoboxe mám stále uložené rovnaké stanice. Tiež cryptobox zapnem: bootuje, zasvieti on a prehodí sa na ukazovanie času. Nereaguje za stláčanie žiadneho tlačítka na ovládači. Kde robím chybu? Ďakujem pekne za rady. |
maxop
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@ROSTA napísal:Já si myslím právě že Cryptoboxy jsou z jedněch nejlepších sat.přístojů v low end...![]() Akože z mojej strany súhlas a aj nesúhlas! Cryptoboxy vo všeobecnosti, ak majú v sebe nainštalovaný fw, ktorý nemá svoje bugy, tak fungujú v podstate dlhodobo a bez poruchy. Ale akonáhle sa začne majiteľ takéhoto stb v tom vŕtať, meniť fw atď, tak nastane zvyčajne problém. Veľká časť rôznych verzií fw je vývojármi nedorobená a tým pádom časom značne poruchová. A s tohto dôvodu sa radšej vyhýbam týmto stb. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
mmiriboyUrčitě závisí jakej je v Cryptoboxu zavedenej Fw.Jak říkám předělaval jsem desítky Cryptoboxů 650,652,750,752 ty byli dáse říct bezporuchové trošku nepodařené byli 800Hd záleželo na Fw.Ale mužeš mi napsat který low end sat.přístroj je třeba lepší rád si nechám poradit určitě né Amiko.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
@mmiriboyCryptoboxy mají ve fw Trojského koně |
elbaco
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@ROSTA![]() Samozrejme nie som zástancom Amík, ale s praxe mám skúsenosti pozitívnejšie než je tomu u Cryptoboxov. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@elbaco![]() V dnešnej dobe je možné všeličo! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@ROSTAAle je nutno podotknout,že zde zmíněný 800 UHD je největší shit,který jsem kdy měl já možnost zkoušet.Např.skoro při každém přepnutí z jakéhokoliv programu na programy ČT následuje zásek.Vyzkoušeno nespočet FW tohoto totálního nepodarku.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 452 |
![]() |
|
@mmiriboyMáš recht,mám v parádě 2-600stovky a 3-650tky cryptob. cca 12 let a žádná z nich nepotřebovala nic víc,než nahrát nové frekvence a občas přerovnát.A hlavně se nehřejí.Zato těch Amík mi prošlo pár desítek a s toho šlo asi tak 8-10 do popelnice,především ty moje,ale t co hrajou,ty mám pořád rád,a těch ventilátorů co jsem do nich namontoval 4 x 0,7 cm![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@mmiriboyMusím dodat,že nevíce odchází malé combiky,ale 8265+ jen jedna a jen jedno Ami miniTeď se mi vrátily 2amika Wifi ze Španělska,(Arivu 103 mikro hodili do popelnice) kde zřejmě došlo k posunu vyzařovaného paprsku na Astře 23,5 a ztrátě cca od ploviny Španělska na jih není dostatečný sygnál ani s 85-kou Fubou,tak kamarád najel na internet,má ho od Maska. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@korkoranPo dlhšom čase používania stb sú problémy s kondenzátormi aj na Cryptoboxoch. V tomto nevidím nejaký extra rozdiel. Aj keď ja osobne už nevlastním žiaden Cryptobox, nezriedka sa mi stáva, že ma niekto ohlási s problémom na Cryptoboxe, keďže týchto typov stb je mnoho medzi užívateľmi. A dosť často je problémom napájacia časť stb.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@ProsatCo má společného parabola s vstupem,vystupem HDMI ? Pokiaľ Ti kvôli tomu nenabehne box, tak dosť ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 429 |
![]() |
|
@DzordzoTo vazne?Tak si predstav,ze som skusal cryptobox aj bez paraboly ![]() Ale obraz pri bootovani bol,no s vadnym HDMI kablom ako to bolo v tomto pripade by ziadny obraz nebo,kapisi? ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 474 |
![]() |
|
@A je toDzordzo si parabolu nakreslí na televizi fixkou![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@amper @A je toChlapci, ak je skrat medzi parabolou (LNB) a boxom, tak Vám box vôbec nenabehne a ak bude aj HDMI prepojenie v poriadku, signál z boxu cez HDMI nebude žiadny ... Box sa totiž automaticky vypne ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 429 |
![]() |
|
RE: Zapojenie smart TV Samsungu s ab cryptobox...kluk má DVB-S2 VU+ Uno 4K SE Twin DVB-T/T2 pozemní tuner UHD 4K HbbTV někdo ho sehnal byl v Anglii tak nevím od kud ho má i má cryptobox 752 uhd na chatě a bavili jsme se , že na obraz je to stejný , že v tom nevidí rozdíl a víc nepotřebuje řešit na to 2-3x na chvíli si pustit TV. spíš to koukají jeho děti. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 751 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |