![]() |
|
Bliká jen červená ledkaČest. Musel jsem udělat restart boxů a to že zálohy. Probíhalo to nějak divně... Víc jak 20 minut. K smůle byl výpadek elektriky a box se vypnul. Po nastartování už jen bliká červená ledka. Myslím že už to někteří viděli, zažili. Jak jsem četl je nutné se dostat do rescue módu, což se mi povede přes přední panel ale IP adresa se neukáže.Tudíž vás prosím o radu... Co mám dělat abych box rozchodil. Prosím, je mi 65 a tak nejraději prosím přes video nebo teamviewer.psane formy rad jsou pro mě někdy obtížné zrealizovat. Děkuji. |
gionni
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 108 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
@stanowatAle no nepreháňaj. Ja som taký, že rád nazývam veci tak ako sú v skutočnosti. 5 dni ste tu vysvetľovali všeličo, hádzali ste sem paragrafy a neviem ešte čo a nakoniec sám sa priznal k nelegálnemu príjmu.![]() ![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
@peterskNič v zlom, ale ty si zase oi aj taký, čo do všetkého pchá nos, rýpe do druhých a snaží sa tu robiť zo seba najpoctivejšieho človeka na svete.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyUž som čakal, že Ty ma kedy začneš urážať. Nesklamal si. Pekný deň, ja sa na Tvoju úbohú úroveň neznížim. S Tebou sa nebavím. Ak si si nevšimol bavím sa so stanowatom. A celkom slušne.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskAhoj.Samozrejme som to nemyslel doslovne, ale tieto žabomyšie vojny sú naozaj už na smiech. Nemôžes s určitosťpu tvrdiť či sa naozaj v jeho prípade jedná o nelegálny príjem Všade je kopec všelijakých návodov na cc... aj os... Samozrejme nelegálny príjem takouto formou je zakázaný, ale pokiaľ sa jedná o testy v rámci domácej siete, tak nevykonávaš žiadnu nelegálnu činnost. To by ru potom drvivá väčšina diskutujúcich permanentne páchala trestnú činnosť. Je na každom ako s informáciami naloží. |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
@stanowatÁno, dá sa s tým súhlasiť. Nikde nie je napísané, že ako dlho testovať, môže to byť aj nekonečné testovanie.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskuz ked si taky chytry ako je povazovany stav ked mam zaplatenu kartu ale pouzivam cccam z inych dovodov :) |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
sky59všetci majú zaplatenú kartu , len ju doma nemajú . aj ty to máš tak ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 596 |
![]() |
|
@sky59Máš to v neoficiálním,neschvaleném dekodéru,k tomu není co dodat. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
@gionniA s čím som Ťa ja urazil? Že si sa priznal k nelegálnemu príjmu? Nevedel som, že je to urážka. Ak je tak prepáč. Nie že sa dostaneš kvôli mne na psychiatriu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@gionniVidím veľkú hubu máš ale aby si aj niečo vyriešil rozumom tak to nie. Ver mi, nechcel by si sa so mnou stretnúť v tmavom tuneli, dopadol by si veľmi zle![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Prosata Brumo,nikdo nie je povinny pouzivat "schvaleny prijimac", akurat pisu ze je to lepsie mat skylinkready, nechapem ze ta taka blbost vobec napadla |
sky59
![]() |
|
@sky59To jsem si já nevymyslel,to si vymysleli zákonodárci!A když to nechápeš,tak to je Tvúj problém.Tak že žádna blbost. |
Prosat
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaNo, když dám vyhledat "kartu je dovoleno provozovat jen v certifikovanem dekoderu", tak mi vyjedou zákony obou našich států, které to nařizují. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 671 |
![]() |
|
Re....No musím sa zastať @sky59...Nie všetci provideri podmieňujú príjem licencovanými prístrojmi, len dávaju odporúčanie. Napríklad taký An.ik to nemá ani v vo VZP. |
stanowat
![]() |
|
@tornyČo tu trepeš o zákonoch.Prioritné je to čo ti ukladá provider. |
stanowat
![]() |
|
@tornyGoogle:Na váš předmět vyhledávání - kartu je dovoleno provozovat jen v certifikovanem dekoderu - nebyl nalezen žádný odkaz.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaVšichni více méně tady mají jiné přijmi vysílání. Forum si myslím je na to aby se tak nějak pomohlo ať už je to tak nebo tak. Přiznal? K čemu. To mohu napsat že jsem kámoš s trumpem, že mám klíče od banky nebo cokoliv. Všichni zde vědí že řešení takového druhu není nic neobvyklého protože každý hledá nějakou kolikátou cestu. Streaming, sdílení, kopírování, stahování. No... Možná ne všichni abych někoho neurazil ale většina. A na rady takového typu jsou fóra jako je parabola. Vždyť je to jednoduché když je dotaz tak odpovědět radou nebo radši mlčet.Ale... Jsou tu kluci kteří s problémem nebo dotazem pomůžou a to je chvalitebne. NECHME TO UŽ TAK BÝT. CO SE STALO SE STALO. UŽ NEPISME BLBĚ ODPOVĚDI, POTAŽMO URÁŽKY A HLOUPÉ REAKCE. ZDAR |
gionni
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaJa bych dopadl zle?? Nic nevíš. Ale můžem. Dej adresu. |
gionni
![]() |
|
@Prosatmas zle informacie |
sky59
![]() |
|
@gionniPrepáč, ale keď takúto "banálnu" debatu nezvládaš tu na nete a Tvoja jediná reakcia je vyhrážanie sa fyzickým napadnutím tak Ti doporučujem čím skôr vyhľadať odbornú pomoc. A to Ti teraz s úplnou vážnosťou hovorím.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@sky59To si pak musíš říct zákonodárcúm,kteří to vymysleli,oni ti hned na to odpoví,neznalost neomlouvá,přeber si to jak chceš |
Prosat
![]() |
|
@Prosat"Máš to v neoficiálním,neschvaleném dekodéru,k tomu není co dodat."Sú aj iní provideri, kde môžeš kartu použiť aj v neoficiálnom dekoderi!!! Napríklad aj ANTIK. A nezabúdaj. VOP je VOP, zákony sú zákony!!! Takže napríklad Skylink mna môže maximálne "odstrihnúť", ale nie sankcionovať ohľadom práva! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@ProsatEšte raz. Neplet si zákony s podmienkami niektorého providera! VOP nie je žiaden zákon!!!Si úplne dopleteny a tvoje právne povedomie je veľmi chabé!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Kasruž to tu bolo , že sa oheň uhasí , ale ty musíš prilievať olej do ohňa .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 596 |
![]() |
|
@ProsatEste raz, zakonodarci nemaju nic s tymA skylinkready je len doporuceny skylinkom |
sky59
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
![]() |