Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Přechod z o2 TV na OnePlay

Zkoušel už někdo tu novou službu OnePlay? Stačilo mi pár minut na to, abych poznal, jak je úplně k ničemu (oproti staré o2 TV). Už když přecházeli na verzi 2.0, tak sebrali uživatelům možnost volby kvality streamu (144p - 1080p) a nechali pouze základní možnost nastavení videa SD/HD. U OnePlay nenechali ani to:
Lze nastavit kvalitu streamu videa?
Nelze, protože v Oneplay se kvalita streamu automaticky přizpůsobuje výkonu vašeho zařízení a rychlosti jeho internetového připojení. Tento tzv. adaptivní streaming zajišťuje, že vždy dostanete tu nejlepší možnou kvalitu.

Je mi fuk, že mi cpou Voyo, o které nestojím, ale pokud to s kvalitou videa nějak nevyřeší, ideálně přidáním možnosti nastavení rozlišení videa, tak tu službu vypovím. O víkendu chci koukat na svůj oblíbený tým, ne na točící se kolečko. A ne připojení je v pohodě, stará o2 TV 2.0 jede v pohodě hned bez sekání.

Download - 49.52 Mbps
Upload - 9.76 Mbps
Ping ms - 25

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178
Odpověď v diskusním vlákně

@ml4559

Když nevíš, co znamená rodinné sledování, tak se vrať do základní školy!A nějaké guru si může tak akorát koledovat o padáka :)))

amper
Registrace: 6/2008

2morous

Má to i druhou stranu mince. Kvalitní televize vydrží dobře fungovat více než deset let. Mají si všichni kupovat šunty, které za deset let vymění za další šunty? Podle mého soudu je řešení "krabička". Kterou je možno aktualizovat podle potřeby i častěji.

TomSenior
Registrace: 3/2025

@TomSenior

10 let stará televize je na technické úrovni tak 15 let zpátky. Většina levných oledů a malých levných televizí mnohých značek jak se to tu popisuje a kupuje jsou ležáky, dneska prakticky složitě opravitelné, osazené staršími procesory s menším výkonem. Současná telka standardně 100 Hz, panel 10 bit, svítivost 1-2 tisíce, Dolby vision, HLG a další.
Se Žigulíkem taky dojedete do Prahy, proč ne ?
Takže krabičku ano, na zprávy dobrý, ale na hokej a další sporty už slabší. A potom podpora. Navíc krabičky . . jak která, dráty navíc ...
Ještě 2-3 roky - starou prodám a koupím novou. Takhle jsem vyměnil předchozí KDL-Sonku.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Doufám, že se též děliš s kamarády o svoji výplatu :laughing:

amper

@ml4559

Já to mám pro 3, každý bydlí jinde, nahraješ a všichni to vidí. Když pojedeš na dovču, tak se doma odhlaš a pusť si to kde chceš. Jenom nemám vyzkoušeno, jak je to s přesahem za hranice, protože na dovolené se na telku nekoukám. Ale je jedno jestli si to pustíš na mobilu, tabletu nebo v televizi.

MMorous

je voyo One Play a je One Play voyo ?

a jak jste se teda dostali ztoho O2 TV 2.0. do toho noveho One Play ?
ja jsem si v Pondeli stahnul tu app OP z google play a nainstaloval, a proste mi nejdou prehravat programy. ted na to koukam proc to nejde, projizdim profil, a nastaveni, a najednou koukam ze ono me to prihlasilo do VOYO, ale ja zadne voyo predplacene nemam, tak mi to samozrejme NEMUZE jet, to je skandal. :)))
jinak je to tedy verze app 2.1. androidtv 2.0.7.
takze to ted zkusim preinstalovat. a beda vam jestli mi to nepujde.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

RE: Přechod z o2 TV na OnePlay

One blejt. Teď už máme co jsme nechtěli.

namtas
Registrace: 5/2006

takze uz to samozrejme funguje. ale jak me to mohlo prihlasit nekam jinam kdyz ani zadny podelany voyo nemam tak to teda nechapu.
takze uz jenom mesic a pak pa pa. :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

Nechápete to, protože na to nemáte. A když uděláte papa, tak to určitě O2 opláče. Možná i zkrachuje.

MMorous

migrace

takze oni me uz rovnou premigrovali na Extra Sport. proto mi tam chybi nektere programy. to je skandal. a jako fakt ta app to je utrpeni, zastarala, a jednoznacne cesta do minulosti.

Bohemia cz

@MMorous

no na tebe snad ani nema smysl reagovat. absolutne nic o tom nevis. a jenom tady stale placas nejake tve domnenky.
ale hlavne ze jsi nejchytrejsi prtz mas doma televizi SONY a podle tebe ani nic jinyho neexistuje. :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

Tohle je zkušební verze, jestli Vám to něco říká.
Na jeden měsíc. A potom se budou řešit individuální požadavky zákazníků. Z Vás budou mít určitě radost.

MMorous

@MMorous

ale ale, tohle NENÍ zadna zkusebni verze, to jsou prave ty vase neustale domnenky a predsudky.
individuální požadavky zákazníků ??? asi jako u V2 kdyz jim tri roky slibovali jak to opravi a vylepsi, a po tech trech letech to zrusili uplne a zavadi tuhle Oné Plačku.
a jinak ze me tedy urcite radost mit budou-jelikoz v okamziku prevodu na O.P. nebo konec CHAL a EXL podle toho co prijde driv jednoznacne a definitivne odchazim takze me se to uz pak nebude tykat. :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

Já na to dostal mejl, jak je to. Pokud máte jejich službu, tak jste informace asi dostal taky. Tak si je přečtěte a řiďte se podle toho. Je to individuální, protože každý to má jinak. Nebo si kupte pořádnou televizi.

MMorous

@MMorous

jo jo tak ja tu OLEDku vyhodim, a ten novej androidbox taky, a koupim si novou SONY aby jste byl spokojeny, a jsem zvedavej co mi reknete potom.
vy totiz stale nechapete ze ja tady mluvim uplne o necem jinym nez vy. takze to ani nemuzete pochopit.
a tato nova teda stara voyo One Play je poradne zastarala a je uplne jedno na jakem zarizeni.!!!

Bohemia cz

Jake zarizeni

Muzete prosim doporucit co si koupit za zarizeni na Oneplay?
Nechci kupovat novou televizi, ale Voyo mi do ted funovala. Bohuzel Oneplay uz tam nedam.

Chromecast? bude to fungovat?

DIky.

Hypnos
Registrace: 3/2009

@MMorous

Proč bych měl kupovat novou TV? Jak to s tím souvisí, že se OnePlay seká každých pár sekund? TV (Sencor) je pouze zobrazovač, ani nemá možnost tam něco nainstalovat. Vše sleduji přes webový prohlížeč na PC (Netflix, Max, Disney+, Skylink, o2 TV 2.0, Antik atd.. Nikdy jsem neměl s ničím problém, že by nešlo spustit nebo se to sekalo i když šlo o novou službu (SkyShowtime), takže proč kupovat nějaký krám, který nepotřebuji a za pár let (3-5) už bude stejně zase k ničemu, jako předešlé o2 set top boxy (měl jsem stříbrný a ten první černý). Klidně bych mohl připustit, že mám pomalý net a chtělo by to asi víc, ale proč mi teda bez problémů hraje stará o2 TV verze 2.0? Jsou tam ty samé kanály (OnePlay Sporty) a jedou úplně v pohodě. Navíc, když jsem to teď zkoušel, tak zatímco se programy OnePlay Sport a Novy sekaly jako kráva, tak např. BBC First na té samé platformě jede jak praku bez jediného záseku. Takže určitě je vina při sekání kanálů na straně uživatelů a ne na straně o2, tomu ani ty sám nevěříš, že ne? Co takhle raději přidat prachobyčejné manuální nastavení kvality obrazu, jako to má youtube a možná se to dočasně vyřeší, než ti mantáci z o2 tu platformu doladí. Pokud se to bude sekat i po měsíci od spuštění, tak až mě budou chtít převést a ostřihnout od staré o2 TV, která funguje na rozdíl od toho paskvilu, tu službu vypovím a za ušetřené peníze si pořídím něco lepšího.

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72

doplním

Dnes mě převedli na oneplay.
Vše jede v naprostém pořádku.
Žádné záseky či výmluvy zdejších abonentů.
Syn jede přes apku v tv TCL a bez jakýchkoliv problémů.
Ve staré apce nešla MD a teď mu jde.
A našel jsem jeden neduh a to docela nedobrý-vysílání je opožďené o 33 s.
A to je hodně.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Nic dobré pro sázkaře iptv je pro ně na 2 věci... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

O2TV SPORT PLUS

Mám službu O2 TV SPORT PLUS, zatím to normálně jede na aplikaci O2TV. Nevíte jak to bude s přechodem? Jestli se mi někdo ozve, nebo to vypnou a pak to teprve budu muset řešit? Zatím mi nepřišla faktura na další měsíc, žádné info,nic...

FI711010

@FI711010

Měli by ti dát vědět dopředu na jaký tarif tě převedou.:

Přesné datum a všechny podrobnosti vám včas pošleme e-mailem. Do té doby můžete sledovat O₂ TV, jak jste zvyklí.

salfa72

salfa72

Díky R^

FI711010

@salfa72

A proč mě to na Sony jede a tobě na Sencoru ne? Toď otázka.

MMorous

Zkušební verze ?

Někdo mi tady vytknul, že to není zkušební verze, jak jsem psal. Tak jsem večer opět projel všechny menu a při pokusu změnit pin mi to vypsalo hlášku : Některé funkce nejsou dostupné protože máte prozatímní verzi

MMorous

@salfa72

Ještě jednou k Tvým potížím. Zkus pochopit, že moderní SW, napsaný tak, aby poskytoval na moderní špičkové televizi co nejlepší služby v souladu s posledními technologiemi - nemusí fungovat stejně dobře na kdejakým vyhořelým šrotu

MMorous
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra