![]() |
|
Zablokovanie tlacidla na DOPomoze niekto radou?Na mojom DO (k TV LG OLED65BV7) je nevhodne umiestnene tlacidlo NETFLIX, ktore nechtiac stlacim a potom pracne opustam sluzbu. NETFLIX nemam plateny a neplanujem to zmenit. Existuje moznost nejako zablokovat toto tlacidlo v system menu TV? Nemam pristup. Ak nie, budem musiet otvorit DO, co by som nerad... |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 812 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
@MMorous"Jinak celkem slušně mám vyřešené i opačný případ, t.j. opětovná aktivace vymačkaného/nefunkčního tlačítka na DO".Tak to by ma celkom zaujímalo. O nejakých možnostiach som už niečo počul, ale vždy to bolo pomerne drahšie (ako nové DO) a určite nie jednoduché. Ak Ti to nevadí, mohol by si sa s nami podeliť, ako to riešiš Ty. Ďakujem. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@Frank11podlepit vodivou gumou, prodává se v sadě na opravu DO všetně silikonu na přilepení |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
@peterskMne pomohlo vypnutie aplikácie na Homastics tv Android boxe a už mi to ani nevadí vypol som aj Prime Video lebo toto sú fakt zbytočne tlačítka na ovládači.Ale YouTube som nechal. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 747 |
![]() |
|
@SaltVďaka, to by šlo.Možno má @MMorous nejaký recept aj z domácich zdrojov. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11Ja som takto uspesne opravil 2 DO. Sadu som kupil niekde za asi 3 Eura. |
Jean Reno
![]() |
|
@Frank11Klidně Ti to popíšu, ale zase někdo napíše že je to bl**st. Ty myslíš obnovení vymačkaného, nebo zrušení tlačítka ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
@MMorous"Jinak celkem slušně mám vyřešené i opačný případ, t.j. opětovná aktivace vymačkaného/nefunkčního tlačítka na DO".Myslel som presne toto. Teda obnovenie nefungujúceho, či obtiažne fungujúceho tlačítka. Ďakujem. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11Já to udělal takhle:Rozebral jsem ruční holicí strojek a vylomil z něj jeden břit. Normálně na hulváta. Asi by to šlo i z dámskýho holítka. Ten břit má tloušťku 0.1 mm, šířku 7. Z břitu si nastříhat potřebné čtverečky, podlepit oboustrannou lepicí páskou a přilepit na hrot tlačítka. Provizorně to jde i tak, že hrot tlačítka se nasytí/počmárá měkkou tužkou, ale to je jen na chvilku. |
MMorous
![]() |
|
@Frank11YoutubeVezmite bežný holiaci strojček Gillette a opravte všetky diaľkové ovládače |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 368 |
![]() |
|
@MMorousstačí i alobal |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Zablokovanie tlacidla na DOPani, najlepsia je vodiva guma. Kupite za par Eur. |
Jean Reno
![]() |
|
RE: Zablokovanie tlacidla na DOTaky v prodejnách radioamatérských materiálů mají vodivé laky se stříbrem. Ale osobně mám za to, že je lepší použít náhradní vhodné programovatelné DO, respektive nový ovladač, protože hodně typů k mnoha běžnějším zařízením jsou ke koupi. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
@pierrepetrNezkoušel jsem. Ale asi je to bezpečnější a neřízneš se |
MMorous
![]() |
|
RE: Zablokovanie tlacidla na DOVďaka, niekedy vyskúšam. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11Chtěl jsem Ti večer změřit šuplerou tlouštku toho plátku, tak jsem jeden rozebral a pěkně se pořezal. Ale dobrý. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousMal by mať maximálne 0,3 mm. Alobal je samozrejme ešte tenší.Vydenzifikuj. Pre istotu aj zvnútra. ![]() |
Frank11
![]() |
|
@MMorouss alobalem se blbě dělá,je moc tenkej,lepší je od jogurtů víčko |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetr"lepší je od jogurtů víčko" - proč používat jednoduché vyzkoušené metody jako opravné sady k tomu určené za hubičku když to jde jinak, alespoň se lidi zabaví a nemaj čas na ptákoviny![]() |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
@Salttak jedno tlačítko někdo nechce kupovat sadu na 50ks DO + pošta,já ji mám už dlouho a kupoval jsem osobně |
pierrepetr
![]() |
|
@Saltjá se nepořežu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrDřív jsem to dělal tou měkkou tužkou, ale to se zase vymačkalo. Teď jsem takhle opravil minutky v kuchyni, mačká se to 100 x za den a pár měsíců drží |
MMorous
![]() |
|
@MMorousA co pořád vaříš, že mačkáš minutku 100x za den? |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@milde1A ty nevaríš ryžu po zrnkách aby sa nelepila?![]() |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 368 |
![]() |
|
@RudoMDobrý nápad, ale já nemám tu minutku. Na to mám chytrý sporák. Ale Sony to není.😄 |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@milde1Pozri čo som našiel? Žeby Sony vyrábal najlepšie sporáky?![]() https://ibb.co/tPHP9cWc T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |