![]() |
|
Nechci platit Oneplay KomfortDnes mi přišla zpráva, že mi převádějí O2 TV modrou (která byla zdarma k internetu) na Oneplay Komfort za 200,- Kč měsíčně. Když vlezu do aplikace Moje drahé O2, tak mi tam nejde nikde změnit tarif Oneplay Komfort na Oneplay k internetu zdarma. Co je to za podvod na zákazníky ? |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 213 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
@mamkTak neplať. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
@PeVyKdyž víš jak, do dvou minut![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Nechci platit Oneplay Komforthttps://mobilizujeme.cz/clanky/oneplay-ma-v-cesku-mnohem-vic-predplatitelu-nez-netflix-firma-se-chlubi-cisly zákazníky brečí jak tam pláčou na Facebooku ale stejně tam zůstávají 😅😅😅😅😅😅 |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 651 |
![]() |
|
RE: Nechci platit Oneplay Komfort1,4 milionů předplatitelů 🤣 prej žádný vliv odcházení diváků není ..... Tak ať nepláčou lidí stejně tam zůstávají toto se líbí uživateli Oneplay |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 651 |
![]() |
|
@vokounekAž na to,že mají chytrou evičku,co ráda zhazuje telefonní hovory,absolutně neschopné operátory,o technikách nemluvě,šetří na všech zaměstnancich,mi připadá,že tam zaměsnavají učně ze stavebky.Ale hlavně,že zdražují služby,které jim pořádně nefungují,jsou neschopni to opravit |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
@ProsatDoporučuji přečíst https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-oneplay-chyba-set-top-box-nefunguje-271610Článek, aby lidi pochopili, že pokrok nezastavíš. Srozumitelný i pro pomalejší seniory. Možná pochopíš i ty. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
@MMorousJestli si myslíš,že pokrok je u Tebe zhoršení kvality služby,nefunkčností,tak to určitě nepochopím!A jestli tam mají zaměstnance Tvého typu,tak se ani nedivím,to mám i z vlastní skušeností!Neschopní operátoři a technyci,dodnes asi 4 týdny nemají vyřešenou dost velkou chybu v systému!A to je ten Tvůj pokrok!Dopručím Ti si přečíst taky ty odezvy,na ty články!Je to jen zdražení nefunkčních služeb!A vymluvy neschopností to vyřešit! |
Prosat
![]() |
|
@ProsatDobře jsi to vysvětlil.Jenom jedna otázka? Proč mě a všem mým známým, kolegům a příbuzným, co mají televize vyšší třídy to chodí a Tobě ne? Že by to byla náhoda? Kde asi sou***zi udělali chybu ? |
MMorous
![]() |
|
@MMorousNevím,jestly jsi slepý jak netopýr,ale v reakcích na O2 je devadesát procent nespokojených,samozřejmě,ne všichni se ozívají!Tak netvrď nesmysly![]() ![]() |
Prosat
![]() |
|
@mamkNerozčiluj se a zvykni si, doba už je taková v našem rybníčku, objednat novou službu, změnit na vyšší, dokoupit balíčky nebo doplňkové služby atd. můžeš snadno jedním klikem, ale opačným směrem už to drhne. Už to nejde tlačítkem na webu... a musíš volat...![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@ProsatPokrok nezastavíš. To je přesně to, o co tady jde. Těch tvých vymyšlených 90 procent nespokojenců ať klidně táhne jinam a dalších 90 procent spokojených bude mít klid. A možná se konečně něco udělá i ze sítěma, které jsou na hraně. Když jsem tady kdysi začal psát, že internet není nafukovací, tak si chytrolíni jako ty klepali na čelo. A už je to tady. Stejně jako když někomu řekneš, že auta s diessel motorem by neměly jezdit po městě. A to máme 3. tisíciletí, máme wifiny, mobily, AI, ale někdy chybí kus mozku. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousObhajuješ neobjajitelné,těch stížnosti je hodně, dtest,seznam a podobně,Tvé odpovědi je zbytečná ztráta času![]() |
amper
![]() |
|
RE: Nechci platit Oneplay KomfortDnes mi přišel e-mail od O2, že mi za měsíc změní O2 TV Modrá na Oneplay Komfort a snižují mi současně slevy u všech služeb ( mobil, internet, internet pro matku ). Zavolal jsem na linku, změnili to na Oneplay zdarma k internetu. Ještě si budu muset příležitostně vyhádat lepší slevy, kterou mi na podzim slíbili jak jinak než na věčné časy, což je u O2 maximálně 1 rok .....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@geronimohJá tady kritizuji právě tuhle skutečnost, že nelze změnit na tarif Oneplay zdarma k internetu na jejich webu a ani v aplikaci Moje O2. Musíš zavolat na plechovou Evu, ale ani tam se nikam neposuneš. U mě zafungovalo pouze to, že jsem kliknul v aplikaci na něco jako zavolejte mi zpět, ale i tak to trvalo asi 2 dny, než se mi někdo ozval. Pak to proběhlo všechno během několika minut. Mám tedy ve finále Oneplay zdarma k internetu, ale je to nerovný boj a stále si myslím, že je to nefér a podvod. |
mamk
![]() |
|
@mamkZavolal jsem na 800 020202 a šlo to hned. V Moje O2 jsem to nenašel. Chat mi radi Moje O2, ale tom čísle hned. Jen je bordel, že současně s převodem TV Modrá na Oneplay mi sebrali i na podzim vyhádané bonusy, tedy snížili mi je a to výrazně. A to je slíbili na "neurčito" ( slovy operátorky na pořád ).Jednoznačně to že si dovolí nám sami z vlastní vůle převést bezplatnou TV na placenou za 199 Kč/měsíc je prasárna DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@geronimohSouhlas. Měl jsi štěstí, já nikoliv. Na 800 020202 byla posazená AI plechová Evička a nikam mi neposunula (zkoušeno několikrát). Bohužel, než si lidi uvědomí, že platí za něco, co nepotřebují, tak to korporát inkasuje a těžká pohoda. |
mamk
![]() |
|
@amperJak jsi přišel na to, že něco obhajuju ? Kdo má normální aparáty, kvalitní připojení a v pořádku domácí síť, tak nemá problém. Jenom poukazuju na to, že sítě a další jsou na tom asi jako naše silnice, když sjedeš z hlavního tahu, tak je to na mrtvici.Rádio nehraje v podstatě pořádně nikde, pozemní televize to samý a kvalitní internet jen hlavní tahy, po vesnicích se to tahá všelijak vzduchem. A když se tam konečně dotáhne kabel, tak skončí někde na hlavní ulici a kdo bydlí stranou má smůlu. Hlavně že máme desítky nebo stovky poskytovatelů, providerů, obchodníků a já nevím co ještě, všichni nabízejí všechno, ale sítě to nezvládají. Proč asi ? Jenom se dotknu konkrétna - O2 - bývalý Eurotel-stále nabízí a provádí internetové připojení po starých telefonních drátech, starých víc jak 50 let. Kde to jsme? |
MMorous
![]() |
|
RE: Nechci platit Oneplay KomfortNemám praktické skúsenosti z internet pripojením v Čechách, konkrétnejšie z O2. Ale myslím si, že niektorí jedinci len zbytočne nafukujú tie drobné problémy z internetom. Pokrok a vývoj technológií sa nezastaví len tak ľahko, toto je jasné mnohým z nás. A taktiež mi je jasné, že keď si napr. u nás na Slovensku zaumieni Slovak Telekom pripojiť stovky tisíc domácností k optickému internetu ročne, tak nemôže jedinec očakávať, že bude aj v tej jeho malej dedinke z 900 obyvateľmi takéto pripojenie hneď do roka a do dňa! Aj na Slovensku sa ešte stále využívajú metalické siete, ktoré majú tiež pekných pár desiatok rokov za sebou, toto sa šibnutím čarovného prútika len tak ľahko nezmení!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Nechci platit Oneplay KomfortEšte k tomu dodám, že na moje šťastie bývam v obci s počtom obyvateľov cez 4 tisíc a u nás je to optické pripojenie po celej obci už funkčné. Optický kábel mám zakončený zásuvkou v obývačke RD. Ale aj pri takomto pripojení sa vyskytnú drobné problémy. Ktoré nie su zavinené domácou LAN a Wi-fi. Ale napr. routrom od provraidera. Proste každá nová technológia potrebuje čas a ďalší vývoj pre svoje zlepšenie, nič nie je 100% dokonalé hneď na prvýkrát.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@MMorousJestli si myslíš, že ty jejich šrofy jsou kvalitní, tak jsi hodně na omylu,to nepíšu o jejich technicích,to je ze skušeností,pro ně je nejdůležitější prodej,ne spokojený klient |
amper
![]() |
|
@mamkNení to o podvodu, ale o znalosti a neznalosti zákona.Zákon o elektronických komunikacích umožnuje jednostrannou změnu smlouvy ze strany operátora. V takovém případě je operátor povinen nejméně 1 měsíc před nabytím účinnosti změny smlouvy uveřejnit informaci o této změně v každé své provozovně a způsobem umožňujícím dálkový přístup. Zároveň je podnikatel povinen informovat účastníka o uveřejnění. Podívej se do posledního vzúčtování, jestli ti zo malými písmeny neoznámili. Měl jsi měsíc na výpověď bez sankcí. https://ctu.gov.cz/jednostranna-zmena-smlouvy![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@mmiriboyHezky a výstižně napsáno. Naprostý souhlas |
MMorous
![]() |
|
@amperJenom krátký dotaz. Můžeš zkusit vyjmenovat několik šrotů, o kterých píšeš, a které zajisté vlastníš, když o tom tak zasvěceně píšeš? A také závady, které jsi odhalil? Možná by to někoho zajímalo. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousNemusíš vše vědět, už zde děláš dost velkého chytrolina, aniž by jsi všemu rozuměl, jo děd vševěd se nezapře![]() |
amper
![]() |
|
@RAFI007to se u O2 neděje přijde mail 3-5 dny před na změnu.![]() |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |