Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zablokovanie tlacidla na DO

Pomoze niekto radou?
Na mojom DO (k TV LG OLED65BV7) je nevhodne umiestnene tlacidlo NETFLIX, ktore nechtiac stlacim a potom pracne opustam sluzbu.
NETFLIX nemam plateny a neplanujem to zmenit.
Existuje moznost nejako zablokovat toto tlacidlo v system menu TV? Nemam pristup.
Ak nie, budem musiet otvorit DO, co by som nerad...

Jean Reno
Registrace: 2/2022
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

@Jean Reno

Pozri sa do PM

Dzordzo
Registrace: 8/2007

RE: Zablokovanie tlacidla na DO

Aplikaci v TV nejde odebrat?

torny
Registrace: 3/2018

Mne sto tiež stáva na tv Philips ambilight ,poj... tlačidlo netfluktuant je veľké,ale keď nabehne flix na telke ,na ovládači päť krát po sebe zmacknem tlačidlo zo šipkou návrat späť ,a a som speť na dvb-t

Melog
Registrace: 4/2015

Zablokovanie tlacidla na DO

Natvrdo jsem obě tlačítka Netflix, Prime Video opatrně zalepil.

habanero
Registrace: 6/2008

@Jean Reno

Stačí tu apku zakázať v tv ja som tak spravil na svojom boxe Homastics tv a už keď omylom stlacim tlačítko Netflix tak ma to nedá do aplikácie Netflix tak isto som to spravil s Prime Video.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard , Skylink LIVE CZ.

Zetor25
Registrace: 11/2015

Já se taky do Netflixu a Prime Video nedostal, ale vyskakovalo mi otravné okno aktualizovat-spustit- OK. Musel jsem odkliknout ok, aby to zmizelo. Takhle mám klid.

habanero
Registrace: 6/2008

Tie tlačidlá sú tam len na oštaru...

Montevideo
Registrace: 5/2023

ked som najcistejsim sposobom odobral pre VUzero4k tlacidlo na time-shift v mape tlacidiel tak kopec ludi to nevedelo/nechcelo pochopit, ale vidim ze je to naozaj realny problem
je vacsina ludi ktori nepotrebuju "blbosti" v zariadeni

sky59
Registrace: 1/2023

@Montevideo

Iba veľký súhlas tie tlačítka na viac sú zbytočne preto som to v nastaveniach Homasticsu vypol a mám kľud.Takze normálne to aj funguje odporúčam to aj na tv.Aj na tablete mám vypnuté niektoré apky ktoré nepoužívam na mobile už mám Android 15 a tam sa dajú mazať tie základné od Google ako je Meet a iné apky ktoré nepoužívam.Co je aj dobre.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard , Skylink LIVE CZ.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Ja mám televízor Samsung s chytrým DO, kde je 10 tlačidiel + šipky.... a takto by mali byť všetky DO vyriešené. Mobil na sledovanie nepoužívam, aj keď tam mám stiahnutú appku Skylink Live TV. Na internet mám notebook...

Montevideo
Registrace: 5/2023

Ja som na ktoromsi DO prepichol nežiaduce tlačidlá zboku spendlikom.

Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.

suto123
Registrace: 9/2018

Já jsem zase nalepoval samolepku na plošňák. "Super" byly tlačítka na rozlišení u Amik a TV/SAT.

krupino
Registrace: 10/2008

@Jean Reno

nejlepší řešení je učícíse DO,tam si nakopíruješ jen ty tlačítka,který chceš používat k provozu,origo DO hodíš do šuplíku R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

To ne, jedna z vyhod OS WebOS u LG je, ze DO funguje ako mys u PC.

Jean Reno

Dakujem vsetkym za prispevky k teme.
Skusim najskor zablokovat Netflix app a ked to nepojde, otvorim DO a prelepim plosny spoj pod tlacidlom.
A bude po Netflixe :)))

Jean Reno

Rozebrat a přelepit slabou isolepou cca 2x2 mm

MMorous
Registrace: 10/2019

Jinak celkem slušně mám vyřešené i opačný případ, t.j. opětovná aktivace vymačkaného/nefunkčního tlačítka na DO

MMorous

Rozobrat, prilepit, prelepit, prepichnut - Urob si sam, verzia cz/sk 1.0 :)))

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Na amazon som si kupoval k Samsungu a k LG ovladače bez tých somarín (normálne origo ovladače, ale bez netflixu a Prime).

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@black13a

Co tím chtěl básník odrecitovat ? Normálně to tak funguje: Jasně že si to každej musí udělat sám

MMorous

Kúpte si toto:
https://www.sofabaton.com/products/x1/?srsltid=AfmBOorDTDDCspi07np1wfGQpslUIwU_9ukxGXT57hOSAPf7GoB0UDKH
A máte bez problémov, stačí Vám jeden ovládač v celom dome na všetky zariadenia, aj zázračný LG ovládač sa dá naprogramovať. Jedným stlačením naraz môžte zapínať zariadenia ktoré si naprogramujete na určité tlačidlo, netreba CEC, čo v niektorých prípadoch nefunguje spoľahlivo. Má to Google Asistent. Môžte s ním ovládať smart zariadenia. Funguje spárovanie/programovanie bluetooth, IR a neviem aké sú ešte. Odkedy to mám nemám problém s ovládaním, s CEC a pod.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Osobně mi jedno ovládání na všechno nevyhovuje v případě, když chci např. vypnout satelit a vypne mi to i telku. Abych to obešel, musím jít do menu, což někdy zapomenu.

MMorous

@MMorous

To na tom DO to nie je problém nastaviť.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@MMorous

Na displayi DO vyberieš, čo chceš vypnúť. Alebo si vyberieš nastavenú scénu a vypne Ti tie naraz čo si nastavil.

petersk

@Crescenzio

Pozeral som tiez, ale ovldac k LG nema funkciu PC mysi, teda volny pohyb kurzorom. Ale dakujem.

Jean Reno
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra