Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Černá hora 45 kanál

Zdravím, již druhý den na tomto kanálu mám výpadky signálu. Má někdo prosím podobnou zkušenost, nebo chyba u mě?

Amper1
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Černá hora 45 kanál

Tak je to asi č.p. 45. Vidím na mapách cz matraci. Vše předchozí platí.

krupino
Registrace: 10/2008

Joppo166

Mám dva kousky předzesilovače do polského sita s filtrem LTE, ale pouze pásmo 800 se ziskem 25 a 30 dB s kovovým krytem, takže vím o co jde. Už jsem to jsem včera nestihl napsat, ale zkusit to úplně bez zesiku jak zde píše krupino bych začal a pak se vlastně uvidí, zda je vůbec potřeba zesilovat. Pokud by ale byl signál prebuzen, tak by byl problém i na multiplexech 21,22,23 z vysílače CRA, což se neprojevuje, ale úroveň muže být už nad max. doporučenou hranici kolem 70 dBuV. I 5 nebo 15 km od vysílače velkého výkonu muže být signál nevhodný nebo vubec zadny v závislosti na okolních překážkách. Zda přijímá ampér1 i některý polský multiplexy nevíme, to muže být také důvod proč používá anténu se zesilovačem.

HYPER
Registrace: 11/2010

Černá hora 45 kanál

Zdravím, děkuji všem za příspěvky, jedná skutečně o čp.45. Při stávajícím nastavení antény polské kanály z kanálu 25 bez signálu. Kanál 24 z Vrchlabí také bez signálu. Problém bude asi skutečně v tom napaječi. Včera jsem ho zkusmo odpojil od zdroje a znova připojil a od té doby zase vše na 100% ok. Asi bude nějaký načnutý. :((

Amper1

@Amper1

skus ten zdroj jak pišem vymenit za regulovatelni pripadne ešte dokup symetrizačny člen .Všetko to kupiš v atoselektro jak som ti dal odkaz a poskušaš.Možno už po vymene zdroja budeš mať klud.

jopo166
Registrace: 1/2009

RE: Černá hora 45 kanál

Pravděpodobně vadný filtrační elyt v napaječi... vyměnit za vhodný typ a bude to OK...poměrně běžná závada. :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@Amper1

Vrchlabí je 45.k. (multiplex 24) a také Černá hora - rozhledna.
24.k. je polský multiplex 3 ze Śnieżnych kotłòw.
Dej tam symetrák, anténu nasměruj těsně vpravo od kostelní věže a podej hlášení.

krupino
Registrace: 10/2008

Krupino

Zdravím, poslušně hlásím, že po výměně napáječe a nasměrování antény těsně vpravo od kostelní věže vše ok, včetně PL z kanálu 25. :))) Moc díky všem R^

Amper1

Amper1

Nemáš zač, hlavně že to zase jde a máš tam i něco z PL. K22,25,33,46,47 je vysílač Wroclaw s výkonem 100 kW.

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra