Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Přechod z o2 TV na OnePlay

Zkoušel už někdo tu novou službu OnePlay? Stačilo mi pár minut na to, abych poznal, jak je úplně k ničemu (oproti staré o2 TV). Už když přecházeli na verzi 2.0, tak sebrali uživatelům možnost volby kvality streamu (144p - 1080p) a nechali pouze základní možnost nastavení videa SD/HD. U OnePlay nenechali ani to:
Lze nastavit kvalitu streamu videa?
Nelze, protože v Oneplay se kvalita streamu automaticky přizpůsobuje výkonu vašeho zařízení a rychlosti jeho internetového připojení. Tento tzv. adaptivní streaming zajišťuje, že vždy dostanete tu nejlepší možnou kvalitu.

Je mi fuk, že mi cpou Voyo, o které nestojím, ale pokud to s kvalitou videa nějak nevyřeší, ideálně přidáním možnosti nastavení rozlišení videa, tak tu službu vypovím. O víkendu chci koukat na svůj oblíbený tým, ne na točící se kolečko. A ne připojení je v pohodě, stará o2 TV 2.0 jede v pohodě hned bez sekání.

Download - 49.52 Mbps
Upload - 9.76 Mbps
Ping ms - 25

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178
Odpověď v diskusním vlákně

black13a

No jen se nepodelej z té tv aby ti něco neuteklo to sedíš celé dny u tv?!

Fera74
Registrace: 9/2022

@RudoM

Joj chybička se vloudila. Díky za upozornění na chybu. Je to jak píšete.

MMorous
Registrace: 10/2019

Zkušnosti s Oneplay

Tak jsem stáhnul apku Oneplay, zkoušel to, abych řekl do úrovně O2TV to má daleko.
Např. tam není pod čarou EPG, takže když chcete se podívat na program ostatních kanálů, tak z toho musíte vyjet, u O2TV běžel program , kt. jsem sledoval a listoval v programech
U O2Tv lepší zadávaní oblíbených kanálů, u OP složitější a hlavně než jsem to našel :(( , a když už si je tam nacvakáte, tak oproti O2TV se Vám neseřadí v programu,jako u O2TV. Kde se Vám toto seřazení objeví , je pouze v nabídce ,když listujete kurzorem nahoru nebo dolu.

A ještě jeden poznatek O2TV na PC vypadá stejně jako na multimediálním boxu, u OP je to úplně jinak.

Tak snad to tam chlapci s další vezí dodělají.

AB ipbox 55HD

lfc0611
Registrace: 9/2009

RE: Přechod z o2 TV na OnePlay

Mám OnePlay od pondělí.
Mám jí přes set-top box nové generace.
Skusím napsat poznatky:
Je rychlejší než ta starší a bez jakýchkoliv záseků jako u té starší.
Programy jdou už sestavit tak jak kdo potřebuje.
Je přehlednější a intuivní.
Co je dobré-tlačítko šipka nahoru se ihned vlevo ukáže lišta programů a tam se dá listovat co kde běží na programu
Teď nějaký neduh:
Nezobrazují se čísla kanálu při přepínání.
Na DO ovládání nefunguje tlačítko /vlevo dole/ na přepnutí spětného programu-
Chybí rozšířené EPG.
Nova na pozici č.1 a když se "vyhodí" tak je seřazení programů nesmyslné.
Blbé je to že se kanály seřadí tak jak já chci ale pořád tam zůstáva v seznamu číslo původní číslo.
T.J. CSfilm je na 85 pozici a já ho dám na oblíbenou pozici č.12 ale pořád je tam 85tka. Takže taková nesrovnalost.
Najdou se i další + a i -.
Apka je velmi dobrá proti minulé.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE:petr33

je to stejný systém jako u fastscan přijímačů.
Seřadíš programy podle sebe ale čísla fastscan programů zůstanou.
Dívím se že za ty roky se nenajde žádný soudruh co by ulehčil život obyčejným uživatelům ale votom to není,hlavně když se platí a mlčí.
Pak se diví že ty jejich šroty nikdo nechce. Rv

bistro
Registrace: 9/2009

Koukám na reakce na facebook tak jsou spokojený 😅 na Oneplay sport to je ono mají monopol na český sport opičky plaťte 😅 :laughing: :laughing:

vokounek
Registrace: 9/2023

@jean55

s balickem Sport Premium se neda prihlasit do OP a bezplatne si tu sluzbu vyzkouset, ale to uz asi vis, potrebujes mit normalni tarif.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@vokounek

a kdo je spokojeny ? O2 ??? no nevim. ale lidi urcite NE, vsude vsichni jenom nadavaj, a vyhrozujou odchodem. 😂 👍

Bohemia cz

Tak tenhle neduh s cisli v pořadí v oblíbeném seznamu má/mel i třeba Samsung tv, měl ho také Humax 5100s, ale poslední verze sw to opravila a je to jak má být.

HYPER
Registrace: 11/2010

Re:OnePlay

Zdravím, mám O2 Sport, takže nemůžu vyzkoušet aplikaci OP. Zajímalo by mě, jestli přetáčí s obrazem. O2 nepřetáčela. Děkuji.

mattes
Registrace: 7/2018

Rodinne sledovani na OP

rodinne sledovani/soubezny stream/ na OP je vazano na jednu IP adresu? Pokud to tak neni, pak si mohu koupit nejaky balik + rodinne sledovani a rozdelit se s kamosem s platbou na polovinu.

ml4559
Registrace: 8/2021

@ml4559

tak to jsi teda ted objevil ameriku :))) jako ze povinne cela rodina bude mit pouze stejneho providera/operatora ???
mimochodem v Sobotu mi tuto variantu doporucil jeden typek primo na O2 lince, a to dokonce pri nahravanem hovoru. a vy se tady toho bojite o tom mluvit.

Bohemia cz

@Bohemia cz

Jedině (nevhodné slovo) jak jsi Ty,může napsat takovou kravinu, rodinné sledování není kamarádské sledování, porušuješ jejich podmínky :)))

amper
Registrace: 6/2008

@petr33 Jediná rozumná reakce k tématu.
Dneska jsem to pustil znovu a musím říct že je to rychlejší a mnohem víc do ruky. Rychlejší, neseká se, včera nesekalo ani na multi 4 - extraliga 4 zápasy na jednom kanálu ...
Voyo - platím si zlatou a je v tom i Voyo, který vůbec nepoužívám, protože ve starej verzi mě nebaví se znovu trapně přihlašovat
Tady si zadám jméno filmu nebo herce a vůbec se o Voyo nestarám, prostě si vyberu film podle plakátu, potvrdím a jedu. Když to tahá z Voyo, tak se nahoře objeví logo Voyo.
Info - někdo tady žvanil ... info je normálně jednoduše přístupné na spodní liště.
Seriály - jednoduše s vypíší termíny dalších dílů ...dolů na info ... nahoru a vpravo detail na pořadů ... dolů ... a vyroluje se seznam příštích dílů s názvem a termínem
Hlavní lišta vlevo - 2x back
Oblíbené ... přidal jsem si tam na zkoušku jeden film a po rozliknutí tam mám i svoje nahrávky ze staré verze

MMorous

@Bohemia cz

Za chvíli bude nová úroda ovoce :laughing:

amper

@amper

a cetl jsi co jsem tady napsal a co mi bylo doporuceno primo od guru z O2 ??? :)))

Bohemia cz

Ještě poznámka. Některé reakce jsou překvapující a dost vypovídají o nešikovnosti uživatele. OnePlay- Všechny menu jsou docela přehledné a u mě do ruky. Provozuji to na SONY 5 let staré, OS Android 9
Našel jsem informaci, že se vyžaduje min. OS Android 6.0.
U LG nebo Samsungu nevím
Ale z rekcí plyne to, co tady píšu dokola ... kupte si pořádnou televizi. Vyházejte starý Chomcasty a další starý krabičky, i když Vám věrně sloužily, starý wifi dongly, co neumí alespoň AC, nebo si zkuste zařízení Upgradovat na poslední FW jestli to pomůže, pořiďte si standardní připojení, protože pokrok nezastavíš. Dneska je televize standart 100 Hz, panel 10bit, Dolby Vision a další, nároky se stupňují. I obyčejná tiskárna za 5 litrů má svůj FW a pravidelně se Upgraduje. Co můžeš očekávat od 10 let starý televize, která ztratila podporu ?

MMorous

@MMorous

a zase ty stejny bludy. 👎
a mimochodem ta staronova One Play je fakt tragedie a navrat do minulosti.
a alespon si precti ktere zarizeni je tim podporovanym, same stare hracky.

Bohemia cz

@Bohemia cz

Něco mi říká, že jsi asi vyšel z 5 třídy,Tvé názory odpovídají věku 10 letého dítěte :laughing:

amper

@Bohemia cz

Nezlobte se, ale můžete se stručně vyjádřit, proč tady vyvoláváte chaos? Uvědomte si, že sem chodí slušní lidé pro radu, a vy bez jakéhokoliv srozumitelného vysvětlení plkáte dokola samá negativa. Oneplay je zkušební verze podaná i jako reklama pro další případné zákazníky, ale současně se snaží registrovanému uživateli umožnit sledovat službu, kterou si platí. Tohle musel samozřejmě někdo naprogramovat. A pro poměrně široké spektrum přístrojů a OS. Takže byste mohl také pochopit, že operatér GURU nemusí být v 100 pro v obraze a připraven odpovídat na složité otázky naštvaného nešiky, co má doma starší přístroj a neví si s tím rady.

MMorous

@Bohemia cz

Ještě bych dodal, že se chováte někdy jako sprosťák, který neumí číst nebo umí, ale nechápe naprosto jasný slova. Asi to bude tou 5. třídou

MMorous

@amper

a ja bych zase rekl ze ty se v noci bojis po tme dojit i na zachod aby tam na tebe nahodou neco nevybaflo 😂👍

Bohemia cz

@MMorous

jako opravdu nevim o cem to tady stale melete.! ja o voze a vy o koze. 😂

Bohemia cz

@Bohemia cz

Nedivím se že nevíte. Asi ta pátá, pak tady někdo psal. Snížená chápavost se dá ale léčit.

MMorous

Bohemia.cz + @amper

Treba Netflix to presne definuje takto, citace:
"Účet Netflix mají sdílet lidé, kteří spolu bydlí ve stejné domácnosti."
V obchodnich podminkach o2 pro platformu OnePlay zadna takova definice zminena neni.
A pokud Vam to tedy doporucil dokonce primo o2 "Guru", tim lepe.
K zadnemu porusovani obchodnich podminek tedy nedochazi.

ml4559
Registrace: 8/2021
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra