Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Přechod z o2 TV na OnePlay

Zkoušel už někdo tu novou službu OnePlay? Stačilo mi pár minut na to, abych poznal, jak je úplně k ničemu (oproti staré o2 TV). Už když přecházeli na verzi 2.0, tak sebrali uživatelům možnost volby kvality streamu (144p - 1080p) a nechali pouze základní možnost nastavení videa SD/HD. U OnePlay nenechali ani to:
Lze nastavit kvalitu streamu videa?
Nelze, protože v Oneplay se kvalita streamu automaticky přizpůsobuje výkonu vašeho zařízení a rychlosti jeho internetového připojení. Tento tzv. adaptivní streaming zajišťuje, že vždy dostanete tu nejlepší možnou kvalitu.

Je mi fuk, že mi cpou Voyo, o které nestojím, ale pokud to s kvalitou videa nějak nevyřeší, ideálně přidáním možnosti nastavení rozlišení videa, tak tu službu vypovím. O víkendu chci koukat na svůj oblíbený tým, ne na točící se kolečko. A ne připojení je v pohodě, stará o2 TV 2.0 jede v pohodě hned bez sekání.

Download - 49.52 Mbps
Upload - 9.76 Mbps
Ping ms - 25

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178
Odpověď v diskusním vlákně

@MMorous

Veď dobre, ale registráciu tu máš v roku 2019. Takže ako to je?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Ti píšu že nevím jak dlouho nebyla registrace povinná. Pro ty co tu byli mezi prvními několik let. Ono to byla napřed česko-slovenská parabola, vypadalo to trochu jinak pak to změnili. Je to už dávno a moc si to nepamatuju. Napřed jsem měl nějakej Strong a potom přišly DSX6010, prvně jako služba na Multichoise, potom se to někde rozkradlo a ty boxy přišly nějak do oběhu tak jsme to pořád přeprogramovávali, protože napřed to bylo zamčený, pak jsme se to naučili odemknout ale vešlo se tam jen 300 kanálů. no a potom napsal Sato nějaký skripty, jak přepsat paměti a otevíralo se to napřed přes FUNku a pak přes PC, no a potom přišly SKy 1 a 2 atd. Něco z toho snad pamatuješ. Postupně jsme odemkli Premiere, Fily, francouze, skoro všecho. A pak mě to přestalo bavit atd, nemocná žena, kolik let jsem běhal po nemocnicích min. 3x tejdně, stejně jí nezachránili.
Dneska tu mám nějaký Topfieldy a VU+SE, zasekal jsem kabely do všech místností, ale vůbec to nepouštím kolik měsíců, protože na to nemám čas, jen občas přijde malej pustit nějakej francouzskej seriál, stejně tomu nerozumím, on jo, až si čas udělám tak musím napsat prvně pořádnej settings, hlavně na Multistreamy, dolů na Thor a 5W dát větší talíř, 120 jsem prodal, dal jsem tam 85 no a jak s tím pořád čarujou tak to není ono, tam dám asi 105 ku. Když jsem s tím zase začal, tak jsem si dal Slováky z Hispasatu, pak se přestěhovali na 51.5, to jsem chytal na T-90, no a když to zrušili, tak mě opravdu nas***i a vzal jsem si O2 a satelit nepouštím. Tady se pořád mele o Skylinku, taky jsem to měl léta odemčený, potom i na kartu dneska bych to nechtěl. Mám zlatou i s tím Voyem + rodinný + internet 250/250 a platím cca 1000,- jede to dobře, uvidím jak pohnou s cenou na OnePlay. V tejdnu mi přišla faktura ještě na starou cenu
Ještě doraz? O2TV je k disposici i na Slovači ?

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Naučil jsi se to jen díky tomu,že to někteří pustili na internet,hodně se to publikovalo na parabole,než to parabola zarazila :))) ,opět to bylo jen tím C a V.Data,umělo získat jen par lidí.A ovladací programy vymysleli poláci se slováky,ale to už je minulost.Tak se nechlub cizím peřím :)))

Prosat
Registrace: 8/2005

@kanon69

tak asi problémů je dost pane https://www.google.com/search?q=na+vojo+se+p%C5%99ihla%C5%A1oval+norm%C3%A1ln%C4%9B+na+OnePlay+nejde&oq=na+vojo+se+p%C5%99ihla%C5%A1oval+norm%C3%A1ln%C4%9B+na++OnePlay++nejde&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQABjvBTIHCAIQABjvBTIHCAMQABjvBTIHCAQQABjvBTIKCAUQABiABBiiBNIBCjM5OTg4ajBqMTWoAgiwAgHxBQbRmmdCcI1Q&sourceid=chrome&ie=UTF-8

amater3389
Registrace: 7/2012

Oneplay znělka

Zdravím. One play-znělka. Z minima decibelů na začátku, do nepříjemného velmi silného zvuku uprostřed znělky. Při použití sluchátek hraničí s poškozením sluchu. Preventivně znělku vypínám. Pro toho, kdo s tím nepočítá je to nepříjemný šok. Evžen. Rv Rv

Evžen
Registrace: 1/2006

RE: Přechod z o2 TV na OnePlay

Nechapem co tu riesite, ja mam vsetko zo satelitu a bez problemu

sky59
Registrace: 1/2023

@sky59

Jasne, ty mas aj OnePlay aj Voyo zo satelitu. A z ktoreho? :-)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Mam vsetko co vy pozerate zasekane, ja to mam ciste

sky59

@black13a

Ty to nevíš,nechal si vystřelit nahoru satelit OnePlay :))) :laughing:

Prosat
Registrace: 8/2005

Tak jsem na zkoušku stáhl app Oneplay a na tabletu se mi to seká hlavně na Nova sportech, v app O2tv a v tom jejich multiprijimaci vše ok. Tam se dá ale nastavit kvalita obrazu, což u nové oneplay není možné jak se zde už psalo. Což je dost blbý. Internet mám od nich pevnou, přijímám to bezdrátové s rychlostí přes 250 až 400. Ještě si to promyslim zda vzit ten novější modem, nechce se mi tahat LAN kabel po místnostech.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Prosat

Nepotrebujem nic strielat, co mas ty co nemam ja zo satelitu?

sky59

@sky59

Skusim ti odpovedat ja: Nike liga (vsetky zapasy), Chance liga, Tipsport liga, Tipos liga (vsetky zapasy).

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@black13a

Aha, to vsetko som ani nevedel ze by mi malo chybat, naopak ja mam vsetko ostatne co ty nevies ze ti chyba, napr vsetky "tenisy" z celeho sveta a ine aj nesportove kanaly, myslim ze to co ti dava vojo mas prenosy dedinskych futbalovych zapasov v nedelu naobed, tie mozes vidiet nazivo

sky59

Co se dohadujete to máte tolik času na všechno se dívat jestli se to seka nebo je to v tom a onom streamu?málo starosti máte že řešíte tohle!

Fera74
Registrace: 9/2022

@sky59

Aha, takze teda zjavne nemas, vsak? A postavil si sa k tomu tak ako mas vo zvyku: "Aj tak je to zle a kysle."

black13a

@black13a

skus sa vyjadrit jasne, ja som sa jasne vyjadril ze dedinske futbaly mi nechybaju, a co si chcel povedat ty?

sky59

@sky59

Nepoznas Ezopove bajky? Ale specialne pre teba: klames, zavadzas a potom sa z toho snazis vykrutit ako skolkar.

black13a

@black13a

o com tocis? vyjadri sa jasne ako som sa vyjadril aj ja
namiesto toho tu placete ze vam to seka, mna na sate to neseka

sky59

@sky59

Sme tu všetci radi, že sa Ti to neseká. Radšej povedz ako si postúpil s vyčítaním kódu z Digi prijímača a či si už tú stenu /čo sa Ti zvalil/, kde si mal satelit vyrovnal :))) A či máš ešte LNB dvojičky? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

samozrejme, zvolil som vyssi level a urobil som spatny preklad oscamu pre M7 a stale nechapem preco sa nazyva L2B ked tam nic take nie je
a ak si si nevsimol tak sa pohla aj zemska os

sky59

@sky59

Tak s Tebou sa pohla. Ináč si dal dnes perličku aj na konkurenčnom fóre. Gratulujem :)))

petersk

@MMorous

Zdravím. Asi jsem obrostlý mechem, ale na Vlado Fogo si pamatuji velmi dobře. Dokonce jsem mu vyčetl, že je zlý člověk, jak reagoval na otázky lámů. Multichoice kartu mám ještě doma i přístroj. Ale takovéto vzájemné napadání a nevraživost se tu tenkrát nenosilo. Začínal jsem se sat. vysíláním s parabolou středovou 120 cm ze Dvora králové. Takže se cítím být dosti kompetentní na svůj názor. Nechte těch osobních třenic a soustřeďte se na odborný obsah a odpovědi. Děkuji Evžen.

Evžen
Registrace: 1/2006

@Evžen

Taky jsem začínal na 120 středovce. dík za reakci.

MMorous

Dneska jsem odzkoušel OnePlay na TV LG OLED65G3, připojení wifinou přes stropní panel k routeru SmartBox O2 II generace, často zde označovaný za šrot, obraz čistý, plynulý, bez výpadků, žádné kostičky, přetáčecí pás čistý, miniatury ostré a zřetelné, přepínání kanálů rychlé a bez potíží, odzkoušeno na náhodně vybraném filmu z Voyo a sportovním přenosu Formule F1. Se službou plná spokojenost.

MMorous

Ma nekdo zkusenosti s funkcnosti appky na neoficialnim O2 boxu? Bohuzel na boxu, kde mi fungovalo O2 uz OnePlay nejde. Apka nejde normalne stahnout a bohuzel ani alternativni postup (dostat ji rucne na box) nefunguji. predem diky za rady.

MLOK
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra