![]() |
|
Oneplay Sporty (kde budú?)Kanály O2 TV Sport se 10. 3. 2025 mění na Oneplay Sport. Oneplay Sport 1 a Oneplay Sport 2 nahradí dosavadní kanály O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Budou v tarifních plánech Extra Sport a Maximum. Oba kanály najdou zákazníci O2 TV od 10. 3. i ve své současné aplikaci v tarifech Bronzová, Stříbrná, Zlatá nebo předplacených tarifech O2 TV Sport Premium a O2 TV Sport Max.Nový kanál Oneplay Sport 3 bude pouze ve službě Oneplay počínaje tarifem Extra Zábava. Kombinuje obsah ze stanic Oneplay Sport 1 a Oneplay Sport 2 a každý týden nabídne dva přenosy z Chance Ligy nebo Tipsport extraligy. Další nový kanál Oneplay Sport 4 bude podle O2 „plný unikátních technologií“ a uvidí ho pouze předplatitelé tarifu Maximum. U hlavních zápasů Chance Ligy budou k dispozici v multidimenzi atraktivní statistické údaje nebo rozbory elektronické tužky. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 304 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Oneplay Sporty (kde budú?)Nevím kolik těch sportů dohromady vlastně O2 nabízí, já mám zlatou a včera jsem jich na OnePlay napočítal 20. Podle faktury platím zatím 997,- Kč ... zlatá + optika 250/250 + rodinné, včetně modemu.Airbank mi měsíčně vrací 300,- zpět, že platím jejich kartou. Vyhledám si a pustím si co chci a kdy chci za cca 700,- měsíčně. Ani nevím jestli je to hodně nebo málo . . . Nová app mě překvapila svižností, komfortem ovládání, jednoduchým výběrem filmů a pořadů ve spojení v Voyo, kam se teď nemusím vůbec přihlašovat. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Oneplay Sporty (kde budú?)Pri rozhodovaní o právach na cz futbal či cz hokej prečo CANAL+ cúvol kedže už boli dohodnutí dopredu komu to dajú , už je to jasné kedže Oneplay chystali dva roky a bez tých dvoch líg to nemalo pre PPF zmysel ten Oneplay . Pekne to do Seba zapadá . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 833 |
![]() |
|
@Janci19no ja te z toho lehce vyvedu-jenom blazen by dal 300milionu za jednu sezonu pralesni ligy plus nejakych 50az100mil na vyrobu a distribuci. kdyz ta hodnota jedne sezony je tak max 100mil. takze Canal+ udelal velice dobre a rozumne rozhodnuti. a O2 resp PPF na tom prodelali boty i s kalhotama, a k tomu ted ten paskvil One Play, takze tu ztratu ani nedokazou snizit. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |