, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Magio sat, DIGI SKStanica JOJ Svet preklopená do SD. Máte ešte niekto nejaké informácie čo by sa tam malo meniť?SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 793 |
|
|
RE: Magio sat, DIGI SKInáč ten infokanál čo je na satelite je v SD?SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Ahoj mne to ukazuje že je to v HD je tam napísané rozlíšenie 1920&1080 je to až zaujímavé že Info kanál je šírený v HD a ešte k tomu v kóde.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Magio sat, DIGI SKPodla mojich informácii sa jedná o technickú chybu.Naposledy boblo problém so stanicou Nova Sport6, takmer týžden bol preklopen do sd. |
ds1034
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 153 |
|
|
@ds1034Chyba to že JOJ svet je v SD?SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
RE: Magio sat, DIGI SKInáč prekvapili ma 3 veci: to že Lux vysiela v HD na DIGI, AMC je v HD (na Skylinku je v SD) a PREMIER SPORT 1 nemá na satelite SK verziu.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Čo sa týka SK verzie PS1 ta bola zrušená keď sa rušilo Premier Sport 4 takže aj kvôli tomu máme 1 verziu PS1 je tam iba tenis takže to aj stačí načo mať dva feedy keď tam je iba ATP?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@marpo313Ešte dodám že Digi SK mám 5 rokov ale obsahovo je lepšia ako Skylink ma aj BBC EARTH HD, Aj pre mňa je to lacnejšie ako Skylink.Na Skylink mám iba HBO Balík a to asi aj tak nechám.Ja som to dával ešte keď boli Digi šport 10/2020. Takže som bol v tedy spokojný.Az 3 roky do zadu som prešiel na Premium takže som aj rád. 1W má lepšie pokrytie u mňa ako m 23,5,E. Mám aj Joj šport 2 HD takže som aj rád. Nejak bez CZ staníc som si zvykol. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25a prečo nemáš CZ stanice keď máš HBO cez 23.5E ??? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 196 |
|
|
@Dagy2Ja mám SK kartu takže asi tak nie CZ.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Ale také stanice ako Prima (ešte tie CZ) a Barrandov ti idú či?SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Ja používam iba Live tv lebo na kartu je to grátis takže na 23,5,E už nie som cca 3 roky od kedy som otočil z 23,5,E na 1W.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@marpo313Ale tie CZ stanice idú iba v Live tv na vyše tam je aj Prima Max u Digi cez CAM modul mi ešte beží PARAMOUNT NETWORK.Co je bývala Prima Comedy Central.Síce Barrandovy mám cez Digi ale tie nepozerám. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25je to problém zmeniť si region na CZ, keď SK stanice máš v DIGI? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 196 |
|
|
@Dagy2Nie je len teraz sa to už nedá ako kedysi že som mohol zmeniť región na CZ.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Dagy2Ale na CZ mám aj Sweettv CZ takže to stačí.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25karta Skylink ide prehodiť na CZ region, cesta: zákaznícka zóna/podpora zákazníkov/kontaktné formuláre/zmena registrácie karty Skylink a zmení sa príslušne aj ponuka v LIVE ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 532 |
|
|
@DzordzoZatiaľ mám iba Sweettv CZ tak uvidím čo bude ďalej.Ja mám VPN aj v Opere na PC takže asi tak. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|