![]() |
|
Bliká jen červená ledkaČest. Musel jsem udělat restart boxů a to že zálohy. Probíhalo to nějak divně... Víc jak 20 minut. K smůle byl výpadek elektriky a box se vypnul. Po nastartování už jen bliká červená ledka. Myslím že už to někteří viděli, zažili. Jak jsem četl je nutné se dostat do rescue módu, což se mi povede přes přední panel ale IP adresa se neukáže.Tudíž vás prosím o radu... Co mám dělat abych box rozchodil. Prosím, je mi 65 a tak nejraději prosím přes video nebo teamviewer.psane formy rad jsou pro mě někdy obtížné zrealizovat. Děkuji. |
gionni
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 108 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
@sky59![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@sky59Prepáč, mobil mi to opravil. Kláňam sa pred Tebou, že si prišiel na moju chybu. Uznávam, pomýlil som sa.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
@sky59A ešte raz sa ospravedlňujem, moja materinská reč je maďarčina. Ale rozprávam bežne 5 jazykmi. Maďarsky, Slovensky, Česky, Anglicky, Nemecky. Ty koľkými jazykmi sa dohovoríš?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
![]() |
|
@peterskAno dohovorim slovom a pismom |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@peterskZ pravopisnej chyby si nelam hlavuNa druhom fore som videl,ze admin ktory tu kedysi uradoval napisal -problem vidim - po v "y" ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 511 |
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaUž aby SL vymenil karty za tie bezkartové Irdeto boxy a bude "vymalováno"![]() |
lazosk
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
@lazoskBude. Skončím s nimi. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@lazosk...a potom si sa zobudil...A SL to potom zavesí na kliniec... |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
@stanowatCANAL+ s tým problém nebude mať![]() |
lazosk
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
@lazoskAni ja. Budem bez skylinku. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@lazoskUrobit ze z pravidelnych prispevkov ide sl takmer do nuly to chce odvahu,a ake reci boli ohladom prechodu na astru, asi sa im na to dost ludi vykakalo |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 619 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
![]() |