![]() |
|
Akcia Sweet TVMimoriadna ponukaSweet TV ponuka vsetky kanaly vcetne HD na pol roka zadarmo pri viazanosti na 24mesiacov ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 511 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Akcia Sweet TVsweet uz neriskujem, už sa mi stalo ze som menil nastavenia a po kliknuti na odkaz v emailu mi vyskocilo upozornenie antivirusu |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
@Standa79Pri sweet.tv stačí pri registrácii mať VPN. Potom to už po prihlásení ide aj bez VPN ten región, pod ktorým sisa registroval. Na VPN stačí Hola doplnok do Chromu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
RE: Akcia Sweet TVNerozumiem tomu načo je vám VPN na podpore vám normálne zmenia region bez VPN. |
vikino74
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
@vikino74Ono to platí pri Lepšia tv ale funguje to aj na Sweet tv? Oficiálne mám SK región už 3 roky a neoficiálne cez VPN mám CZ PL a HU Verzia ktorá sa mi zdá je lepšia ako tá naša lebo má aj Spíler tv 1/2 a Moto GP.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 799 |
![]() |
|
RE: Akcia Sweet TVNormálne to funguje aj na Sweet TV. |
vikino74
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 26 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |