, sekce: Zkušenosti |
|
Zablokovanie tlacidla na DOPomoze niekto radou?Na mojom DO (k TV LG OLED65BV7) je nevhodne umiestnene tlacidlo NETFLIX, ktore nechtiac stlacim a potom pracne opustam sluzbu. NETFLIX nemam plateny a neplanujem to zmenit. Existuje moznost nejako zablokovat toto tlacidlo v system menu TV? Nemam pristup. Ak nie, budem musiet otvorit DO, co by som nerad... |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 547 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
|
|
@MMorous"Jinak celkem slušně mám vyřešené i opačný případ, t.j. opětovná aktivace vymačkaného/nefunkčního tlačítka na DO".Tak to by ma celkom zaujímalo. O nejakých možnostiach som už niečo počul, ale vždy to bolo pomerne drahšie (ako nové DO) a určite nie jednoduché. Ak Ti to nevadí, mohol by si sa s nami podeliť, ako to riešiš Ty. Ďakujem. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 573 |
|
|
@Frank11podlepit vodivou gumou, prodává se v sadě na opravu DO všetně silikonu na přilepení |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 117 |
|
|
@peterskMne pomohlo vypnutie aplikácie na Homastics tv Android boxe a už mi to ani nevadí vypol som aj Prime Video lebo toto sú fakt zbytočne tlačítka na ovládači.Ale YouTube som nechal. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@SaltVďaka, to by šlo.Možno má @MMorous nejaký recept aj z domácich zdrojov. |
Frank11
|
|
@Frank11Ja som takto uspesne opravil 2 DO. Sadu som kupil niekde za asi 3 Eura. |
Jean Reno
|
|
@Frank11Klidně Ti to popíšu, ale zase někdo napíše že je to bl**st. Ty myslíš obnovení vymačkaného, nebo zrušení tlačítka ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 695 |
|
|
@MMorous"Jinak celkem slušně mám vyřešené i opačný případ, t.j. opětovná aktivace vymačkaného/nefunkčního tlačítka na DO".Myslel som presne toto. Teda obnovenie nefungujúceho, či obtiažne fungujúceho tlačítka. Ďakujem. |
Frank11
|
|
@Frank11Já to udělal takhle:Rozebral jsem ruční holicí strojek a vylomil z něj jeden břit. Normálně na hulváta. Asi by to šlo i z dámskýho holítka. Ten břit má tloušťku 0.1 mm, šířku 7. Z břitu si nastříhat potřebné čtverečky, podlepit oboustrannou lepicí páskou a přilepit na hrot tlačítka. Provizorně to jde i tak, že hrot tlačítka se nasytí/počmárá měkkou tužkou, ale to je jen na chvilku. |
MMorous
|
|
@Frank11YoutubeVezmite bežný holiaci strojček Gillette a opravte všetky diaľkové ovládače |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 451 |
|
|
@MMorousstačí i alobal |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 552 |
|
|
RE: Zablokovanie tlacidla na DOPani, najlepsia je vodiva guma. Kupite za par Eur. |
Jean Reno
|
|
RE: Zablokovanie tlacidla na DOTaky v prodejnách radioamatérských materiálů mají vodivé laky se stříbrem. Ale osobně mám za to, že je lepší použít náhradní vhodné programovatelné DO, respektive nový ovladač, protože hodně typů k mnoha běžnějším zařízením jsou ke koupi. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 429 |
|
|
@pierrepetrNezkoušel jsem. Ale asi je to bezpečnější a neřízneš se |
MMorous
|
|
RE: Zablokovanie tlacidla na DOVďaka, niekedy vyskúšam. |
Frank11
|
|
@Frank11Chtěl jsem Ti večer změřit šuplerou tlouštku toho plátku, tak jsem jeden rozebral a pěkně se pořezal. Ale dobrý. |
MMorous
|
|
@MMorousMal by mať maximálne 0,3 mm. Alobal je samozrejme ešte tenší.Vydenzifikuj. Pre istotu aj zvnútra. |
Frank11
|
|
@MMorouss alobalem se blbě dělá,je moc tenkej,lepší je od jogurtů víčko |
pierrepetr
|
|
@pierrepetr"lepší je od jogurtů víčko" - proč používat jednoduché vyzkoušené metody jako opravné sady k tomu určené za hubičku když to jde jinak, alespoň se lidi zabaví a nemaj čas na ptákoviny |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 117 |
|
|
@Salttak jedno tlačítko někdo nechce kupovat sadu na 50ks DO + pošta,já ji mám už dlouho a kupoval jsem osobně |
pierrepetr
|
|
@Saltjá se nepořežu |
pierrepetr
|
|
@pierrepetrDřív jsem to dělal tou měkkou tužkou, ale to se zase vymačkalo. Teď jsem takhle opravil minutky v kuchyni, mačká se to 100 x za den a pár měsíců drží |
MMorous
|
|
@MMorousA co pořád vaříš, že mačkáš minutku 100x za den? |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
|
|
@milde1A ty nevaríš ryžu po zrnkách aby sa nelepila? |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 451 |
|
|
@RudoMDobrý nápad, ale já nemám tu minutku. Na to mám chytrý sporák. Ale Sony to není.😄 |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
|
|
@milde1Pozri čo som našiel? Žeby Sony vyrábal najlepšie sporáky?https://ibb.co/tPHP9cWc T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 753 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|