Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Disney + za 49Kč

Nabídka končí 30. března 2025. Jen pro nové a oprávněné vracející se předplatitele od 18 let. Po čtyřech měsících se předplatné začne automaticky obnovovat za v té době platnou cenu tarifu Standard 199 Kč za měsíc, pokud ho do té doby nezrušíte.

Nevím jestli tato informace už tu byla.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

@zmarian

Kluk taky říkal, jako ty že, první čtyři série byly lepší.

milde1
Registrace: 1/2025

@milde1

Jj, nečakaný koniec Rity skrz Johna Lithgowa. Poor Rita. 🩸🤤
V druhej polovici tých sérií ma bavila skôr tá vzťahová dynamika medzi postavami, tí priebežní páchatelia sa mi zdali takí nevypracovaní. Ale stále som si musel pripomínať, že pozerám čosi spred 10-15 rokov, kedy aj seriálové drámy vyzerali trošku inakšie, hoci Breaking Bad (favorit) bežal cca. súbežne s Dexterom. Nebudem pochopiteľne nič prezrádzať, prekvapivých udalostí bude dosť. Tá dráma vo finále ťa určite chytí a zostane v pamäti. Ja som to sledoval ako na bežiacom páse. Streaming binge-ing. 😁 Úplne som zabudol na filmové novinky.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

RE: Disney + za 49Kč

Mnoho ľudí vtedy frflalo, ako sa vyvinula posledná séria a samotné finále. Pozrel som si viac recenzií na YouTube. Nehovorím, že to nemohlo byť zvládnuté lepšie, ale katarzia tam je a pre nezmieriteľných frfľošov tam je ešte ako útecha to následné 10-dielne mini New Blood. Možno niečo napraví (ak sa niečo vôbec pokazilo). 😄

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian

@zmarian

Jo líbí se mě to. Do práce nechodím tak stačím třeba v tahu i 6 dílů. Sleduji ve svém pokoji, tak telku mám pro sebe. Manželku by to nebavilo, má obývák. Teď jsem přepnul tenis.

milde1
Registrace: 1/2025

@milde1

Tiež som hezitoval, či to odporúčať ženám... Ako vzťahová dráma prvotriedna, zase krimi aspekt príliš drastický. Niekedy treba silné nervy aj žalúdok, tak radšej nie. 🤭

zmarian
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra