Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Androi box připojení LAN vs WIFI

I když mám internet optiku 600/600 Mbit/s, tak už delší dobu pozoruji rozdíl mezi LAN a WIFI. Při kvalitnějším rozlišení 4K nebo v Archivu cz/sk větším souboru se mě WIFI trhá. I na 2 m od routeru. Na LAN ne. Testováno na Chromecast, kde LAN nejde napojit a Nokia 8010 a čínská krabička jde. Tam je to v pohodě. Tak chci upozornit budoucí kupce boxů aby si dali pozor co kupují.

milde1
Registrace: 1/2025
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

@HYPER

Jeden Vodafon vyhořel, tak mi ho vyměnili a asi za půl roku vyšla nová série, tak jsem požádal o výměnu. Dali mi nový i s napáječem, a taky topil.přístroj. To byl ale kabelový, přímo na koax.
To bylo na kabelu. Přešel jsem na optiku a ten Smart co mám teď je za dvěma rozhraními a je úplně studenej. Napájení 12V/2,5A
Ještě poznámka.
Občas natočím video a fotím a pak to posílám přes úschovnu. Dřív byl problém s Uploadem. Zběhal jsem kde co a informace byly v tom smyslu, že když linky v CR natahuje CETIN, je agregace 1:10. Od Vodafonu jsem měl 50, tak ven by mělo jít 5. Ale je tu agregace a upload přes úschovnu byl v noci míň než 1 ... žalostný
Optiku O2 jsem vzal hned jak to přitáhli do baráku, Vodafon zrušil, měl jsem už připravený lišty, že si pohlídám radiusy ohybu světla atd. a vzal jsem 250 s tím, že upload bude 25 a bude to lepší. Nevěřil jsem, když mi řekli, že to bude 250/250, počítal jsem s 250/25. Byl jsem radostí skoro v šoku, když jsem zjistil,/moje první zkouška/ že cca 6.5 GB, co se dřív uploadovalo asi 3 hodiny teď trvá 5 minut. Dřív, když jsem něco posílal na Tube a soubor někomu dalšímu, tak jsem u toho strávil celou noc. Teď je to za chvíli. A když se spleteš, ve videu uděláš textovou chybu/překlep/ tak celej klip vygeneruješ za pár minut znovu, a šup, za chvíli to máš na Tube a hotovo. Dřív to byla vražda

MMorous
Registrace: 10/2019
Odpověď v diskusním vlákně

@MMorous

Prepáč, nemám čas to veľmi čítať, ale len tak na rýchlo čo si nahodil sem ten switch ten je už iný ako si uvádzal, že si kúpil v Actione a funguje Ti to. Takže tu je nejaké protirečenie. Mne je absolútne jedno, čo používaš, nechápeš to. Ja som len napísal, že čo zvykneme odporúčať. To je už všetko nasmerované na Gbs net. Ale Tebe to je jedno, lebo aj tak mšlen max 100 Mbs. Lebo ten switch z Actionu viac neezvláda.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra