![]() |
|
TV Samsung - výpadky zvukuZdravím kamarády a prosím o radu. V rodinném domě provozují 4 TV přijímače. Pozemní anténní systém je v pořádku. Úroveň signálu na jednotlivých TV je cca 65dM/uV. Před 3týdny zakoupil novou TV Samsung /model bohužel neznám/ a začaly problémy. Zvuk na této TV nepravidelně vypadává v krátkých impulsech, jakoby např. hlasatelka "spolkla" začátek, nebo konec slova. Nejvíce se to vyskytuje na programech TV Prima, 28k. Podle vlastní diagnostiky TV Samsung má signál i jeho kvalita hodnotu 100% a chybovost 0. Stanoviště TV je H.Jelení. Anténa /log-per/ je nasměrována na Č.Horu. Děkuji za názory. Za mne - reklamace. |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 133 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
@Varos107Nemyslím si, že by som písal "kraviny", ale ak je to tvoj názor, tak budiš! Veď aj ty si môžeš písať čo chceš a ako chceš, aj keď drvivá väčšina s tvojím názorom nesúhlasí.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 097 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuTo by ani nemělo logiku, že by sis dokázal přiznat, že píšeš kraviny. Nelze si rovněž nevšimnout, jak se rád oháníš coby hlas lidu, přitom za sebou nikoho nemáš. Tvoje cimra není svět. I závěr tvého podpisu je vypovídající.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 026 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuPočúvať obohratú gramoplatňu nemá význam a múdrejší zvyčajne ustúpi ako prvý. Takže záverom, ja si za svojím názorom stojím, ty si mysli čo chceš a preto z mojej strany "power off".Pekný zvyšok dňa prajem všetkým diskutujúcim. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 097 |
![]() |
|
ten, kdo uvažujepo masáži podavačů o nákupu samš.unt TV,měl by si přečíst povinně toto vlákno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 346 |
![]() |
|
Měl jsem delší dobu Samsung 75 palců,sloužil jako zobrazovač. Pozemní (i satelitní) televizi jsem bral přes Technisat UHD STC. Na Technisatu byl nastaven výstup obrazu na 2160p.Mohu říci, že tato kombinace snese ty nepřísnější nároky na kvalitu obrazu i přes již překonanou technologii. Pozemní televize je nádherná i mimo HD stanice. HD se blží 4k. Na vysmívaném Technisatu se rychle dovíte, co bude večer v televizi a rychle zapnete záznam, stejně jako přehrávku záznamu. Posměvačům zdar, ti tvoří opravdu cenné hodnoty!!! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 403 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvuku“Pozemní televize je nádherná i mimo HD stanice. HD se blží 4k”Mít dnes svého stálého očního lékaře je větší klenot, než vlastnit vilu v Alpách. Vůbec to neberte jako legraci. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@samorostnejde o posměvače,ale o nespokojené majitele tv sam.šunt,taky jsem byl postižen asi dva dny a stačilo,možná špatný model,ale další jsem už nikdy pro jistotu nekoupil,ani tak nešlo o nějaké tech.vady,spíš o nekoukatelnost z různých úhlů,montovat k tomu rotátor se mě fakt nechtělo,i když jsem to u několika zákazníků viděl takto řešit |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuLowendové modely všech značek jsou vždy špatné. Psát značku bez přesného označení modelu (nebo aspoň panelu) nemá moc velkou vypovídací hodnotu. Leda snad o autorovi. Možná existuje značka, která lowend vůbec nedělá, ale zatím jsem ji nepotkal. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
@samorostChcel by som vidieť akýkoľvek televízor s uhlopriečkou 75" na ktorom vyzerá SD skoro ako HD a HD skoro ako 4K UHD... Nenapísal si ani konkrétny model toho Samsungu... |
Palo232
Registrace: 6/2023 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuHlavně že tvrzení, že lowendové TV jsou všechny špatné má vypovídajícíhodnotu vysokou....On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuAno, má. Není ani jedna jediná lowendová kvalitní televize. Nicméně jistě mohou existovat lepší a horší lowendové televize. To se nijak nevylučuje. Já nic neprodávám. Problém s kterým nesouhlasím, že srovnávat nesrovnatelné, což jsou tvrzení bez uvedených modelů. Ano, jistě jsou nekvalitní televize Samsung - protože koneckonců velká část produkce této společnosti nejsou higendové modely. Jenže jsou i kvalitní televize Samsung. (Samsung není moje oblíbená značka, aby bylo jasno, mám jednu jedinou televizi této značky (a šest jiných), kterou jsem koupil v podstatě nechtě, ale ta je k mému překvapení dlouhodobě slušná...ale byla drahá.) |
TomSenior
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuHorší, nebo lepší, kvalitní a nekvalitní to je vždycky pojem relativní. Ale když mi Samsung televize není schopna zpracovat DVB-T2 signál s úrovní signálu 55dBuV a MER 27dB a ostatní TV přijímače či STB na tento signál bez problému pracují je naprosto prokazatelné, že v těch jejich interních tunerech je něco špatně. Nevěřím tomu, že ve drahých modelech Samsung jsou výrazně lepší DVB-T2 tunery. Spiš věřím tomu, že Samsung na DVB-T2 obecně sere....On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuTuner nedovedu posoudit, neboť ten jediný Samsung, co vlastním, nemám v ČR, a tam tedy DVB-T2 funguje bez chyb. Je klidně možné, že je něco v českém DVB-T2 jinak, co má Samsung blbě. (Ale jestli zde píšou že je to sw chyba, tak to může být v jiných modelech jinak, neboť sw lowend/highend určitě není stejný.) A furt se mi nezdá správné neuvádět přesný model.(Horší a lepší obraz není relativní, spíše je možné, že nezkušené oko nevidí, že je něco blbě, respektive, že to může být lepší. Případně mu to může být šumafuk.) |
TomSenior
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuPozor, toto téma pojednává o problému se zvukem u multiplexu 22 (Primy s dvojím doprovodem), to řeší ten SW, ale já popisuju problém se zpracováním signálu jako takového, tedy video i audio. Obojí je problém pouze u modelů Samsung. Přesné typy modelů si fakt neznamenám, nejsem prodejce, jsem montážník. Pokud chce zakaznik dodat i TV přijímač, Samsung bych mu nikdy nepřivezl, proč bych si měl komplikovat život....On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuV českém DVB-T2 je používána modulace 256QAM, což nikde v okolí není. V Rakousku i Německu mají pouze 64QAM. Já to spíš šacuju na podivně fungující AVC. Při úrovních kolem 70dBuV tyhle Samsungy už chodívají většinou dobře. Mít na starosti nějakou velkou STA se staršími rozvody a lidmi, kteří si kupuji domu kde co a většinou Samsungy(co si budeme povídat), tak to je opravdu kšeft za všechny drobný....On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107přesně tak.... |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66 | |
![]() |
|
![]() |