Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Internetová televízia Digi

Pozrel som si ponuku od tohto operátora, ak by som chcel stanice Nova Sport 1-6, tak by som si musel zaplatiť najvyšší balík L za 15.28€ mesačne a k tomu balík Sport Premium za 6.15€ mesačne. K tomu prenájom sep top box na 2 prístupy za 1.54€ mesačne. Celková suma = 22.97€ mesačne. Operátor neuvádza ku koľkým staniciam je poskytovaný archív (pre mňa kľúčová požiadavka) a či je spoplatnený alebo nie. A nepáči sa mi ani ten prenájom koncového zariadenia, to nemôžem mať vlastné multimediálne centrum? Má niekto túto službu a popísal o čom je? Lebo keď to porovnám s internetovým balíkom Premium od Skylinku za 21.90€ mesačne, ktorý síce nemá Nova Sport 6 a stanice Discovery, ale zato má lineárne HBO a k tomu službu Max, kde obsah zo staníc Discovery nájdem, tak žiadna sláva.

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@petersk

Okej v pohode nech sa darí.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

no je to drahý

já mám výhodu,že mě sport nezajímá,každý den vyhulím 20 cigaret a vypiju 5 piv,taky drahý 250kč,10e,měsíčně 300e,je to drahý

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Dzordzo

To myslíš vážne? Sám mám UPC a oproti Antiku sú kvalita obrazu, aplikácie a počet staníc v archíve neporovnateľné. Neviem čo máte s tým Antikom všetci.

marpo313
Registrace: 9/2024
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra