Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Úpadek EUROSPORTU

Moc se to sem asi nehodí. Ale - nestihl jsem super G mistrovství světa. Tak jsem se chtěl podívat na opakování na ESP. Mělo začít v 19.30 ale zpozdilo se to o 8min.To by nebyl problém. Ale čím mně žabožrouti naštvali bylo to ,že kvůli jejich jakýmsi přiblblým reklamním vložkám tam nedali Ledeckou. Prostě ji vynechali. Dál např. bez upozornění přerušují reklamami komentování českého komentátora. Mají nás prostě za podřadné lidi, mně to tak alespoň připadá.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

@ALEXCZ

Tie reklamy sú dosť otravné hlavne obsahovo ide dole vodou celý EUROSPORT od kedy to majú Discovery pamätám sa časy keď tam bola Bundesliga v roku 2015.
Žiaľ mohlo to mať ďalej TF1 ale to predať niekomu do Európy tak ako to je pri EuroNews ktorý našťastie nemá Discovery.
Nič proti ním ale keď prebrali EuroSport tak som si myslel že aspoň ten tenis kúpia ale čo už. Rv
Síce ani Canal+ Sport žiadna výhra ale mi sme malý trh spolu s CZ takže do nas investovať Discovery nebude veď ani Warner TV nemáme. ;) :(

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

C+Sport

Canal+ Sport možno niečo ešte kúpi ale Padelom a Rugby to nevykryju celý program ešte majú WTA.
Tak snáď niečo kúpia.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

@Zetor25

Já bych ten C+ Sport tak špatně neviděl ... PL dělají na opravdu vysoké úrovni, tak jsme tu neměli ... a a těmi dvěma sporty jen vyplnili nějaký prostor v programu ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@ivo2001

S tou Premier League máš pravdu aspoň si viem vybrať zápas ktorý chcem v sobotu o 16:00 pozerať a to si cením len škoda že nemajú aj Ligu majstrov ako majú Poliaci.Ale čo už.

Zetor25

@Zetor25

Jj,to pamatuji.Byl to Eurosport 2 Bundesliga..

radek79
Registrace: 7/2022

RE: Úpadek EUROSPORTU

K usekávání českého komentáře reklamními bloky dochází od nástupu platformy Max. Na rozdíl od bývalého Playeru jsou tam totiž přenosy komentovány kontinuálně bez přestávek v časech, kdy běží v televizi reklama.

Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi

hori97
Registrace: 2/2010

Vidím, že Skylink celý ten Discovery balast fakt nemusí ľutovať, prípadne sa zákazníci k tomu dostanú cez Max v balíkoch HBO alebo v Premium. Oni hlavne nech pridajú Joj Šport 2 a Nova Sport 6.

CABAL
Registrace: 2/2018

Už dlouho tvrdím, že eurosporty jsou odpadní, stokové a nekoukatelné kanály, které jsem si přeřadil ve svém programu na ty nejvzdálenější pozice. Nikomu nedoporučuji tento odpad sledovat.

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

Souhlasím. Ale kde jinde vysílají snooker? :))

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

William cz

S tímto s tebou souhlasím R^ . S hodnocením ČT ne :)))

FI711010
Registrace: 6/2008

Tieto športové programy som snáď nemal sám pre seba pustené ani 5 minút vkuse. Sú tam športy ktoré mňa vôbec netrápia, ale mňa nemusia, iných zaujímajú, beriem, chápem. Načítané síce sú ale inak nič. V minulosti, tam chodili WATS sa to tuším volalo? Tak to som pozrel a čau. Canal + a premier league, áno súhlasím, výborne! Za mňa R^ ešte tak niečo ako rakúsky sportdigital a zapasy 2 a3 ENG liga, a môže byť, stačí. Ale tak momentálne mám na nižšie súťaže iptv.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Tak každý si vyberie pre seba a pozerá to, čo ho baví. Ale treba povedať, že Eurosport je najdlhšie vysielajúci športový program. A podľa mňa sa vybrali dobrou cestou, že nemajú žiadny futbal. Okrem futbalu sú aj iné športy a myslím si, že vysielajú dosť. Lyžovanie, biatlon, cyklistika, tenis Grand slamy, snooker, skoky na lyžiach, severské športy, golf a pod.. Takže odpadom by som ho nenazval.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

WATTS byl super!

WATTSu mam nahrane (temer) vsechny dily od roku 2007 az po jeho samotny konec na konci roku 2019 vcetne Top 10 specialu! Par starsich "Best of" epizod bych jeste na svem SSD taky nasel, ovsem ty uz mam z druhe ruky. Ty nahravky si cennim zlatem a jsem za ne silene rad, ze jsem to pravidelne nahraval. Od VHS, pres SD az po HD. Zlata TF1 no...

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

ES nemám díky Skylinku již několik let a vůbec mi nechybí !

Warpik
Registrace: 9/2016

@Warpik

nápodobně R^

dawis77
Registrace: 9/2011

Já si myslím že Eurosprt jako takový dopadne jako kdysi v v pravěkém satu Sreensport.

kolenáč
Registrace: 4/2010

Omluva Screensport. A jinak redakce. Mohli by jste konečně vytvořit možnost dodatečné úpravy příspěvků. Je to vaše ostuda.

kolenáč

@kolenáč

tady už žádnou inovaci nečekej :laughing:

Pepiczech
Registrace: 6/2019

@Pepiczech

tak to je smutný. Redakce místo aktivního až radioaktivního sledování příspěvků, zdali někdo v rozhořčení použil nevhodné slovo. No v hospodě by se vám to nestalo :D, tak by mělo konečně zapracovat na inovacích Paraboly, aby zvýšili komfort uživatelů. Za to klikání na reklamy, by to měla redakce udělat. A nebo né.

kolenáč

já dokonce jak sem ještě neměl Skylink ale jiné operátory tak sem jim tam volal něklikrát ať vyřadí ty Eurosporty ze své nabídky :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

Ak by skončili aj u nás ako lineralne kanály mne to nevadí aj tak to pozerám iba v zime aj Premier Sport nepozerám takže asi tak. :)

Zetor25

A u tech operatoru se dodnes za bricha popadaji, co jim za blazna volalo, at vyradi nejake programy. Nenapadlo te je jen vymazat z prijimace? :))

MHaslar
Registrace: 5/2021

Taky jsem pro(už jsem to několikrát navrhoval)aby bylo možno editovat příspěvky,nebyl jsem vyslišen. :lookaround: :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@petersk

Ano plně s tebou souhlasím. Kdo ho nechce, ať nekouká.

milde1
Registrace: 1/2025

Redakce Parabola vás nebude poslouchat. Vy jste jejich ovečky. Můžete odejít. Já už jsem jednou dobrovolně odešel. No a vrátil jsem se.

milde1
Registrace: 1/2025
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra