Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK zavádza zákazníkov ?

Mám zaplatený SMART na rok.Skylink uvádza v tabuľke ,že má ísť 89 programov ,ale mne ide len 82 programov aj s INPLUS - chýba mi 7 programov !

jurokovac
Registrace: 7/2024
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

@petersk

Peťko ešte raz zopakujem - prečo sa ty staráš do iných a zase píšeš o veciach, ktoré s týmto tu nemajú súvis, hmm?
Baví ta to?
Zrejme si nepochopil pointu a zastávaš sa niekoho, kto sa tu na fóre správa oveľa horšie ako my dvaja dokopy!
Že by vrana k vrane sadá?!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Ukľudni sa. Choď si vyvetrať hlavu, vonku je pekne. Ja som akurát na golfe s peknými kočkami. Uži si nedeľu :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Ja som kľudný a aj vyvetranú hlavu mám a to možno viac než ty!
:))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@Palo232

Tiež mám Skylink 17 rokov, aktivované 2 karty, jednu kombi+ appple tv+, tú používam ja a moja rodina, druhú majú rodičia a na tej je aktivovaný balík HBO Standard. Čo sa týka tých individuálnych zliav, tak kedysi som mal balík mini a Skylink mi ponúkol predplatné balíka smart za 7€ mesačne po dobu 12 mesiacov, túto zľavu som prijal, po roku mi prišla ponuka na balík multi za 11.50€, ktorý bol oficiálne za 15.20€, avšak počas tej 12 mesačnej akcie som potom zvýšil predplatné na kombi+ kvôli Nova Sport 3,4 a jeden mesiac som predplatné neplatil. Medzitým na druhej karte mi išli vyše roka stanice nad rámec predplatného Sport 1, AMC, teraz Viasat Nature, Viasat History a Nat Geo Wild... Zetor25 tiež písal, že takisto mu na Skylink Live s predplatným HBO Standard tieto stanice takisto idú.
Čo sa týka tej kvality obrazu, v obývačke mám 55 palcový tv Samsung a rozdiel v satelitnom vysielaní staníc Canal+ oproti internetovému vysielaniu staníc Canal+ nevidím. Skylinku by som vytkol vyradenie staníc zo sat. ponuky Stingray iConcerts a Stingray Classica, tie v internetovom vysielaní majú kvalitu horšiu..

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@petersk

Myslis ze jeho prazdna dutina sa da este viac vyvetrat ? :laughing:

Cest praci a svetu mier !

Mikes11
Registrace: 7/2023

@Palo232

Od roku 2015 do 2023 čo som poberal Flexi balík, taktiež som nemával individuálne zľavy, ale vlani aj teraz som dostal balík Kombi+ za výhodnú cenu, najprv 190 € na rok a teraz 216. No a známi, čo mali Skylink, tak mali furt zľavy na balíky Smart či Multi. Asi sa im nepáčilo, keď niekto šetril cez balík Flexi alebo čo :)))

CABAL
Registrace: 2/2018

@mmiriboy

Chlabe, máš tu trvalý ban za duplicitnú registráciu a 8 banov za porušovanie pravidiel. Toto je už recidíva. Čudujem sa redakcii, že ťa tu vôbec trpia. Si provokatér a skoro v každom vlákne, do ktorého sa zapojíš vyvoláš hádku. Potrebuješ lekárku pomoc.

matov3
Registrace: 11/2007

@Frank11

Si si asi nevšimol, že pozeráš na ponuku neprihláseného klienta. Ak by si klikol hore na to tlačítko so zámočkom a názvom zákanicka zóna a prihlásil sa do svojho účtu, videl by si tam v položke doplnková balíček
HBO Standard
4 programy, z toho 4 HD
Pre fanúšikov filmových noviniek, po jeho rozkliknutí sa ti objaví
Prehľad programov balíčka HBO Standard
CANAL+ Sport 2, HBO, HBO2, HBO3
Nikde žiadne info o tom, ako je Canal + Sport 2 šírený.
Evidentne máš s pohybom po internete problém ty, alebo nemáš ani účet na skylinku a tliachaš tu dovetra.

matov3

@Montevideo

A na tej karte, kde máš HBO standard je ešte aký balík aktivovaný, lebo samostatne sa to nedá objednať, len s nejakým balíkom. A druhá otázka, tvrdíš, že máš individuálnu zľavu, to odkiaľ vieš, že len Tebe ponúkli tú zľavu?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

HBO Standard sa dá samostatne aktivovať, ale iba cez satelit a k tomu máš automaticky Skylink Live TV, kde idú dostupné stanice z balíka Digital + lineárne HBO a navyše mi tam momentálne ide Viasat Nature, Viasat History a Nat Geo. Túto kartu používajú moji rodičia, ktorí u seba doma pozerajú len základ, avšak platím im to ja a dal som tam ten balík HBO Standard iba kvôli službe Max. Ja mám u seba vlastnú kartu s balíkom Kombi+ Apple TV+
Čo sa týka tých zliav, momentálne nemám žiadnu, ale v minulosti som platil menej za balíky Smart a Multi, po prechode na Kombi+ som jeden mesiac neplatil. Avšak mohli by niečo dať, keďže v súčasnosti za 2 karty platím 30.80€ mesačne

Montevideo

@Montevideo

U Skylinku som začínal s balíkom DIGITAL keď stačilo platiť servisný poplatok a koncesie. Potom mi ponúkli zľavu na najmenší platený balík MINI ktorá mi prišla s časopisom Skylink kde bol predvyplnený šek za zlavovú cenu, tak som si ho objednal, po roku mi ponúkli zase zľavu na balík SMART ktorý som mal niekoľko rokov kde som platil o niečo menej ako uvádzali oficiálnu hodnotu balíka atď. Ale čo mám známych a rodinu ktorí majú Skylink, tieto ponuky za výhodnejšie ceny balíkov keď prejdeš na vyšší chodili aj im. Takže Skylink podľa mňa ponúkal zľavu zákazníkom vždy na vyšší balík za výhodnejšiu cenu. Potom to pred nejakým časom zrušili.

Palo232
Registrace: 6/2023

@Palo232

Mne je to jasné, že tieto zľavy má zrejme po nejakom čase každý zákazník. Len to oficiálne nemajú nikde uvedené, je to obyčajný marketingový ťah, aby si divák postupne zvykol na ponuku a potom platil vyššie balíky v plnej cene.

Montevideo

@Montevideo

Takže predsa nemáš individuálnu zľavu. Ale viem, napísať to tak je zaujímavejšie. A vypisuj tie ostatné programy ešte zopárkrát, aby si sa neprekvapil, že Ti prestanú ísť. :)))

petersk

@matov3

No môj zlatý!
Za prvé, nevidím dôvod, aby som sa na prehliadanie balíčkov najprv prihlasoval do zákazníckej zóny! No ale dobre, dajme tomu, že Ty to máš tak zaužívané, len si sa zabudol na začiatku o tom zmieniť.
No a za druhé, keby si sa vedel inteligentne pohybovať po stránkach, tak by si prišiel na to, že po prihlásení sa do zákazníckej zóny, po kliknutí na "Ponuku služieb", po kliknutí na "Balíčky a služby", po kliknutí na doplnkový balíček "HBO STANDARD" a potom po kliknutí na "PREHĽAD PROGRAMOV BALÍČKA HBO STANDARD" v mieste podčiarknutého nápisu "HBO STANDARD" by si sa dostal do detailného prehľadu balíčka, kde to uvedené je!
Lenže Tvoj problém je, že už keď sa rozhodneš to robiť tak zložito, nedotiahneš to do konca a potom reptáš!

Ďalej k tomu už skutočne nemám čo dodať, pretože pri oboch spôsoboch sa k tej informácii dá dopracovať, len pri Tvojej metóde to trvá dlhšie a treba to dotiahnuť (doklikať sa) až do konca. Lenže ak Tvoj mozog nedokáže pochopiť, prečo je to asi podčiarknuté, tak potom je to ťažko.

Frank11
Registrace: 2/2009

@petersk

"A na tej karte, kde máš HBO standard je ešte aký balík aktivovaný, lebo samostatne sa to nedá objednať, len s nejakým balíkom."

Toto nie je pravda, HBO STANDARD sa dá predplatiť samostatne, napríklad aj na jeden mesiac za účelom udržania karty. K nemu dostaneš automaticky balíček DIGITAL, ktorý sa samostatne predplatiť nedá.
Eventuálne zľavy na balíčky sa Ti ukážu po prihlásení do zákazníckej zóny, prípadne Ťa na ne upozornia e-mailom pred ukončením predplatného obdobia. Neponúknu ich každému, neviem podľa akého kľúča to robia, ale robia to. Aj mne vždy ponúkli výhodnejšiu cenu. Aspoň doteraz.

Frank11

@Frank11

Balík HBO štandart na sat sa dá predplatiť samostatne ale na internetovú TV nie. Takže si vyber o čom montevideo písal. Ale už som pochopil, že on má cez sat a k satu v Skylink Live mu idú tie programy.

petersk

@petersk

Áno, to máš pravdu. Ak máš len internetovú Skylink Live, tak nie. Musíš mať aj nejaký bežný balíček. Došlo k nedorozumeniu, @Montevideo to písal vzhľadom na to, že má satelitnú TV a k tomu automaticky Skylink Live, no a Ty si to zobral tak, že má len Skylink Live. Hlavne, že sme sa dopátrali k skutočnosti.

No a ešte k tomu, ako @matov3 obvinil Montevidea, že kradne, tak stáva sa, že niekedy Skylink pustí zákazníkovi aj niečo malé naviac čisto len preňho. Nie je to pravidlo, ale stáva sa to.

Frank11

@Frank11

Áno, už som to pochopil aj ja tak.

petersk

@Frank11

Napíš to ešte maďarsky .

matov3

@matov3

Prepáč, nevedel som, akej si národnosti. Ale ja po maďarsky neviem. Myslel som, že Ty vieš po slovensky.

Frank11
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra