Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Přechod z o2 TV na OnePlay

Zkoušel už někdo tu novou službu OnePlay? Stačilo mi pár minut na to, abych poznal, jak je úplně k ničemu (oproti staré o2 TV). Už když přecházeli na verzi 2.0, tak sebrali uživatelům možnost volby kvality streamu (144p - 1080p) a nechali pouze základní možnost nastavení videa SD/HD. U OnePlay nenechali ani to:
Lze nastavit kvalitu streamu videa?
Nelze, protože v Oneplay se kvalita streamu automaticky přizpůsobuje výkonu vašeho zařízení a rychlosti jeho internetového připojení. Tento tzv. adaptivní streaming zajišťuje, že vždy dostanete tu nejlepší možnou kvalitu.

Je mi fuk, že mi cpou Voyo, o které nestojím, ale pokud to s kvalitou videa nějak nevyřeší, ideálně přidáním možnosti nastavení rozlišení videa, tak tu službu vypovím. O víkendu chci koukat na svůj oblíbený tým, ne na točící se kolečko. A ne připojení je v pohodě, stará o2 TV 2.0 jede v pohodě hned bez sekání.

Download - 49.52 Mbps
Upload - 9.76 Mbps
Ping ms - 25

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přechod z o2 TV na OnePlay

@HYPER
Nepomáhá měkký restart, tvrdý restart, odinstalace a opětovná instalace Oneplay. Nic.
Ale je to asi jedno. Protože mamka často koukala na ST1 a občas i na Seznam, které už teď nebudou součástí TV k internetu, primární aplikací na sledování TV se nám stane Antik.

taki
Registrace: 1/2017

taki

Tak to je zvlastni, že ti to jde v SD kvalitě. Mám taky pevný net, tak jsem na to zvědav až to předělaji na oneplay, co to bude dělat při automatické volbě obrazu. Zkoušel si to vypnout ze sítě na delší dobu? Aspoň 4 až 5 minut?

HYPER
Registrace: 11/2010

@taki

Že..u ČT se mi taky zdá,že nejsou v HD.. :-/

radek79
Registrace: 7/2022

Přechod z o2 TV na OnePlay

Ja mam od O2 internet a O2 tv sport, rodinne sledovani za 650 kc.Teed mi prislo ze mam za to same platit 1050kc.

dawe
Registrace: 1/2006

@dawe

No neber to,slušná cena, když už, tak už pořádně :laughing:

amper
Registrace: 6/2008

@dawe

Máš tam přece navíc Voyo

MMorous
Registrace: 10/2019

Spousta lidí moc nechápe, že trh se postupně zaměřuje víc na zákazníky, co chtějí kvalitu a spolehlivost a rádi si připlatí.. Výrobce ze socky prakticky nic nemá a navíc ani mě by nebavilo starat se, aby všechno chodilo v kdoví jaké kvalitě na starých šrotech, co normální člověk hází do sběrnýho dvora. Podobně jako s počítačema. Prostě to zahodíš a koupíš novej.
V pátek jsem šel okolo přepážky O2, hala plná dědečků a babiček ve frontě se smutnou tváří. No a co. Pokrok prostě nezastavíš.

MMorous

no a predstav si ze ono je to presne naopak, vsichni chteji aby to bylo hlavne levny a na kvalitu nikdo nekouka, presny vzor voyo-one play, a navic ted uz je prave problem vubec ty kvalitni masiny sehnat, skoro nic lepsiho nebo novyho se nevyrabi, jen prave ty levny a spatny hracky.
asi zijes v jinem svete nebo v jine dimenzi.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Pravda je, že kvalitní televize zajímá málokoho, protože ji třeba ani neviděl. To je jako když si zvykneš, že máš WC na dvoře.
Kamoš kupil tátovi velkou Sonku do trucovny, máma, která nikdy pořádnou telku neviděla - reakce - druhej den byla v obejváku

MMorous

@MMorous

Mno,že by zrovna obrazová kvalita,byla zaměřená na kvalitu.Třeba u ČT se mi zdá, že je snad v SD kvalitě.. :-/

radek79

a proto tady nekdo neustale propaguje LED pred OLED ze, no na pozemak LED dobra.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@MMorous

Ani dnešný deň neprejde bez toho, aby si SONY nespomýnal. Prepáč, ale je to choré už. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@radek79

Mohu Ti potvrdit, že se ti to asi zdá. Zapnul jsem na CT1-CT2-CT Sport HD - teď - a funkce info mi ukazuje 1080p/50Hz.
Jestli Ti můžu poradit, podívej se co vlastně přijímáš. Pozemák kdysi vysílal CT i v SD, já ty kanály vymazal, a tak je nevidím a nechce se ti to znovu přelaďovat.

MMorous

@petersk

Je to tak. Pořádná velká televize je pořádná velká televize. Poznáš to teprve, až si jí doma postavíš do obejváku. Jinak o tom můžeš jenom hloupě kecat.

MMorous

@radek79

Mrkni, jestli tvoje telka umí HLG nebo máš něco vypnutý

MMorous

@petersk

Jenom promiň že ještě reaguju, u nás v hospodě Instalovala šefová televizi, je to smartka a dělal jí videoklip z narozenin. Normálně to jede přes Tube, ale obraz není tak dobrej, jako mám doma. Tak jsem se díval na parametry, je to 50Hz a rozlišení umí je 720. Nějakej levnější paňák nebo podobná sr**ka, na palce asi 40. Obraz fakt viditelně horší, ne nekoukatelnej, ale malá obrazovka na vzdálenost cca 5 -10m nic moc. Kdzž jsem jí to řek, reakce byla taková, že televizi měla v ložnici a stála 15000. Pro ní je to top, pro mě srč**ka. Asi takhle.
Ta osoba nikdy pořádnou televizi neměla a ani neviděla. Nevím jak ty, ale je to podobně jako když máš kadibudku na dvoře a jsi na ní zvyklej.

MMorous

@MMorous

Tu historku o kámošovi, mámě a Sonce, zde na fóru čtu už po páté👎👎👎

milde1
Registrace: 1/2025

@MMorous

Moje TV nemůže umět HLG,protože je to 16.let stará Plasma.Třeba u Magenta TV,se mi zdají programy ČT lepší.. :-/

radek79

@MMorous

75-ka telka podľa Teba je dosť veľká, 100Hz a QLED je dosť dobrá? :))) Ja viem nie je to Sony.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@MMorous

Nepochopil si ani to, čo som Ti písal.

petersk

@petersk

Asi má telku 97 za pakatel,dědvševěd,v Praglu za hubičku :)))

Prosat
Registrace: 8/2005

@Prosat

Ale má len 55-ku SONY, sice napísať sa dá všeličo :)))

petersk

Sonky máme 50-55-65 a kupujeme je výhradně protože jsou to držáky.

@ petersk někdy máš dobrý reakce a je vidět, že se vyznáš. Ale jestli Tě mohu poprosit, nerejpej do mě, není to fér a vypadá to hloupě. Když jsme na tomhle fóru začínali, což ty asi nepamatuješ, tak se tohle nenosilo.

MMorous

No ja som sa sem registroval v roku 2012 a Ty v roku 2019. A je to moja jediná registrácia. Už nás tu je veľmi málo. Ale podľa toho, čo píšeš táto nie je Tvoja prvá registrácia. Ja do Teba nerýpem, ale aj Ty si uvedom, že všetko sa netočí okolo SONY tv. Užívaj si ho ak si myslíš, že je najlepšia telka. Ja napríklad si myslím, že TCL sa hocikedy vyrovná k Sony a cenove je to polovica. Ale nepíšem to do každého topiku. Ani nikoho s tým neiritujem. Chápeš o čo ide?

petersk

@petersk

Já sem začal chodit asi pár let před Tebou, když ještě nebyla registrace. To sem chodili Damba, Táhlovej, Vlado Fogo, Gespa - to ty asi neznáš. Někdy pře rokem 2009. Ani nevím, kdy registrace začala. To bylo satelitní vysílání v plenkách.
Pak mi onemocněla žena a léta jsem na to neměl čas.
TCL není špatná a v poslední době jde kvalitou nahoru. A má Android.
Cenově je to jak říkáš. Sony je poslední roky předražená. Mám od SONY foťaky a objektivy, a je to taky drahý. Ale zase je v tom kvalita.

MMorous
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra